Спор в парламента: Преизчислението на пенсиите мина само на първо четене

Промените в Кодекса за социално осигуряване, внесени от "БСП за България" бяха приети само на първо четене

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те комундета източиха пенсионните фондове..., А сега се правят на Лили Иванова...Върнете парите и ще има пари за пенсионерите. Тези където се хвалят със 100 годишна история ...кога ще забранят?

По делата им ще ги познаеш Господи!

Ей това са комунягите навсякъде по света, единственото което могат да правят е да раздават пари.

Да им се сложат 2-3 нули отзад, може би, та да станат поне малко от малко адекватни на реалността?

Може ще и да стане нещо,но при по малко кражби.Само за черепухин по тяхни данни зяносаха към 700 милион.... ако направят една справка и колко чиляка се ширят в Дубай направо ще ни прилошее.

tonk11

Тия убавци такива чудеса ще сътворят, че после и Господ няма да може да ги оправи. Да ги разпуска фатмака, че ще си е...е мамата.

-Трай коньо за зелена трева... Както винаги и този път на простосмъртните не им провървя. Но самите богопомазани винаги вървят с късмета си. Навсякаде и за всичко.

Баце, ако ни беше оправил икономиката, по - специално индустрията и земеделието сега щеше да има двойно повече за пенсии, че даже и да си покрадете на спокойствие. Ама баце едно си знае - асфалтец.

Първо трябва да закърпим дупките, после да понапълним гърнето като намалим субсидиите на 1лв., като замразим заплатите на депутатите на нивото от 2006г., премахнем безотчетните им пари и тези за участие в комисии, като намалим закупуването на старото оборудване на САЩ (на които им е по евтино да ни ги подарят, отколкото да ги унищожат) на двойни цени.

Кое гърне?

Нощното

Трябва да се оправи икономиката

Усетиха се че кинтите не стигат за всичко! И без Боко, ако ни резнат и фондовете, съвсем ще го втасаме!

Какво точно се е случило на 31.12.2017 година, че пенсионираните след тази дата се изключват?

Би било добре за пенсионерите да се актуализират пенсиите, обаче последните години май парите в НОИ не стигат и за текущите пенсии. Може би първо трябва да закърпим дупките, после да понапълним гърнето и чак накрая да взимаме от него.

Популисти, баце! Боко поне малко от малко се ограничаваше ...

От 2008г. пълним "гърнето" и чакаме увеличение на пенсиите. Някои все още държим, ама докога?

Да,...боклуци са си в парламента и боклуци ще си останат! За пенсионерите пари няма, ама за тях субсидията си остава! Е, кога ще се променят нещата у нас? НИКОГА! АМА НИ-КО-ГА!!!

Още малко да понамалеят нашите редици с тези темпове на Ковида и нещата ще се получат - близо 17 хиляди си отидоха по официална статистика. Това е повече от населението на всеки един от 200 градоове в България, само 60 града са с повече от 17 хиляди жители! Това се казват мерки и грижа за нашего брата!

Кажи бе баце за пенсиите? Скоро ще те засегне пряко!

Само военен преврат и конфискация на всичко незаконно и нереално придобито. Всички управници и министри от 1980 до ден днешен на ПОЛИГРАФА. Инак все така ще бъде.

Ма с такъв главнокомандващ всичко е обречено :(

И лустрация.

този мач го играхме 1944г! и го докарахме до десети ноември 1989г

през 44-та не са използвали полиграф.

И да добавя- Хасанчо Адемов се притеснил, че пенсионерите харчели кинти, дето не били произведени, моля ви се! Не, драги ми Хасанчо, не пенсионерите харчат непроизведени кинти, а държавните търтеи, чиито заплати бяха повишени с 10% и ти си един от тях още от 38-то НС и от тогава ти осъвременяват заплатата на всеки три месеца!

трябвало е по внимателно да слушат какво им е казал хасан адемов! не за друго, ами щото следващото правителство дето трябва да осъществи тази глупост може да е правителство на бсп и дпс, на итн, на мутрите вътре, или на дб! ко шъ праят тогава?

Защо да е глупост ? Все за пенсионера няма, няяма и няма . Много отданвна трябваше да се преизчислят пусти пенсии , неможе управителката на НАП заплата 5 000 лв + премии , държ.служители по 2000 - 3000 и нагоре и за тях да има за нас пенсионерите да няма . Да се направи електр-правителство , дс- да се намалят и за всички ще има .

ми щото за да вземеш нещо от една торба първо трябва да си го сложил вътре това нещо! та за това! мика зайкова, примерно, е внасяла в пенсионното 30 години по 6 лв. месечно! а взима вече 30 години по 500 лв. месечно, а от доста време и по 1440 лв. месечно! сам си сметни сметката!!!

То ако имаше пари за преизчисляване на пансиите, ГЕРБ да са ги преизчислили! Тамън щяха да прикоткат всички пенсионери! Ама няма! То и тия 50 лева май са в повече, ама хайде ...

ИЗБОРИТЕ ГИ ВОДЯ В ТИК-ТОК

Ти ли си ?

Само Бойко ни разбира!

Немало пари а за осем лева субсидии на глас има -мами@та Ви

и заплатииииииииииииииии...

На този калпак Биков няма ли кой да му обясни, че Конституцията така е разписана, че бегето не може да остане и за миг без правителство?! А, колкото до кинтите, които се харчат без да са заработени, то това Чекмеджан го прави вече 10 години!

Допълнение: Чекмеджетата се пълнят от 20 години, още от всички назначени в МВР.

Нищо не си разбрал

НОВАТА ФОРМАЦИЯ - ДЖЕНДЪРИ НАПРЕД,ДУМКАЙТЕ СЕ ОТЗАД

Горда съм, че в нашия Парламент има 240 депутата, които могат да харчат пари, които ги няма! Надявам се в следващия Парламент да има поне 1 депутат, който да знае и как да се изкарат парите, които всички толкова искат да похарчат.

Гледайте цирка на живо. Такъв смях не бях виждал от много време. БСП се опитва да прокара на един път без 2 четения закон , целия парламент им казва ,че иска да го преправи и те настояват че няма заявено желание за поправка.

УЧИНДОЛСКИ ЦИРК В ТИК-ТОК

ИВА МИТЕВА Е ДЕФЕКТНА , МИГА НА ПАРЦАЛИ И ПЕЛТЕЧИ НА ЛЪ

ТО НЕ ЗНАЕШ ,ДТРЪТКА ЛИ Е ПО-ПРОСТА ИЛИ ТАЗИ Е ДЕФЕРИЦИАЛ, ДОБРЕ ,ЧЕ ДОНЧЕВА ЗА КАРДАН

И КАРАДАЯ , НА ЛЪ ПАСТИ ДА ЯДАТ

Тая е токлова нелепа!

Внесе се предложение да се гласува и на второ четене, а смешната председателка отказа и го удари на чест и се апъна като магаре на мост.. и те така. Ето защо жени в критическа възраст не трябва да се допускат до политиката...

Второ четене Ама друг път ! Добре че ББ даде 50лв.