София към държавата: Искаме равно третиране на "Топлофикация" с частните заводи

"Булгаргаз" е най-големият лихвар на дружеството, обвини председателят на Столичния общински съвет

Обратно в новината

Коментари - София към държавата: Искаме равно третиране на "Топлофикация" с частните заводи | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо Топлофикация държеше 70 милиона на депозит в КТБ, а не си плащаше задълженията още в онези години ? Кой от общината е направил депозита ?

е не ви ли третит най благоприятно вас,та вие сте каца без дъно..най ниската заплата в теца е 2500лева на РАБОТНИК след данъци,да не говориме за 300лв отделно бонус плюс 100 лв ваучери за храна..а за директорите да не говорим. Та вие сте най дондурканото предприятие повече и от БДЖ

А като краднаха не реваха. Съсипаха дружеството и реват, по самоковски реве учителката по руски. Иска още и още...

.

На мен пък не ми излиза такова съобщение, просто не ми публикува коментара - затова VPN.

ако "Булгаргаз" е най-големият лихвар на "Топлофикация" То "Топлофикация" е най-големият лихвар на софиянци. То бива, бива, лихви, такси, рекет, грабеж, но тяхното не се трае вече. Мислят единствено за чекмеджето, но не и за абонатите си превърнати в дойни крави, без право на отказ.

В другите градове топлофикациите като са частни, абонатите как си плащат редовно и колкото им кажат, а?! Що за едни парното да има социална функция, а за други- лукс?

Как пък не. Не стига че чрез повишената цена на тока и газта плаща цяла България несъбраните вземания и дългове на ТОПЛОФИКАЦИЯ СОФИЯ към Булгаргас ами сега и такива искания. Нали си има собственик дружеството- Столична община. Удоволствието/ в бГ-топлото е удоволствие/ да ти е топло и да плащаш или не когато си пожелаеш си има цена. Тя е равна на огрмните дългове на топлотопляващото дружество. Де да беше така и в други градове. Въобще не мине ли през фалит това дружество ,няма оправяне. Покойния Каролев много обстойно беше развил тезата но на политиците не им се чува. И такаааааа до края на ТОПЛОФИКАЦИЯЯЯЯЯЯ.

А защо СО не казва колко милиона загроби топлофикация в КТБ, и кой е виновен за това?!?

При това положение трябва да се компенсират и гражданите отопляващи се на дърва ,пелети , ток , че всичко поскъпна. Не сте само софиянци , фалит на топлофикация щом не може да плаща , както за всички останали.

Дружеството не е ли на Софийска община? В такъв случай СО решава дали това е фирма за социални услуги и в тоя случай СО трябва да си предвиди бюджет за работата ѝ. Ако пък не е така, ами искайте реалните цени на парно и топла вода!? Някой беше казал тука добре че са данъкоплатците в София с техните големи заплати- е ми значи не е проблем и да плащат по-глеми смеки.

Какви натрупвания, Господи! Какви врътки при предаването на властта над ресурсите, от Царот насам!

"...социална функция за над 1 милион софиянци..." Без майтап?!

Утре КЕВР се събират и от юли /със задна дата/ цената на топлоенергията да е реалната, тоест +100%. Да ама СОС и Фандъкова не искат сметката за отопление на столичани да е за сметка на столичани и проблемът е налице. ПОПУЛИЗЪМ му викат! Ултраляв ПОПУЛИЗЪМ!

Нахалник