Спецов пред "Либертатя": Разследваме укриване на данъци от голяма руска петролна фирма у нас

Тази компанията през последните 10 години отчита загуби, а печалбите се оказват в Швейцария или офшорки, разкрива Румен Спецов в интервю пред румънска медия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А теб кога?

Гарантирано от Герб

Бандита Спецов се оказа сущуй Робин Худ. Не само с големи мускули, а и с голямо сърце. Това обяснява защо си е подарил фирмата на клошаря. Сега остава да убеди и Дамаджан Чашков да се лиши от половината си нужници.

Боклук руски

А Боко Тъпото преследваше "руски шпиони"!?

Ох, отиде ей сега вече няма да заспя от притеснение, вярно няма такава държава! Тия наглеци как може въобще да му показват снимката на тоя назобения....

Все пак запазват ниво като не показват снимка на дебелия ти герберски задник.

10.000.000.000 на година ни струваше мутрата борисов

Харизан Тръбата каза че напояване не ви трябва. Затова наряза тръбите за скрап и прибра милиончета. Сега с грозната си чутура обикаля студията и бълва воня.

Руската измет се вижда мамицата ви долна.ще дойде време кръв ще пикаете

Спец, каквото и да говориш, едва ли някой ще те чуе и ще ти повярва. Махай се!

Че ний ни лук сме яли ни лук сме мирисали... Оди да търсиш Лукчо от Сточна гара дето ни изкупи барабар с насраните ни гащи...

Поправка, в България НЯМА нито една руска петролна фирма. Лоил България от години е притежаван от холандски холдинг, част от опг-то на ротшилд. Информацията лесно се проверява в регистъра.

Ами не .Не е наред.Милион и половина ДДС ги няма.

Звучи като напомняне към Лукойл да не забрави да си плати такса спокойствие.

руман спецов! голямо име! в превод червендалестия специалист! кръстен е на дядаси спец! та що тоя спец разследва какво правят россияните в България от ..-..румъния? ми да иде до сараите на доган на росенец, само на километър от там е росийската база с площ стотици пъти по голяма от сараите! и да попита, ако го допуснат товаришчите, какви ги вършат там!!

Освен кражби, измами, тролене и типично руска наглост? Въпросът е защо още не сме ги наритали обратно в кочината им

Хаха откраднал ДДСто и се изнесъл в Дубай. Какво доживяхме.

Странно явление

Че то тия ликойла се разследват ежегодно. Да ви видим и вас. Иначе всички сте еднакви, правите пари чрез измами и после се пишете голями моралисти и викате другите са измамници.

Смятайте колко добре е скрил клошара, на който е прехвърлил фалиралата си фирма. Дължи на държавата милиони. Ако имаше главница, сега щеше да рови по кофите този мошеник. На Канадеца аверчето. Абе честита ви промяна и тва е..

И затова сега може да я краде, докато диша

Напролет ще издирваме канадски гражданин за попълване на невярна декларация. Ако дотогава не си сгащил руснаците, теб ще те сгащим ние, а датчаните ще се сетят за гаджето ти.

Той културиста е единствения мъж в триото с Кокорчо и Канадеца. Сега остана да разкаже как семейството му в Дубай гладува. Като баща му. Абе жив да го ожалиш тоя борец

Има начин,дано има и желание. Вероятно фиксирана работна мин.заплата в Нефтопреработката на която да се плаща данъци. Вероятно трябва и внос на горива,но монопола си е предпоставка за корупционни практики

Че си обикновено,макар и доста нагло руско курве

Че това отдавна се знае - Лукоийл не купува нефтът по пазани цени, а от собствената офшорна фирма, и като се прави баланса, се вписва такава покупна цена, че да няма печалба. Същото беше и в Румъния, но пред 4-5 години думнаха румънския Лукойл с 500 милиона долара глоба за пране на пари и сега са първи на опашката да си платят данъците.

Относно прехвърляне на фирми с дългове,Ами сложете лимит на фирмите...вдигнете цените за регистрация прогресивно. С 2лв да си създадеш фирма е несериозно.

И тоя смешник плаши гаргите, като Рашков. Поне Кокорчо го обича

Ще им разследваш дедовия...

Кремиковци как фалира.слагаш на входа и изхода Правилните фирми и продаваш хранилищата,после под наем.

Ама Тоя много готин бре! Ох на Кокорчо под юрганчето!

Не съм за калинките обаче тоя бръмбар уби рибата.И как му живее семейството в Дубай ? Имал фирмата не плащал данъци те го натопили, бе Бат Бойко лъже по добре. Харвардски културист

Спецов,дай да направим едно съревнование....ВДИГАНЕ ОТ ЛЕГ,МЪРТВА ТЯГА И КЛЕК С ЩАНГА.#

Ти между Русия и руска фирма правиш ли разлика? Конкретно на тази фирма собственика даже не е етнически руснак - азербайджанец е По тая логика трябва някой да псува и Чехия тъй като ЧЕЗ държи енергоснабдяването?

Човекът е колтурист, анаболите и стероидите са му направили мозъка на пихтия, освен и другите органи. Да кажеш, че Румъния е направила много за 10 години и вече е богата държава, нещо не кореспондира на статистиката от милионите румънци напускащи държавата си и отиващи да работят в европейски страни. Единствената бивша социалистическа държава, която дръпна много напред е Естония. Определено вече е една богата и модерна държава.

Ще броиме платени предатели на майка България.

ТОВА ЗА ЛУКОЙЛ Е ЯСНО,ДОБРЕ Е,НО НЯМА ЛИ И:ХИПЕРМАРКЕТИ,ЕЛЕКТРО,БАНКИ,ВиК,ЛЕТИЩНИ-КОНЦЕСИОНЕРИ,ИНТЕРНЕТ ПЛАТФОРМИ ЗА ДОСТАВКИ,РЕЗЕРВАЦИИ...? ИЛИ ПАК СЕЛЕКТИВНО? САМО ПРИМЕР!ЕДНА ВЕРИГА,СКОРО ПРАЗНУВАЛА-25г. ВЪВ БЪЛГАРИЯ,ДО МИНАЛАТА ГОДИНА-НЕ БЕШЕ ПЛАТИЛА И ЛЕВ ДАНЪК ПЕЧАЛБА(КОРПОРАТИВЕН)!!! ПАК ЛИ ПО-ПОРЪЧКА?

Само Дира се напъва. Аре Лека

Кух си като хралупа...

Която почти задмина Русия икономически

Всяка година България плаща 10 млр. в долари на Русия , но другите ни крали

А с разследването с на Чебурашков имотите ко стана???

Управление на чуждите, единия канадец, другия дубаец, третия израснал в израел, подкарват разни компании само за да ги завладеят уж че е в името на българите, асистират, бедния на въображение и идеи Радев, Нинова, Станишев и всички от бандата извършили разграбването

Ахахаха, неговото семейство живеело в Дубай:-) Скромни български чиновници, завиждам ви вече...

Аз русия не я считам за икономика, затова не я слагам в никаква класация. Като говоря за икономика, имам предвид БВП. русия няма БВП и в момента е по-ниско от това на Косово.

"семейството на Спецов, което живее в Дубай," Май и други не са си платили данъка.

Ти специално избръсна ли краката ? А гърдите?

А ти още ли ходиш като орангутан, маймунче грозно?

Хубави раменни подплънки на сакото..и целеустремен строг поглед.. .отзад какво прозира..визия на интелигентен индивид или..