Служители на "Райънеър" стачкуват в Белгия, Испания и Португалия

Това е поредният от вълната протести, обявени от служителите в различни сектори из цяла Европа

Обратно в новината

Коментари - Служители на "Райънеър" стачкуват в Белгия, Испания и Португалия | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много ви моля. Оставете ме на собствената ми некадърност и простотия. Пратете ми подробности на мейла на телефона. Нека това да спре. Много ми е трудно. Ще ви пращам картички за Коледа. Наистина. Само се дистанцирайте.

В добра среда и при добро разположение на духа съм наистина продуктивен. С годините и опита се трупа критична маса знания които водят до успех. Въпреки минали перипети. Strong believer in second chances and evolution. Хайде бе, хора. Оставете ме на мира.

напълно ги разбирам пилотите и стюардесите. раян е библиографски пример за робовладелска експлоатация! направо ми е жал като гледам как ги експлоатират тези млади хора... уж англичанин пък се отнася с персонала си все едно е созополски сеееляяянин дето държи капанче на веселата улица. дано успеят да се преборят!

и защо тия дето карат самолета трябва да си носят водка на борда??

Не е Англичанин а Ирландец... разликата е голяма

Какво е перипети!?! Какъв е смисълът на целия ти пист освен словодиария?

Много сте жестоки. Стефчо, от къде тая злоба, защо така? Много те е страх някой покрай тебе да му е добре. Спри се бе, човек. Отдалечи се. Не насаждай злоба у хората. Разбрах, че си силен. Вложи си таланта и силата в нещо друго. Хайде. Помогни ми да открия нещата и кажи как да си преинсталирам лаптопа така, че да не ми четете всичко. Много те моля. Петре, и тебе те моля.

Така е, но пък компанията си е негова. Свободата се състои в това, че ако на някого не му харесва може да напусне. Или да си основе своя собствена компания, където той ще си е шеф.

да изясним нещо сега - ти прост по рождение ли си или максимално се стараеш?

Ами няма как да има такива цени като на Райънеър ако няма експлотация, с нискотарифните е така. Въпреки че, България Еър д надали са му по-високи заплатите. Навсякъде се стриже и печалбите са винаги за сметка на хората. А, няма да ти обяснявам какво текучество има на летище София!