Спорни казуси забавят промените в закона за енергетиката

Хората, които ползват газ и топлинна енергия, трябва да са спокойни, че парите им ще бъдат върнати максимално бързо от доставчиците им, заяви Валентин Николов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е най-лобисткият закон за съжаление на всички нас. В него има само задължения за потребителите и само привилегии за енергийните играчи.

Кога ще се намали природния газ на метан станциите, все пак се взе решение,че от 01.04. цената му пада с42,7℅? Б.Б. и Теменужка не престанаха да се хвалят в ефир на националния ни празник,а каква стана тя: манджа с грозде. Г-н Гешев самосезирайте се.

"Не сме и очаквали нещо от вас, но сме разочаровани".

Няма проблем. Премиерът - слънце ще реши!

добре де , а кога ще намалят цените на дървата за огрев , пелетите и подобни енерго източници ?

И тока,и тока,10 града с парно а останалите да духат супата,нали тока субсидираше парното.

А да има нещо в тази държава, което да не е "Пунта мара"? Я да се замислят лизачите и да ни осведомят.

Бизнесът е потребил природният газ, реализирал е печалби и сега иска едни 43 милиона да му паднат от небето. Дай Боже всеки му.

"Da se zatvoriat vednaga Maritsite (americanskite) i viatarnite perki okolo Kavarna sobstveni na BG- depytati i BG mafioti.

Най-Самозабравеното събрание, което на практика не представлява никого, освен себе си, родата, Бойко и Доган.

А бе първи април не мина ли ?

И колко е това "максимални бързо"???

Само да попитам, топлинната енергия равна ли е на охладителната енергия.И топлинната енергия нали се получава от парното, нали бе г-н Николов.

Ще изкривипазара ? Нали разбирате, че в един моменмт хораста ще из,езат на у/// те !

добре де, днес получих съобщение- платете си битовата метка за газ в такъв и такъв размер до... 10/04. Сумата е обичайната за месеца- никакво намаление, никакво приспадане на сумите от предишните месеци- и дори никаква отстъпка за срока на заплащане- по време на пандемия!!! Питам- това не е ли безобразие и къде спят регулаторните органи?!

Някоя от "независимите" медии, кога ще се престраши, да съобщи че Медицинския съвет е закрит? До Великден ще стане ли?

Никакви пари да не се връщат.Всички пари да се дадат на БФС, клубовете да изплатят заплатите на футболисти, администрация, деятели.

Няма пък - ще отидат при депутати , министри , шефове на агенции ... и всички които целуват задника на биби.

да затворят веднага мариците

1, да ревизират ОДМА единствените складове у нас на ЛУКОИЛ и Прокуратурата да установи защо няма ЛЕВ платена печалба в България. Да се увеличи бр. на складовете за гориво. Да се даде взетият заем от 3,3 милиарда за тръбата подарък на Газпром да захрани Руската Губерния Сърбия!!! и още,още !! Тия Мъни да се дадат на раята БЪЛГАРИ!!!

Всичко което ощетява и бърка дълбоко в джоба на гражданите се приема безкрайно бързо, а се отменя безкра-а-а-айно бавно!

Какво стан с енергийната борса, а с газовата такава? Точно сега и точно вие ли ще ловите риба в мътна вода, лобистите са в стихията си, пари ще преминат от едни в други ръце.

парите ще бъдат върнати на бизнеса който си е прис=звел стоката на скъпия газ и я е продал със печалба,кой го е грижа за нас плебеите