Standard & Poor's потвърди рейтинга на България със стабилна перспектива

Според агенцията силните външни и фискални баланси на държавата ще ни помогнат за смекчаване на икономическия шок от войната в Украйна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Рейтинговата агенция БИ ПОВИШИЛА кредитния рейтинг при присъединяването на страната към еврозоната..." Ако не беше тъжно, щеше да е смешно. А с ДВУЦИФРЕНАТА инфлация и със СРЗ, 2 ПЪТИ ПО-НИСКА от средноевропейската, сме само за Клуба на богатите...

Щерев Боклук Такъв Те Те Хвалят бре !!! а Ти си с 2 лева в Джоба !!! И ревеш За ФАЩ !!!

Standard & Poor's потвърди рейтинга на България със стабилна перспектива Стабиуни в мизерията и бедността. Да живее е-СС!

Между редовете на анализа (поне както е в статията) чета манипулационни наставления "от горе". Ако направите еди какво си, ще качим рейтинга. Имате дефицит, но не се отразява негативно, понеже текат плащания от ЕС, т.е. внимавайте да не ги спрем. Т.е. правителството го поглаждаме по главичакта, че тегли заеми, ще захраним с някое друго инфлационно евро, а после ще ви поизцедим, колкото пуснете. Пикая им на рейтинга. Трябва да работим добре и да натискаме ние правителството да работи за нас, вместо да го натискат от посолството на големните държави да работи за тях. От народа зависи в края на краищата. Правителстовто ни е също от народа ни. Винаги ще има издънки, но ако народът се държи заедно и мисли умно, и правителствата му ще са по-читави.

Когато върху вас пикаят предателите и майкопродавците продължавайте да мислите че вали дъжд и просто времето е такова..

Стабиллно и оптимистично копаме дъното!

"стабилна перспектива" - разбирай стабилно на дъното. BTW, Всички рейтингови агенции са подчинени на западния истеблишмънт и са само продължение на рекета с други средства.

ще ядем дедовия

Ти си стар с два счупени крака, но перспекитивте за професиоанлен футбол са добри

Стабилна дългосрочна бедност.

от Стандартният и Бедният са Доволни от ПП Прибираме Пачките! Шалом!!

На копейкаджиите доходите им като станат в рубли след като техния Копейкин вземе властта всичко ще се прави. Хахахаха

Може и тъй да стане бе уй заспал

Истината е че през демокрацията се развиваме и просперираме !

Абсолютно - можеш да видиш какво направи Ердоган от Турция и Путин от руснаците.

Явно за троловете няма събота, няма неделя. Денонощно на барикадата.

сам се издаде като се опрака, че си на работа!

Само минавам оттук, тролче. Търся си еб.чи в други сайтове.

Праскай още дефицит ! Всички я карат на автопилот. Едно време пратеникът на МВФ ни беше като генерал губернатор и всяка вечер даваха по новините какво е казал. Цедихме си бюджета през 10 игли, после Дянков дойде от Вашингтон да ни обяснява за постната пица. Сега го ударихме на дефиците, но и времената са други. Цялата Еврозона е заложник на увеличаващите се дефиците в южните страни.

Удвоен Дефицит, разходи 2X, но доходи X...

Кво стаа? Събота е, а ББ още не се включил!

егати обсесията! те му казват, че стабилно лети към пропастта, то рупа ли рупа и мучи за бойко борисов, който от година не е на власт.

"Промяната" на Мунчо и Кирчо дойде и всички обедняхме...

Стабилната перспектива е да ставс по зле! Дигат лихвите и ни пускат по пързалката

Лъжите на Радев и Киро цъфват една пж една..

Чудно, чудно...Бравос. Промяната е налице....Чалгари, тъпанари на Радев и Курнела.....Какво е да друго ?! А, и онези помияри от ДБ.....Но, винаги може и по-зле...Има и кръгли идиоти, като Копейкин и още един тъпан на Радев

Ще сме в нищетата Стабилно забавяме растежа на икономиката Стабилно удвояваме дефицита Стабилно ще изоставаме все повече и повече от развитите страни.

Този рейтинг е като самолетите Ф16 - някъде там.

"Стабилна перспектива"? БВП от 4 на 1. Това си е рецесия, кви дрънкат американските ни господари?

Това са същите агенции които дни преди фалита 2008 даваха на Лиман брадърс ААА+ И ПОСЛЕ СЕ ОКАЗА ЧЕ Те не носят никаква отговорност за рейтингите.

Значи ти ги разбираш по-добре от тях тия работи?

Борисов плаче в Банкя

ВСЪЩНОСТ БОЙКО БОРИСОВ ХАРЕСВА КИРО ... КИРО РАЗДАДЕ 3500 МИЛИОНА ПОМОЩИ НА ФИРМИТЕ НА МУТРИТЕ И БЕЙОВЕТЕ .... БАТ БОЙЬО Е РЕЗЕРВНИЯ ВАРИЯНТ НА КОЗЯК

Иде изобилието и светлото бъдеще! А от агенцията дали го казаха и на пенсионерите, че нещо нямат пари за вестник да прочетат вдъхновяващата новина?

Че те построиха "бъдещето" дето сега ни е настояще.

"Бъдещето" го построиха не пенсиите, а шепа червендалести анусолизци. Пенсиите те хранеха, ама като гледам колко ти е акъла, май напразно.

Рейтингът ни определено е по-висок от този на Русия. А руснаците се репчеха, че икономически искат да минат Япония. Ще трябва да почакат още доста.

Да почерпиш, отиваме към светлото бъдеще, само още маааалко.

Стабилно надолу.