Спецов пред "Либертатя": Разследваме укриване на данъци от голяма руска петролна фирма у нас

Тази компанията през последните 10 години отчита загуби, а печалбите се оказват в Швейцария или офшорки, разкрива Румен Спецов в интервю пред румънска медия

Обратно в новината

Коментари - Спецов пред "Либертатя": Разследваме укриване на данъци от голяма руска петролна фирма у нас | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не казвате името на голямата руска компания сякаш и нас има дузина руски петролни компании... ако не сте чували , има само една и децата я знаят .... точно кат старшината дето казал: нема да го казвам кой е, само ше го погледнем...

Дир-а съвсем за боядисани врабчета ни взехте. Не се учудвам. Да последно не вярвах че българина е толкова прост че де гласува за Лаурел и Хари, за чалгопитецитте за рублажиите от Възраждане и т.н.

поздрави и целувки от Кокорчо...

Толкова идиотски коментари сигурно няма и в ПИК . Дир вземете мерки и изчистете платените спамери , че ще си останете само с тях .

Този шушон Спецов и Макс и Мориц ,ако са при Борисов ,ще ги уволни за 30 минути ...Де.ба наглите апаши ни налазиха...

Тиквата ще уволнява вече на оня свят

Уж Радев е руски агент,пък хора от неговото правителство ,взели да разследват голяма руска фирма.Някпй иска да отклони вниманието на аудиторията,но с каква цел,скоро ще видим.

И този измамник ,заслужава 50 тояги на голо пред публика ,както другите двама МОШЕНИЦИ,Кирил и методий

Има ли някой ,който да вярва на СПЕЦА .Това е кьорфишек за публиката от блеещи овце ...

Само тя ни остана.Ами дайте да съберем помощи и да я подкрепим.

А няма ли да разследват къде е закопан мангала, на който Спецов е продал фирмата?

Герберастите са странни - зейнаха пак да защитават фюрера си, независимо че той и от тях краде. Явно добре им плащат. Но пък тива доказва че чегъртането работи.

Патката :)

Едни не плащат, други продават на малоимотни лица, така е, пълно е с мошеници.

Прехвърлянето на фирма с данъчни задължения било политическа атака ?! И този е от почтените или се заблуждавам.

Бойко, къде си? Това е поредната герберска схема!

Фатмашки вечери на хунтата.

Абе Спецов като се правиш нс света вода ненапита защо продаде фирмата си със задължения над 1 млн на безимотен ине плати данъци и с какви паро жи

И къде е копан безимотния?

Абе ти майнольо, анаболен мутант...като беше в Румъния, що не взе на ментора ти Кирчо Харварда документите за гражданство ??? Ами той пари ли няма, време ли няма , или просто няма за какво да ходи ??

Специ,обичам те!

ще , ще време е кланът Ротшилд да бъде поставен на мястото му ,а ? прекрасно ! става дума за милиарди годишно чрез измами с митническите складове и спестяване на акцизи същото важи и за безценните Дъндита и позорния концесионен договор за разлика от европейска , натовска България див и изостанал Афганистан договори с Индия 50 % концесионна такса при разработване на железни рудни находища пита се ? кой е по-див и корумпиран ! Индия или кланът Рокфелер ?! за сравнението между България и Афганистан всичко е ясно, нали ?

Забравяте удобно, че договорът с тях се сключи по времето на правителството на Костов!

МОШЕНИК ДА Е НАЗНАЧЕН ЗА ШЕФ НА КОНТРОЛЕН ОРГАН . А ИНАЧЕ НЯМА ЛОШО ДА БЪДЕ СМАЧКАНА РУСКАТА МАФИОТСКА ГРУПИРОВКА ЛУКОЙЛ , НИКОЙ НЕ Я ЗАКАЧАШЕ ДО СЕГА И СИ ПРАВЕШЕ КАКВОТО ПОИСКА !

Но не забравяй и че Боко ги беше подкарал ... А Соецов само имитира дейност!

Само крадец може да хване друг крадец така, че този си е на точното място.

Или да си направят партийка!

Най накрая. И децата знаят че тази фирма крие данъци и премества боклуци в горивата, затова така миришат по улиците.

От 10 години Лукойл е на загуба, НАП знаеха за това и нищо не направиха тези 10 години? Защо е тази пушилка чак сега???

То хубаво, ама малко странно крадеца да вика дръжте крадеца..

Май мутрите са вътре, а не вън.....а другари, харесвате ли промяната!!!! Какво стана с ония с чувалите дето тичал да ги носи за магистралата, някой знае ли !!!!????

Дали на БГ ФИРМА,НАП ЩЕ ПРИЗНАЕ РАЗХОД(В РАЗМЕР НА ЦЯЛАТА ПЕЧАЛБА) ,ДОГОВОРИ ЗА: РЕКЛАМА,КОНСУЛТАЦИИ,ПОДРЪЖКА НА СОФТУЕР,МАРКЕТИНГОВО ПРОУЧВАНЕ....И ДР.ПОДОБНИ,И ПРЕВОД НА ЦЯЛАТА ПЕЧАЛБА КЪМ-ОФШОРНИ СМЕТКИ??? ЩЕ НИ КАЖЕ ЛИ-СПЕЦОВ,ЗАЩО СЕ ПРИЗНАВА ТАЯ -ВИДИМА ИЗМАМА НА...ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ-“ГОЛЕМИ ИМВЕСТИТОРИ”? ИЛИ “ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ НИ ПАРТНЬОРИ”, СА КАЗАЛИ:”НЕ ПИП,ЧЕ ПЛЯС”!!!

А нещо за милиона ДДС , Източен от Спецов? Кой да го хване?

така се правят имоти за по 20 млн. лева.

Е ако заковеш руснаците,ще те призная за неподкупен данъчен. Само да не си останеш с разследването! Евтин PR за западняците.

Нищо няма да доведе, само ще констатират, че операциите на Лукойл са законни. Чист ПиАр си е това, колкото да се направи че не е топ мошеник, назначен за шеф на контролен орган.

а най-големият майтап е, като някой висш американец дойде, и на практика покаже колко са руски Лук ойл.

надмина Рашков по раздувки и надути детски сапунени балони!

То има лесен начин!!! Казва се-ДАНЪК ОБОРОТ!!! АМА ГЛОБАЛИСТИТЕ НЕ РАЗРЕШАВАТ,ЗАТОВА Е СЪЗДАДЕН-ЕС!!! КОРПОРАЦИИТЕ ДА НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪК И ДА СЕ УНИЩОЖАВА ЛОКАЛНАТА ИМ КОНКУРЕНЦИЯ!!!ПРИМЕРИ КОЛКОТО ЩЕШ...ЕТО ЕДИН!!! МЕСТЕН ТУРОПЕРАТОР-ПОДЛЕЖИ НА КУПИЩА:,ЛИЦЕНЗИ,ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ЗАСТРАХОВКИ,ПЛАЩА:ДДС,КОРПОРАТИВЕН ДАНЪК,ОСИГУРОВКИ,А ПЛАТФОРМА ЗА РЕЗЕРВАЦИИ,ПРИБИРАЩА-20% ОТ СУМАТ-НИЩО!!! ОТГОРЕ НА ТОВА,НЕПЛАЩАЩИТЕ И ЛЕВ ДАНЪЦИ(ДДС, СЕ ПЛАЩА ОТ КРАЙНИТЕ КЛИЕНТИ), СА ОБЯВЕНИ ЗА-“ГОЛЕМИ ИНВЕСТИТОРИ” И ДЪРЖАВАТА ИМ СПЕСТЯВА КУП ПРОЦЕДУРИ(ОТНЕМАЩИ:МЕСЕЦИ,ГОДИНИ) И ИМ ИЗГРАЖДА-БЕЗПЛАТНО:ТРАФОПОСТ,ВиК,ПЪТНИ-ОТКЛОНЕНИЯ,ПАРКИНГИ,ОБЩИНСКИ ПАРЦЕЛИ...И МН.ДРУГИ!!! НА МЕСТНИТЕ ПОДЛОГИ Е ЗАБРАНЕНО ДА ГИ-КОНТРОЛИРАТ,ПРОВЕРЯВАТ!!! ПИТАЙТЕ НЯКОЙ ОТ-НАП,ИМА ЛИ ПРАВО ДА ИНИЦИРА РЕВИЗИЯ НА ВЕРИГА-ХИПЕРМАРКЕТИ...НАПРИМЕР!!! ДРУГОТО Е-ПУШИЛКА!

Лукоил отдавна не е руска компания. Руснаците напровиха всички свой голими фирми многонационални. За да избегнат дискриминацията. Лукоил отдавна е сжбственос на холанския нефтен терминал в Ротердам и Амстердам. Акционерите са от много страни. Спецов говори стари приказки.

От Тодор Правешки до днес, България се управлява(краде) от....АЛТРУИСТИ.

Докато Спецов е шеф на НАП да не ми се говори за почтеност! Нагьл ДДС мошеник, точно на НАП?????!!!!!

Мисля си, каква наглост, семейството да живее в Дубай и той човека много добър и мисли за бедните българи и със сигурност ще им подобри живота, …от Дубай! Има ли кой да му вярва???

!

Семейство? ... в Дубай? С парите от продадената фирма ли? Неам думи какви честняци ни налазиха.

има вид на пълен дебил и мускулясъл в мозъка олигофрен.

Човек от ЛукОйл (през кипъ.ска офшорка) стои зад покупката на една къща и един луксозен бутик в Барселона за едно момиче, с дете с "неизвестен" баща .... също така, дългогодишният шеф на ЛукОйл България обичаше много да играе карти с един бивш премиер, който нямаше дете от едно момиче, чието дете е без баща .... Такива ми ти работи ....

Дамаджана тази опорка се изтърка. Сега въпроса е кой ще остане след радевата зима.

Гнусни юдео-комуняги!!!

Поредния кьорфишек. На бас. че нищо няма да излезе? Просто имитират дейност.

Добър ден

интервю за румънския защо за румънския?

Ще прегръщаш посланика на САЩ, като момичетата от резеденцията ...... Нещо не си познал, банкенски цървул.. Всичко от което вземате още пари , ще секне.. Пристака си е простак..

Ами арабите-Нашественици, които нахлуват през турската граница и викат че са бежанци, да НЕ би да са по- МАЛКИ Крадци от тия ??? А, китайците, които ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ и в същото време искат да ОТКРАДНАТ Бизнеса, Работата и Парите на българите, да не би да са по- малки КРАДЦИ от тия или от оня Цветан Василев, който избяга в чужбина ???

Най печелившата фирма в България е отчитала десет години само загуби.Ако това е вярно тая фирма я чака или национализация или фалит. Времето ще покаже.

Явно си с жълто около устата! костов продаде рафинерията, без пари, щото е на загуба.

Ще дигате цените на горивата Ние ще ви дигне мерника И те така

Предполагам това е новата схема ... поръчковите статии на българските измамници ще се публикуват в румънски медии, а българските ще ги "препредават" ... уж не носят отговорност и не са взели пари.

Заври си предположенията нали знаеш къде, прост педал!

за педал ти ще кажеш дали е. ама не е прост.

Какви са тия недомлъвки и медийни изяви ... къде ви е обвинителния акт? Били били работили ... поредната партенка.

Вие какво, бе тъпи тролове, и тази измама, което тече вече десетилетия и която и публична тайна (и за която още Ваньо Танев говореше и се възмущаваше), и това ли ще се опитвате да прикривате и отричате, бе боклук! Значи всичките те сте просто и само тъпаци и невежи простаци и тролове, но и организирана престъпна трупа, слуги на мафията от най-долно проба! Не че не бе ясно и досега.

ТЕХНОИМПЕКС, Руалка, Девня, завод Мраз и хиляди други заводи, складове, бази, машини и пр. приватизирани от директорите-комунисти.Айде да не се правим на глупаци!

Сега вече става пределно ясно защо Спецов бе толкова яростно атакуван заедно с Кирил Петков и Асен Василев - те са знаели, имали са вътрешна информация какво прави и че най-накрая ще принуди фирмата на началниците им в Москва Лукойл да плати данъците си, стана дума за стотици милиони през годините. Само да припомня за по-късопаметните, че “Лукойл” бе отдавна осъдена в Румъния за неплатени стотици милиони данъци! Всъщност истината е, че Борисов е рожба на червените олигарси и ДС генерарите, не само на руските де факто генерали Любен Гоцев и Бригадир Аспарухов, но и на руският възпитаник и олигарх Валентин Златев, при когото захлебва с фирмата му, като му се дават едни пари за охрата всеки месец...

Този е продал фирма дължаща над милион лева ДДС на рецидивист. С което е завлякъл всеки работещ българин с левче. От гледна точка на закона няма кой да му повдигне обвинения. Но че е измамник няма съмнение. Тоя ще продължава да бъде шефа на НАП благодарение на 70% от българския народ.

А Борисов продаде България - на Путин за потока му два милиарда, на Лукойл едни други около 500 милиона, от КТБ тази мафия дръпна 4-5 милиарда... От магистралите още няколко милиарда, от санирането, от ядовирите, ...Други десетки милиарди от неплатени и опростени (от Гешев) данъци, други - от контрабанда,... А сега ги светна и тези кражби на калпак от населението, бе кретен. Да видим каква е сметката.

Цоцал, доста е цоцал.. На първо времееме да му се врътне кранчето на цурвула Тиквочев Никой не е успял срещу Америка Само Тиквочев си мисли, че ще му се размине И каскета и шиши ще го духат и то сериозно Ще ги готвят на бавен огън Голяма грешка Тиквочев, че си посегнал на американски граждани с делта Ще бъдеш шибан много сериозно

Има ли някой да вярва, че големите компании крият данъци? Не, те намират хора, които чрез закони или влияние им спестяват данъци. Това е корупция. В нея обаче е по-лесно да се справиш с малките държавни корупционерчета, отколкото с големите всеплащащи акули. Ако някой тръгне по другият път или е тъп или иска да замести корупционерчетата със себе си.