Социална тарифа и при пълна либерализация: Иван Иванов дефинира енергийно бедните

Уязвимите потребители по доход ще плащат с 30% по-малко, каза председателят на КЕВР и обясни какви ще са подпомагат уязвимите по възраст и здравословни причини

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иван Иванов е престъпник и трябва да лежи в загвора! Не може Българите, които помагат на 51вия американски щат с ток, да плащат за ток. Вие знаете ли колко струва бензина в саудитска арабия? 0.14 стотинки?!? Защо нке трябва да плащаме повече за ток? Защото имаме национални предатели по такива държавни агенцийки. Продажни корумпета!

щом идва от Брюксел не е за нашето добро!

Защо е нужна въобще либерализацията на пазара? Защо след като е очеизвадно, че при бизнеса това доведе нещата до катастрофа то една шепа педераси продължава да се опитва да налага и да промотира тази измама и пладнешки обир наричан миловидно либерализация. Защо БЪлгария трябва да прилага всички глупости които са му хрумнали на някой олигофрен някъде в Брюксел? Значи заради либерализацията си затриваме икономиката, прецакахме се с горивата и газта, сега ще ни го нахендрят и с тока за бита, не ни пускат в Шенген, в еврозоната нямада влезем, не че ни е и изтрябвало и накрая какво стана? Като теглим чертата каква ни е ползата от това, че сме в шибания ЕС? Тоя кенеф дето ще се разпадне всеки момент си е изпял песента, управлява се от педали и третополови малоумници и отива в миманса благодарение на САЩ и шепата техни слуги начело в Брюксел. Е драги българи идва време да избираме - да бъдем част от жертвите, които потъващия кораб ще отнесе със себе си на дъното или да скочим в спасителната лодка и да се спасяваме сами? Сега всички ще кажат, че като сме в ЕС и това щяло да доведе инвеститори и бла-бла-бла. Къде ги бе тея инвеститори? Западните компании ни отбягват бе, джанъм. Правят заводи в Румъния, в Гърция, дори в страни извън ЕС като Турция, Сърбия и Македония. МАКЕДОНИЯ!!! Ако някой въобще дойде тук то той идва да експлоатира робите като в колония. Това ли искахме преди 30 години? Това ли заслужаваме? Хора, събудете се и да им таковаме мамата мръсна и на политици и на КЕВР и на тоя дърт ушат педерас! Докога ще търпим???

Е туй е въпроса, до кога и защо да търпим... ако разделим ползите и загубите избора ще е много лесен ....а никой не предлага да го напишем....

Ами баба Пена няма да има нужда да гледа, защото цената се мени по часове, записа е за средно дневните цени по дата.. баба и да не потребява днес нищо няма да намали сметката.Гадовете разхвърлят общата консумация по средно аритметично ,и скъпите дни повдигат дори минимално потребление.Този фъфлещ галош да каже как Електрохолд си гласува печалба 0.22 ст с кого се коментира това ... уведомиха ни само ,...ако искате толкоз, ..имали разходи за пресмятане..хвала. Това е ставка над цената по борса за киловат. За утре цената за фирми е 774 лв с ддс, + 0.22 = 0.99 , левче .. таксите за киловат отделно.. те са към 40 % от сметката... това за 1 час, каквото правиш... супер.

и това как ни грее нас нормалните хора като явно само цигани ще взимат тези помощи

Разбирай, няма да е 1 лв./kWh, а ще бъде 70 ст./kWh. На голяма далавера ще бъдем. Въртят, сучат и се чудят как да ни го вкарат. То ако всичко ще е на борсата за какво са ни тези хубавци да лапат само. Баба Пена по щял ден ще следи спот цените на пазара за ток. Мамицата ви продажна!

ке дигнете тока - ке стане народ на възстание - ке падат правителства

Ако да, защо заема такава ДЪРЖАВНА длъжност? Някакъв мъдрец, без когото не може ли е, че така се газят закони и морал в негова чест? Защо на тази позиция не застанат тия, дето му дърпат ушетата, че да крадат и да разпределят народните пари за себе си и за родите си само. Да ги видим, да изпълзят от луксозните си дупки гадовете.

...a забелязвате ли ,че овцете дори не пишат под подобна новина,която означава край на държавата. Някакси се подминава от обществото фирмения ток който е по манипулативните цени. 1-1.30 /kw и то без мрежовите такси.. е днес в магазина ми като не е минал никой.. за какво да го топля,.. всеки климатик по 20 лв на ден .. найс. Еми прибрах се вкъщи. Тъжно е че обществото си заслужава едни такива цени. Въпроса е после как биха се върнали нещата..защото отиваме на гражданска война .Който не го е разбрал да е жив и здрав.

Като не можеш да си платиш тока, къде си тръгнал да държиш магазин ? Най-добре пускай кепенците, и без това нямаш шанс с твоя микромащаб. Ще останат само моловете и големите вериги.

Защо си се родил, като си толкова тъп? Най-добре се хвърли от някой мост и без това нямаш шанс в живота с това безмозъчие.

Не трябва да се допуска т.н. либерализиране на цената на ел. енергията за битовите потребители, защото това ще доведе до увеличение на сметките с стотици проценти. Не знам кой какво е обещал на шибаняците от ЕК, но това правителство което е на власт по време на това увеличение ще бъде принудено да отмени тази глупост.

Финансовата мярка е една-единствена и тя е приета със съгласието на Европейската комисия (ЕК). Ти да видиш! И от къде на къде ЕК ще определя коя страна и какви мерки да предприема за защита на потребителите? Това е пълно потъкване на всякакъв суверенитет! Ми тези неизбирани от никого чиновници утре могат да решат, който навърши години за пенсия да бъде евтаназиран - защитна мярка срещу неефективно използване на енергия, нали така?! Баси - вън от този социалистически концлагер, наречен ЕС!

тоя дрът козел с какво право определя цената на тока ???? продажен краварски педал