Световната банка предупреди: Следващата криза може да започне всеки момент

На всеки 10 години икономиката на света преминава през трудни периоди, трябва да внимаваме, смятат експертите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хах, нищо ново. В България кризата е от 89-та насам :D

mathur

При герП трети мандат не е спирала....

а Карл Маркс преди това е разяснил за кризите

е хубаво, че сме в перманентна криза и това не ни засяга...

като си продавахте земята за да купувате копторки по София. Сега каквото дойде.

Да бе, те тия кризи да не са като природните явления - неуправляеми и неподвластни на човека, че единственото, което можем да направим е да се пазим по единично. След като вече са решили да ги правят с такава цикличност и неотменимост, как може да се опазим, като все ще ни връхлети и е ясно кой ще пострада най-много. А след кризите бедните ще са още по-бедни, а богатите - още по-богати. Все пак, благодарим за вълната от явни предупреждения, подхваната от една седмица - и в никакъв случай да не се смята за паника или спекула

при резки движения се правят най хубавите финансови удари.... за едни криза за други възход..

Американските инвестиции в България, се ограничават до ДВА БУЛДОЗЕРА, ТРИ ТРАКТОРА и ПЕТ КАМИОНА, които копаят злато и го ОТКРАДВАТ.

ама май са канадски, а у нас се инвестира от САЩ само персонал малко за посолството им. Някоя и друга заплата и всичко получават даже без инвестиции. Освен едни 2 теца ама те са прдостатъчни да съборят мутристаня.

Кризата си е бизнес за някои и то много сериозен. Както се казваше в една приказка - за едни брадва, а за други сватба :).

Който печати Хартийки без покритие, да си му прави сметката. Мисля тази криза да си остане само за ГОВЕДОБОЙОВЕТЕ.

1975, 19821 1991 и 2009 - много дългосрочна прогноза! Чак за 19821 година. Ами четете ги тези неща, преди да ги публикувате, не е сложно и не отнема много време. Все пак после ви се смеят шепата останали читатели след промяната на сайта /не съм от тях/.

зависи до колко са се надули балоните на Уолстрийт...

Дай Боже най-сетне край на този ужасен хилядолетен РОБОВЛАДЕЛСКИ СТРОЙ. Аз виждам, че молитвите ми са чути и в КРАЯ НА ВРЕМЕНАТА (19-20 декември 2017-та година). Тогава Ти осъществи дълго лелеяният КВАНТОВИЯ СКОК в Прехода от III-то космическо измерение, към IV-то и V-то измерения. За незапознатите ще посоча, че плътността на водородния неутрон е намаляла с 0,4%. Това означава, че водата вече е с други качества и функции. А човешките тела са изградени от 85% вода ... и това е вече предпоставка за редица със сигурност събития. От които едното ще е девалоризацията на долара, на стойност 5 цента и въвеждане на виртуалните валути.

С писане на минуси, няма да спасите "стойността" на зелените тапети на FR.

Кого предупреждава ТАЯ банка - ами нали тя прави кризите. Жалки сте

Кое е лошото на кризите? Много малко хора ги виждат че идват! Това е проблема! В общи линнии кризи може да се очкават когато никой не ги очаква а когато се очакват то тогава няма да ги има.

Ко? Ми тя започнала вече ма! Тая търговска война, кво мислите че е?