Коментари - Стратегията "Христов": Нови ядрени блокове, ВЕИ и ВЕЦ по Дунав, водород и край на въглищата след 2030 г. | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И един катамаран в язовира на ВЕЦ-а :)

12 моста на Дунава, 15 моста на стара планина, 2000 лева заплата, безплатна почивка в Гърция ,няма да крадем, няма да бъдем слуги на краварите. Кво още искате да ви обещая?

веита и вецове и да усерем и дунава заради наште момчета във властта,а къде са новите ядрено блокове само да попитам а,гният край белене и сега гласувахме кравари да ни правят нови дето смите кравари нямат фирми за това нещо,аман от продажници дето са все спецове по взимане на рушвети

Аха. Даже тъпите германци проумяха че без въглища не може, ама ние сме по-големи светци и от папата. Колко ли милиони му наливат на тоя зелените мошеници.

всички ли централи на кямур ша бъдат закрити,за едни костови приятели питам

мръсни марионетки

Шило

ВЕЦ на Дунава, особено през лятото, когато нивото спадне на критическия минимум, направо кърти! Хахахаха

ли ше строим светлото бъдеще... то няма дострояване бе... га ши идеми и е....и

ако случайно изкараш още 30 години в това министерство -а дано ама на дали мечтите са безплатни ......

Смях в залата. Държавата пълен батак от чистача до президента. Народа мързелив едвам гледа. Сегашните ако боядисат се радвайте. Нови само на документи.

си оди у србско - там немат проблеми и обичат руснаци кат тебе...

Стратегически правилно е! Колко и как ще се реализира е отделен въпрос.

Шило

Веурно ли си толкова тъп, или само във форума?

по-тъп и малоумен министър на енергетиката не сме имали... да не иска да почваме да ядем ток с толко много мощности ?

остави ме да си троля де... все да се заядеш...

Скоро токът ще замести и газа и петрола и кюмюра.

Браво Христов! Браво Капитане, Браво Катамаране!!

винско и свинско ке има ли .. за един преател питам...

За лятото има фотоволтаици.

Сравнително ограничени люде водени на къс повод вземат безотговорни решения закопаващи цял народ и държава, покъртително

Шило

ПсулютнУ? Цял парк, чиято мощност стига да захрани два - три триетажни блока. През деня.

Този мушморок с газа,нефта и ела ни предаде на Москва!

Сега ще крадем, после ще мислим. Поредният развиващ. Турция си обърна гъза към исторически враг само за да се сдобие с неговата ядрена технология, ние 33г си чесахме мъдите, лъгахме и плащахме неустойки. Сега ще питаме краварите дали няма да ни уредят френски реактор 2ра ръка за добри парички. Евтинко и със демократично гориво... Накратко АЕЦ със еднократна употреба - зареждане/заравяне. Плюс това още АЛА-БАЛА. Биологични хамстери ще въртят спирали на зелени фибунаци излизащи от задниците им.... и така до върхът на програмата: Затваряме въглищата. Единственият ни собствен основен енергиен източник. Това със сигурност ще спаси света, пребори путин, гарантира независимост за НРБ и ЕС. След 2-3 месеца ти ще си пътник - не се напъвай с нищо друго освен да задраскваш всеки разход извън социални услуги и здравеопазване. Основният бизнес в България може да бъде правен на свещи или с рикши.

Абе първо спрете да прибирате и горите боклуците на цяла Европа, помияри недоклатени. И спрете с безумните проекти на глобалистките зелени талибани от които се облагодетелстват шепа деградирали изроди.

Докога ще търпим тия недоучили тарикати калинки и прочее дудуци да ни определят живота?Преди бяха партийни пръчки от село сега лелки от баничарницата ! То бива тикви ама тва е абсолютна менажерия!

Децата на 50 000 енергетици и миньори ще трябва да се спасяват в чужбина,а техните родители ще мизерстват без работа . Това ли е промяната.

ВЪЗРАЖДАНЕ над 50%

Ти с тиквата да го сравняваш тоя мухльо пак не става . Тоя му пише на муцунката че е лъжец и маскара!

Шило

Колко ли от пишещите сега ще са живи и със здрав разум през 2053 година, че да видят изпълнено ли е това обещание?

Росен Матрьошката ше оправи енергетиката ! Вервайте му !

шанс аз пием от сутрин до мрак ... а работя и с екплозиви... миньор съм баце...

е все пак е член на МЕНСА ......... мууааа ха ха ха ха ха

За 33 години няма нови ВЕЦ,ядрени блокове само рязане на мощности.

Любопитно до 2030 г. Германия, например, ще си затвори ли въглищните централи. Например.

За няколко години Европа ще се справи с енергийната криза, ще преустрои икономиката си. В началото няма да е лесно и евтино, но няма да позволи да бъде притискана и изнудвана.

Шило

Аха...Само че, интересно как ще я преустрои! Хахахахахаха

Ще има работа за известния хидроспециалист инж.Ахмед Доган...

Бангладеш има ядрена централа,нашите искат да закриват АЕЦ Козлодуй като сложат американско ядрено гориво.

За два месеца ако се вземат такива решения...тунели, магистрали, мостове...

първо ще построят Белене, нали..роби на блядовете..а другото -"ще видим" Двата реактора трябва да се сложат в Козлодуй...а после.." ще видим" Роби на блядовете - никой няма да ви гласува "

С нови технологии.

американски възпитаник, при новото служебно ще го сменят

4GW вятърни ??????? Този луд ли е ?

Как така си ги приказвате на ангро тези мощности?!?!! Тук няколко гигавата, там още няколко гигавата, за износ …. Ей така бе! Падат от небето тези мощности! Хоп! И ето ти гигават! Прави ми впечетление, че реанимират съветски проекти! СССР го няма поне от 32 години, но щом реанимират негови проекти, значи е гледал в правилна посока в бъдещето! Значи, разпада му е бил грешка! Означава също, че ще се появи в бъдещето под една или друга форма! Дано да е в моя живот!

Как сте русойилченца? Росатом няма да прави реакторченцата а? :)

Аз, аз, искам аз да ги изграждам, да внасям оборудването. Може ли?

Нема значение какво са казували анализаторите. Видех че Русия ке се разпадне след малко защото така е решено отгоре и така ще бъде! В деня мрачен, на рупите, точно преди да умре светата пророчица, която за целокупния и мъдър благословен, православен, целунат от бога руски народ е лъч светлина изрича: "русия ке падне в пепелта от американския атом и света ке си отдъхне"!!!!!!! Страхувайте непокорни русофили и не забравяйте - за всеки сложил минус е решено - "неизлечима болест ке го застигне"!!!!

За 30 години беше разрушено или е на път да бъде съсипано всичко добро, създадено преди 1989 г.! Не виждам как през следващите 30г. ще се построи нещо модерно и работещо, тук само се краде! И защо за 30 г., като навремето АЕЦ - Козлодуй е построен за 4-5 години!!!

И какво се оказа русофилченца. Първият русофил и любимец на народа Радев се оказа русофоб???? Хахаххахахаха

Мозъчните пръдни на министъра ме отказаха да чета нататъка след първите редове. "Трябва, трябва, трябва, планът съм го направил, готов е". Това е цел, а не план. План е да говориш по теми за финансиране, управление, осигуряване на специалисти и мощности. Нямам време да чета този надувко.