Служители на "Райънеър" стачкуват в Белгия, Испания и Португалия

Това е поредният от вълната протести, обявени от служителите в различни сектори из цяла Европа

Обратно в новината

Коментари - Служители на "Райънеър" стачкуват в Белгия, Испания и Португалия | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много сте жестоки. Стефчо, от къде тая злоба, защо така? Много те е страх някой покрай тебе да му е добре. Спри се бе, човек. Отдалечи се. Не насаждай злоба у хората. Разбрах, че си силен. Вложи си таланта и силата в нещо друго. Хайде. Помогни ми да открия нещата и кажи как да си преинсталирам лаптопа така, че да не ми четете всичко. Много те моля. Петре, и тебе те моля.

и защо тия дето карат самолета трябва да си носят водка на борда??

да изясним нещо сега - ти прост по рождение ли си или максимално се стараеш?

напълно ги разбирам пилотите и стюардесите. раян е библиографски пример за робовладелска експлоатация! направо ми е жал като гледам как ги експлоатират тези млади хора... уж англичанин пък се отнася с персонала си все едно е созополски сеееляяянин дето държи капанче на веселата улица. дано успеят да се преборят!

Не е Англичанин а Ирландец... разликата е голяма

Така е, но пък компанията си е негова. Свободата се състои в това, че ако на някого не му харесва може да напусне. Или да си основе своя собствена компания, където той ще си е шеф.

Ами няма как да има такива цени като на Райънеър ако няма експлотация, с нискотарифните е така. Въпреки че, България Еър д надали са му по-високи заплатите. Навсякъде се стриже и печалбите са винаги за сметка на хората. А, няма да ти обяснявам какво текучество има на летище София!

В добра среда и при добро разположение на духа съм наистина продуктивен. С годините и опита се трупа критична маса знания които водят до успех. Въпреки минали перипети. Strong believer in second chances and evolution. Хайде бе, хора. Оставете ме на мира.

Какво е перипети!?! Какъв е смисълът на целия ти пист освен словодиария?

Много ви моля. Оставете ме на собствената ми некадърност и простотия. Пратете ми подробности на мейла на телефона. Нека това да спре. Много ми е трудно. Ще ви пращам картички за Коледа. Наистина. Само се дистанцирайте.