Коментари - Страните, които спасяват Русия да не падне в пропастта | Бизнес.dir.bg
назад

Страните, които спасяват Русия да не падне в пропастта

Някои държави се водят от прагматични интереси, а за други важни са военното сътрудничество и оръжията

Обратно в новината
| Автор: Галя Горнишка, БТА

Коментари - Страните, които спасяват Русия да не падне в пропастта | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Възстановяването на стоково-предметната търговия и Патриархата е е по-природосъобразно и логично...

китай не е приятел на руската кочина, просто се възползва от слабостта им

Намерили са слабите места на бункерите в Нова Зеландия..... Няма да издържат !!!

3,5 милиарда население.

Най-точно го е обяснил Хари Труман, чиито думи са публикувани от вестник „Ню Йорк Таймс” на 24 Юни, 1941 г.: „Ако видим, че Германия побеждава ние ще помогнем на Русия, ако Русия почне да печели ще помогнем на Германия, така ще им дадем възможността да избият колкото се може повече от армиите си, въпреки това не искам да видя Хитлер като победител при никакви условия.”

За България първата необявена санкция беше Жан Виденовата зима. Кой мислите обърка вътрешните пазари на България,а после и на Румъния? Първата санкция в света беше пробвана в Чили 1973 годена и свалиха и убиха президента Алиенде. Като видяха,че работи ги приложиха и на нас,само че на Русия санкциите не работят,защото те не са България или Румъния и знаят как да устоят след като успяха да разтурят СССР. Не мислете,че правителството на Веденов падна заради некадърно управление. Те просто искаха да унищожат икономиката ни,първо накараха нашите продажни политици Станишев и Пръмова да затворят четирите реактора на АЕЦ Козлодуй,а без електричество няма икономика. Сега подготвят да затворят и Марица-Изток и да оставят един голям район без препитание и така цяла България да бъде зависима от европейската хранилка,за да правим това,което ни кажат. Също като бройлерите сме хранят ни и ни угояват докато дойде време да отидем на кланницата/войната в Украйна/ едва тогава те- бройлерите разбират защо са угоявани. Кажат ли ни влизате във войната няма не искам,няма недей или влизате във войната или ви спираме хранилката и умирате от глад,защото не можете да се самоизхранвате. Само Орбан разбира за какво става дума. Така че помислете преди да гласувате,ще гласувате ли за партиите на войната,за да пращат синовете ви на фронта и да ги връщат в ковчези.

Пазарите ги обърка социалистическия министър Чичибаба., който допусна свръхизнос на зърно. Блоковете ги затвориха, пък ток има.

Тогава Тони имаше разграбване на държавата. Бяха мутренските времена. Всичко това се организираше и вършеше от бившите комунисти прекръстили се на социалисти. Ние помним, Тони. А ти си написал няакви нелогични словоблъсканици. Никой от вън нищо не ни е организирал. Падна БКП, но Желев не разреши да се направи декомунизация от страх от гражданска война. След това комунистите си спретнаха едни фалшиви избори и докараха Виденов на власт. Той горкия за нищо не ставаше. Честен, но некадърен. Така, че всички минуси на демокрацията в България са в следствие на онези решения и действия, които ние като народ взехме деветдесетите години.Оставихме да ни управлява една спонсорирана от чужда държава /СССР, Комунистически Интернационал/, дошла с преврат /9-ти Септември/, ограбила българския народ /ТКЗС, национализация/ партия.Ти какви очакваш да са наследниците на тези хора, които са свикнали да грабят със сила и да командват безприкословно, които смазваха всеки индивид, който им се противопостави?Които сменяха имена на свои граждани и ги изселиха в Турция?Наученият да управлява с терор си е чист престъпник и няма да се промени.

ГАЛЯ, ГАЛЯ, НЕ СТЕ ВИЕ ГОРНИШКА, А ПОСКОРО ДОЛНИШКА ! КОГА ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ , ЧЕ НЯМА НА ЗЕМЯТА ПРОПАСТ ЗА РУСИЯ ! В ПРОПАСТТА ОТДАВНА В СМИСЪЛ ОТ НАД 30 ГОДИНИ СМЕ НИЕ-82% ОТ ХРАНАТА НИЕ ВНОСНА, Т.Е. НИЕ КОИТО ХРАНИХМЕ ПОЛОВИН ЕВРОПА СЕГА НЕ МОЖЕМ ДА СЕ ИЗХРАНИМ, ДА НЕ КАЗВАМ КАКВО ОЩЕ НЕ МОЖЕМ, ЧЕ ОСТАНАХМЕ ПОД 6 МИЛИОНА.

Китай ВИНАГИ ще подкрепя Русия,защото знае,че падне ли Русия,следващите са те,които ще бъдат вкарани във война по схемите на краварите,за да нямат претенции за световно управление и те-китайците много добре го разбират.

Американският политически анализатор Гарланд Никсън: САЩ ще унищожат всеки по пътя си, който застраши световното им господство. Русия е само началото. Всичко това се случва по две причини. Експерт от САЩ: Автори на конфликта в Украйна са фашисти от Източна Европа, които са на власт в САЩ . Първо, те смятат Русия за по-слабия партньор на Китай, което е грешка. И второ, администрацията на САЩ е пълна с луди хора, които просто са расисти и мразят Русия. Искам да кажа, ако погледнете Виктория Нюланд, тези хора, техните истории, техния произход, те идват от източноевропейските страни с техните проклети фашисти, идват от страни, в чиято история има фашизъм, от страни с истински шибан фашизъм. Те ненавиждат Русия като историческа расова общност. Те започнаха с Русия, защото ненавиждат Русия повече от всичко. Те казват, че започват с Русия, защото трябва да си проправят път към Китай. Може би има нещо вярно.

Съпротивителните сили на така наречения колетивен Запад, който осъзнава, че не може да се изправи през идващата от Азия икономическа сила, накара мислителите да сътворят идеологията за третия пол, свръхлиберализма и екологичните движения, които се превърнаха в нищо повече от едни бенефициенти на милиарди. Противопоставянето на тази идеологическа основа породи и създаде среда на враждебност, отчуждаване и откровена омраза между крайните западни и източни тетирории на Европа. Изтокът, който е естествен мост между Запада и Далечния Изток, не е така враждебен и краен в оценките си спрямо Азия поради една основна причина - осъзнава, че това предмостие, което представлява е по-скоро възможност, а не недостатък. Западът от своя страна осъзнава, че е забит в края на континента и няма да има ресурсите, възможностите и потенциала да реализира досегашната си политика на доминация. Центърът се пренесе от западното в източното полукълбо.

Всички купуват от Русия,ако не пряко то с подставени лица и държави.Чрез Турция се продава на държавите от ЕС.

Статията е тъпа,соросоидна пропаганда... Как ще падне в пропастта Русия,като 65% от всички ресурси на планетата са на нейна територия? И точно за това им текат лигите на западните копои..... ----------------------------------------------------------------------------- Защо Цензурата го изтри?

бая специалисти се напъват да прогнозират, ако краварите нямаха подкрепа, колко време ще издържат? Байковци, краварите нямат подкрепа, те имат подчинение! Който не иска да им се подчинява се закача за руснаците. Съвсем просто е. Няма ценности или морал, само интереси.

Ами че те били не малко бре. Да не споменаваме и неизброените. За населението да не отвара е дума. А ако подобни санкции бяха кум другия " герой"- колко ли месеца щеше да издържи?

Това са страните, които трябва да получат пълни санкции, заедно с Русия.

Америка щеше да издържи - подобно на Русия и те си имат всичко (почти) и ако се наложи могат да си бъдат самодостатъчни. Обаче какво се оказа - заради опитите да санкционираме "бензиностанцийката с ракети" цените на всичко в ЕС и САЩ скочиха в пъти! Много могъщ се оказа тоя Путин... или? Аз нямам илюзии, че някой от родните ни политици е в политиката "на ползу роду", за чест и слава. Свестните хора рядко стават политици. Но в момента виждам една единствена партия, която логично поставя въпроса за зависимостта ни от вносни продукти. Може и да е популизъм, той и Кирчо ако си спомняте говореше за подпомагане на малки ферми, ама си остана само с приказките.

Стокооборотът м/у Китай и Русия достигнал 240 милиарда долара.ХА ХА.Само с САЩ стокооборотът 2023г е 665 милиарда.Без търговията между ЕС и Китай.

кой е този съливан дето се прави на политически геоанализатор;а бумбърг са геополически манипулатори;не им вярвате те работят за мамона.

Ние жителите на о.Тамбукту сме верни приятели на россия,унищожителката на украински фашисти.

Ооооо, има още!! Забравихте Еритрея, Северен Камерун и Ботсвана!! Както и 3-4 племена в бразилската джунгла. Моля редакторът на Дир.бг да поправи статията, това са много важни съюзници.

Има страни които спасяват САЩ да не падне в пропастта, страни които чрез ала-бала на изборите и моркови и тояги в посолството стават съгласни на това лицемерие и двойни стандарти, съгласни да дават реални ресурси срещу подхвърлени трохи или срещу новонапечатани долари, съгласни са САЩ да си изнасят кризите и инфлацията към тях, съгласни са на представянето на фасадната демокрация за висша ценност (само когато тя работи в полза на САЩ), на орязването на свободата чрез кризи предизвикани и платени пряко или косвено с новонапечатани долари.

Хахаха, новонапечатаните долари... Нали следите новините за замразените 300 милиарда руски активи. Много интересно защо Путю е оставил толкова резерви в белгийски и американски банки. Всичко в евро и долари. Що тъй? Защо не ги беше обърнал в юани преди войната и да ги остави в китайски банки? Или да си ги държи в рубли в Русия? Мм?

Паднала в пропаста? Русия е с 3.5% икономически ръст, а Германия 0.3%. На бас,че го е казалала акушерката...

Срещу Бълхария няма нито една санкция но това не пречи отдавна да летим надолу в пропастта . Живи и здрави да сте всички дето гласувате и търпите Боко, Доганя, Киро,Кокорчо , Корнелия , Ристо Иванов и другите крадци и галфони

+

За България първата необявена санкция беше Жан Виденовата зима. Кой мислите обърка вътрешните пазари на България,а после и на Румъния? Първата санкция в света беше пробвана в Чили 1973 годена и свалиха и убиха президента Алиенде. Като видяха,че работи ги приложиха и на нас,само че на Русия санкциите не работят,защото те не са България или Румъния и знаят как да устоят след като успяха да разтурят СССР. Не мислете,че правителството на Веденов падна заради некадърно управление. Те просто искаха да унищожат икономиката ни,първо накараха нашите продажни политици Станишев и Пръмова да затворят четирите реактора на АЕЦ Козлодуй,а без електричество няма икономика. Сега подготвят да затворят и Марица-Изток и да оставят един голям район без препитание и така цяла България да бъде зависима от европейската хранилка,за да правим това,което ни кажат. Също като бройлерите сме хранят ни и ни угояват докато дойде време да отидем на кланницата/войната в Украйна/ едва тогава те- бройлерите разбират защо са угоявани. Кажат ли ни влизате във войната няма не искам,няма недей или влизате във войната или ви спираме хранилката и умирате от глад,защото не можете да се самоизхранвате. Само Орбан разбира за какво става дума. Така че помислете преди да гласувате,ще гласувате ли за партиите на войната,за да пращат синовете ви на фронта и да ги връщат в ковчези.

ще откриете държава в Южна Америка и Африка, които да са срещу Путин. В Азия също се броят на пръсти тези, които не го подкрепят. В Европа - пропуснахте Сърбия и България (първите официално, а ние - на база на обществените нагласи).

Интересно какво очакват от руснаците да спят и да не търсят съюзници

Хаха

Ти на тия съюзници държави ли им казваш, нищо не зависи от Бангладеш, индия и Северна корев, а китсй много ско скачат няма кой да им купива стоките и никой няма дс инвестира при твх

Научи си историята и тогава говори

Северна Корея и Иран, които самите са в изолация, как изваждат Русия от изолация? Унгария е мижав играч. Русия е в изолация, единствено Китай и Индия са играчи.

"Страните, които спасяват Русия да не падне в пропастта". Много жалко и срамно е, че ние не сме сред тях!

+ + + + + +

Айде Индия горе-долу става, ама Кимистан и Иран, дето тепят гражданите си за щяло и нещяло- а нема нужда.

КАРАУЛОВ говори за отношението към руснаците в Европа „В ЕВРОПА Плюят в кафето ни в ресторантите! youtube.com/watch?v=-Vv2-gV1fG4 … Сега да си руснак е по-лошо от това да си циганин. Първо, митът за величието на руския народ се срина, след това за интелигентността на руския народ, и след 24 февруари възникна въпросът: това изобщо хора ли са? … РУСИТЕ ИБУТ дори в НОРВЕГИЯ , БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПУТИН: „Ние не обменяме пари с такива паспорти“: руски турист беше поставен на мястото си в Норвегия „Топло посрещане“ очакваше руснака още на летището. Руски туристи се оплакват от санкции срещу тях в европейските страни. Един от руските граждани пристигнал в Осло , Норвегия, където щял да обмени евро за местна валута. На руснака обаче е отказана парична транзакция, след като е видял паспорта му. /// Руснаците в Европа ВЕЧЕ лепят върху руските номера на колите си , стикери с украинското знаме. youtube.com/watch?v=DFFtbCLMRYg https://youtu.be/OGGoO0_6Zf0 В Германия руснаците покриват двуглавите си паспорти с корици с тризъбци, за да не предизвикат гнева на местните жители. Не е ли срамно да си руснак?

Този същият Караулов, също така каза че санкциите вместо да доведат до отток на капитал са довели до вливане на огромен капитал в Русия, защото заради санкциите руските олигарси връщат откраднатото и награбеното в Русия за да могат да го наследят децата им. Освен това конкретно за това което си написал Караулов каза че е така защото ЕС е мизерна дупка, а не че проблема е в руснаците. Слушай всичко което говори, а не само каквото ти пуснат пропагандистите. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Да си т..ъ..па..к

!

Очевидно,че гледаш на боб...

Там, където са Европа, САЩ, Канада, Япония, Южна Корея, Австралия и много други са красиви и свободни страни. Там, където е смехо-държавата русия – там са Иран, Венецуела, Куба, Зимбабве, Северна Корея, Афганистан, Сирия, Палестина, ЛДНРы, Абхазия и Осетия. Няма нито една страна в света , която да живее добре, благодарение на Русия. Русия носи на света само бедност, разруха и смърт !!! //// Там, където са Европа и САЩ, там са Канада, Япония, Южна Корея, Австралия и много други са красиви и свободни страни. Там, където е смехо-държавата русия – там са Иран, Венецуела, Куба, Зимбабве, Северна Корея, Афганистан, Сирия, Палестина, ЛДНРы, Абхазия и Осетия. И най-смешното е че в Раша в магазините НЯМА нито един продукт от Куба, Зимбабве, Северна Корея, Венецуела, Иран, Палестина…

И.д..и..от

Обидихме се....

Написал си смешна смесица между мантра и опорка.....

ВСИЧКИ ЦЯЛ СВЯТ ПОМАГА НА УКРАЙНА Украйна е подкрепена от 132 държави, а Русия от две и половина, ТОВАЛИ ВИ Е : „Целия свят пидкрепя Русия“ ха, ха, ха А НЕКА русоробите ДА СИ ЧЕШАТ РЯПАТА. Пропагандистите пръскат отрова от яд и завист . Не трябва да имаш 100 рубли, но имай 100 приятели (американска поговорка) Всичко, което Ватники остава са истинските им приятели . -Ирански молли - Венецуелски комунисти -Севернокорейски чекиджии - сирийски химик -Лукашенко... май повече няма приятели. . Трудно е да се намери държава в необятния свят, с която Кремъл да не си е развалил отношенията! Ватниците не обичат никого, нямат приятели, а само врагове. (ватниците просто не могат да съществуват без врагове. Дори и да нямат врагове, те ги измислят или създават) /// с Руската Федерация са само народите от Африка и то най-бедните и най-изостаналите. Дори Южна Америка се отрече от Руската федерация, както дори Венецуела се отрече от чумата.

Цитат: "В замяна Русия е обвинена, че доставя на Пхенян храни, суровини и части, използвани в производството на оръжия". Храните били за производство на оръжие, а не за храна на хората?! Съвсем изтрещяха тия пропагандисти. Освен това в списъка които са ни дали влизат и Сирия, Куба, Виетнам, Индонезия, Малайзия и т.н. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

КРАЯТ на краставият запад НАБЛИЖАВА

Край на Америка! – възкликнал Ванка, когато видял надписа „Няма долари“ в обменното бюро. Руснаците, които нямат пари, са принудени да гледат Канал 1, защото САЩ са на път да умрат, а в Украйна е още по-лошо. Любимото занимание на руските бедняци е да броят чужди пари! Колко съветски и постсъветски хора вече умряха - без да дочакат разпадането на Съединените щати През 80-те години съветските граждани слушаха че в Америка е лошо . А взе че с с с р се разпадна. Сега През 2024 г. руските граждани слушат отново че в Америка е лошо – сега пИдерашка ще се разпадне..... Доларът уж продължава да се свива и свива, но никога не умира... И те също линчуват чернилките... Цял живот слушаме , че Америка и Европа скоро ще рухнат, но тя не знае за това и само процъфтява! В процентно изражение най-много подавани документи за зелена карта са от Русия . Руските "кремлинботове" лаят срещу свободна, демократична и богата Америка... И когато се върнат у дома, веднага попълват формуляри за имиграция и зелена карта. Какво представляват „кремлинботите“ – получовешки същества в наведено положение със задни части към Хуило и с очи към Запада и Америка.

Това от интернет ли го КОПНА, щото само глупости съдържа, ти чете ли го преди да го постнеш - АМИ ЧЕТИ

Да се спомене и за държавите набутали Украйна в пропаста.

те е само една.... требе ли да се споменава... сички я знаят

България, Либия, Ирак, Афганистан още стотици хрантутим Саша чрез рекета ѝ

Общото между тези държави, с изключение на ЮАР, е че "президентите" не се сменят. А Саудитска арабия по принцип е абсолютна монархия и е кръстена на собственика си - семейство Сауд. И още - от тази "помощ" руснаците ще ги боли дупето с десетилетия. Емблематичен е случая с Индия, която плаща нефта с рупии, които не са конвертируеми и могат да се харчат само в Индия. Ще си купуват ориз и менте маратонки. Но щом им трябват - да живей международното положение!

Че къде се сменят президентите!? В хамерикания ли!? Сменя се паравана на Диип стеита...само двама имаше... единия го и гръмнаха... на другия му направиха дефакто преврат...и сега го спукват от съдебни процеси

+ + + + + + +

Затова са и мумия не знаеща на кой свят е... индобританчето...Макарон страшнии и Кренвирша Шолц... Пикам ти на ''избора'''

като им сметне човек популацията и то излиза, че колективния запАд е изолирания :)

Ако случайно имаш бизнес, кой пазар ще предпочетеш - 200 милиона Нигерия или 67 милиона британци? 1,3 млн. индийци или 0,5 млн. европейци? Да допълня - от много години Европа и Северна Америка сами "се изолират", например с визи за маймуняците. Факт.

това изречение казва всичко "страните се присъединяват към Москва, за да гарантират интересите си"... то и затова когато Русия отново се изрепчи на САЩ веднага се намериха революционери, които ще се пробват да бутнат американската хегемония ;)

Хайде сега, дори без да сте прочели статията в подробности да пресметнем каква част от населението на Света са въпросните държави. И така: Китай - 1.4 млрд /плюс/, Индия - 1.4 млрд /плюс/, Иран - 87.5 млн, Турция - 85.3млн, Южна Африка - 60.6 млн, Саудитска Арабия - 37.4 млн, Северна Корея - 25.9 млн. Сумарно това прави около 3.1 Милиарда души. Към тази сума може спокойно да прибавим и населението на държавите пострадали от т.нар "цветни революции" и разните други внесени им революции и преврати. Направете сметка и с какви ресурси разполагат изброените по-горе държави. Едни от най-големите запаси от нефт са в Русия, Иран и Сауд.Арабия. Тук може спокойно да включите и Венецуела. Китай е най-големия производител на стоки, при това вече и с високо качество, разполага и с нови технологии. Индия също е голям производител. В крайна сметка може да се каже, че Русия няма нужда от т.нар Запад. По-скоро Запада има нужда от Русия и руските суровини. Какво може да си внесе Русия от Запада? Какво Русия НЕ може да си произведе? Може да няма най-доброто електронно производство, но това не е болка за умиране. Всяко техническо превъзходство или изоставане е до време и може да бъде преодоляно.

Население което е най бедното в света, а икономиките на тези страни само една Германия ще задмине, да не говорим за целия Европейския съюз.Канада, Америка, Австралия и Япония. А като гледам Ладата , която 40/години не мръдна или руско електронно оборудване някой са си купува , не.Руснаците имат природни ресурси и до там.Даже и след войната в Украйна , никой и военно оборудване не иска да купува от тях.

КОЯ Германия? Тази ли, от която дори Мерцедес почна да се изнася към Китай?

Да тази която има реална икономика и половината свят кара нейните коли и ползва нейна оборудване.

Що не си купят китайците Лада ха- ха

Ми щото произвеждат 20 млн автомобили...

Мерцесес...имаше шанс да е световна фирма...Купи Краислер...Мицубиши... И вместо да е дефакто монополист...кво стана...пак сие квот си беше че даже и камионите се отделиха..талигите още кретат...на стара слава...

Ми не...майка ми не с еказва Лола... а ти си си Льольо...пълен

Коментар браво приятел !

"авторката" на статииката е явно нямаща и понятие от глобална политика!?? Така се получава когато Ти ПЛАЩАТ , за да надраскаш простотии !??? Смешно и пошло !

Та какво е важно за една икономика? ПАЗАР... Е... Германия разпореди на Фолксваген да напусне руския пазар. И от 98 000 продадени коли и бусове през 2021-ва година не успя да ги възстанови никъде в света с увеличени продажби през 2022-ра. Прибавете и над 90 000 ШКОДИ, които също са собственост на групата на Фолксваген. От таз година чрез марката Йети - за продажба на Фолксваген на китайския пазар, се връща в Русия. Завода в Калуга пак произвежда ФВ Поло и Туарег, Шкода Октавия и Рапид. И ги продава като китайски със заводска гаранция. Пък си спомнете как Бочко са надаше заводо на ФВ за батерии в България да се турне. Избраха Чехия, ама ФВ и от него се отказва. Щял да разчита на китайскте батерии.. През 2022-ра светофарното правтелство и Мерцедес застави да напусне Русия ( къде 50 000 автомобила продадени там през 2021-ва). Е две години след това Мерцедес сам напуска Германия.. И още нещо за "спасяването" на Русия. Тя има собствен ВПК. И парите за танкове и снаряди си остават в нея. А за танковете и снарядите трябва метал, енергия.. И военните заводи плащат на руските заводи за метал. На заводите за метал пък трябват руди, които те си плащат на миньорите.. И в цялата тази верига има заплати за работнците. Пък със заплатте си работнцте си купуват, каквото им трябва.. ЕК няма вече собствен ВПК, или ако нещо е останало веч е много скъпо. Сам шефа на Райнметал в го каза - "Ако един 155 мм снаряд през 2021-ва годна е струвал 2000 евро, сега вече е над 4500 евро." И ще се пазаруват оръдия, танкове и джепане от САЩ. И какво ще остава за еврокономката и европотреблението?

Не даваш добър пример приятел. Пари за оръжия вместо за пробиви в медицината, за пробиви в науката са пари на вятъра. Пари за самоунищожение на Земята. Точно заради тази безсмислена война хората се настроиха срещу Русия. И заради спомена за Хитлер. И той разпали ВСВ с едни такива малки войнички, аншлуси и непризнаване на съседите.Приликите с онези времена са очебийни!Както и да е. Всеки има право на мнение.Ако се повъртиш из нета ще видиш доста постове от руснаци.Пример: питат правителството си защо някакъв шейх е направил хората си богати, когато в страната му е открит нефт, а Русия, която има всички възможни ресурси и природни богатства плюс голямо население е бедна? Поправка - болшинството хора са бедни, но не и олигарсите.Проблема на Русия не е е в населението, а в управлението.Не мога да Ви разбера как се възхищавате на един човек, който е КГБ. В тази организация не са работници, не са порфесори.Там ги обучават само как да убиват и да манипулират.Да си несменяем президент е диагноза.

Президента Тръмп го каза най-точно и вярно преди има няма 6-7 години ... "Направихме така, че САЩ се превърнаха в най-мразената държава на планетата." А това което големия свят видя след като Русия нахлу с армията си в Украйна беше ... глутница евро-атлантически проститутки от САЩ, Великобритания и ЕС-то обикалящи големия неутрален свят в търсене на клиенти срещу Русия. Обаче шамара който им зашлеви тогава големия неутрален свят беше толкова оглушителен, че и до ден днешен на Янко, Британко, Брюкселанко, Натованко Извратянко им кънтят ушите. Затворена врата и комбинация от три пръста. Бесни са във Вашингтон ДС, в Лондон, в Брюксел, в Париж, в Берлин, в ... цялата евро-атлантическа кочина. За това и Извратеняка Столтенберг сбира евро-атлантическите проститутки да ги убеждава как Украйна трябва да удря, трепе и разрушава с натовски оръжия дълбоко в Русия. После и на фронта Ганьо Балкански и целокупната източно-европейска дебилна сволоч която чинно рапортува Йес Сър.

С Русия поддържат контакти държави които не допускат чуждо влияние в управлението си. На другия полюс е Украйна. Тя поради корумпираните си и ръководени от чужди интереси елити, за 30 години не можа да изгради собствена държавност. Нещо което одавна направиха всички други бивши републики на СССР, всичките те много по-западнали технологично и икономически от Украйна по време на разпада на СССР. В резултат на което , Украйна се превърна в Укрия, а украинците, с изключение на тези с руско самозъзнание - в укри. Всичко това е добър урок, колко тотално могат да съсипят една държава продажните и елити.

Отдавна не бях попадал на толкова жалка словесна "диария".

Русия да не паднела в пропастта? Това от гъзъ ли си го изсмукахте?

Помислих си, че това е от Дойче Веле, а то било от неговия солташак преписвач - БТА.

Най-изолираната или по-точно самоизолирана държава е САЩ. Отвратителна храна, никакви отпуски, няма социална и здравна система, пълно е с всякаква измет, даже не могат и да пътуват.

Както в България, така и в света, Русия се подкрепя от най-мизерните цървули.

При Чичо Сам - с визи! При Дядя Путин - с визи! В Европа - без Шенген! Това сме ние. А иначе можем да си мърдаме с езици по чужд адрес.

Всичко цървул в БГ е русофил

На всички тея БВП -то им е общо ,барабар с педерацията 1/3 от това на Щатите... По-добре богат и здрав, отколкото беден и болен;)))Дерзайте друзья руские тролльчики пидорастчики,дерзайте!

Ох, хайде пак с това БВП. САЩ печатат пари и лепят етикети, това им е играта с рекордното БВП.

Поредните глупости.

пффф

Ваня, пак ли ще настояваш, че русия като всеки чекиджия си е самодостатъчна? :)))

пффф

Санкциите са да не могат руснаците да произвеждат лесно съвеременно оръжие. Не, Ваня да не може да намери паста за зъби или аспирин... :))) Предвид това, че на фронта има пратени Т-55 явно санкциите работят. Всичкит аварии дето се случиха тая зима, на какво се дължат според вас? :))) Аха, Европа да замръзне и на сума руснаци им замръзнаха полюлеите в хола... :)) п.п. От тия руснаци дето не са свикнали да им замръзват полюлеите в хола, тия в дълбоката провинция кучета ги яли... :)))

Тебе кво ти бърка? Нали си в най-разивитата европейска икономика, имаш си замеделие, армия, самолети, ракети, произвеждаш си всичко, навън чешмите тече мляко от тях бе. Я се успокой, лапни една зелена хлебарка от тия на Домуса, пусни на скарата синтетична пържолка на Гейтс да цвърка, сипи си една чаша соево млекце, пусни си Евровизия и си свиркай. Пънеш се тука като червей всеки ден, да не мислиш, че някой не му е ясно, че си най-обикновено нископлатено Соростролче, което заработва остататъка на демократичната Перемога през десет посредника.

пффф

И ти как знаеш, че съм тука всеки ден? Екселските таблици на руското посолство ли ти го говорят? Е, лъжат. :))) Ама и ти също, така че няма значение. Гадна работа, ама някой трябва да я свърши нали? :)))

Доста тъпа статийка. Щожете да я кръстите страните, които не са американски лакеи

"платена дезинформация", срещу която трябва да се борим! А авторката ѝ трябва да лежу в Сливенския, докато не хване всичките венерически красоти накуп.

Искам да знам ние по-какви причини сме приятелска страна на САЩ-политически,икономически или идеологически?

е много силно казано... Приятелите ти не те тъпчат в кълта и да те обират, не ти правят сглобки, и не се държат с тебе сякаш си им длъжен. Също не ти дават оръжия да дразниш брат си с тях...

Ами американците плащат на нашите управници (директно или чрез свои НПО-та), и ги шантажират, тъй като парите, които те са откраднали от нас, обикновено са в западни банки, и САЩ лесно могат да ги конфискуват! Отделно, че основните медии в страната ни са техни - НОВА е собственост на американска медийна корпорация, БТВ май на английска (която пък вероятно е собственост на американска), а БНТ се ръководи от американски грантаджия! А ако един политик или партия нямат подкрепата на медиите, шансовете им да се доберат до властта са близки до нулата!

С едно изключение като им видиш жизнения стандарт на помагачите, смях да те напъне. Ама нека си вярват путинофилските малоумници.

Авторът е феноменално тъп. Ядреното оръжие, глупако (глупачке)...