Служебният кабинет отрече да е пипал Сребърния фонд и европарите във фискалния резерв

Наличностите на правителството във фискалния резерв през месеците март и април са в съответствие със законовите изисквания и са в пълния си размер, уверяват от Министерството на финансите

Обратно в новината

Коментари - Служебният кабинет отрече да е пипал Сребърния фонд и европарите във фискалния резерв | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

всички са маскари и крадци в демокрацията от 34 години насам

Снимката говори обратното.

Служебният кабинет работи по желанията на президента Радев. На всички е ясно,че ако едно правителство няма финансови резерви, няма да продължи да съществува дълго. И по тази причина, сега се правят разходи и се залагат капани в които да се препъне всеки който не се харасва на Радев. Може би целта е наистина да станем президентска република. Няма лошо, но кой ще е "ПРЕЗИДЕНТА". Явно военен не става.

А там пари има ли?! Хау!

Цитат:"... И едните, и другите са маскари!… Ти мене слушай, па се не бой! Маскари са до един!… Ама какво да сториш? Не се рита срещу ръжена!.." Защо ли си мисля,че се рита сещу ръжена и ще боли повече от конски ритник.

При назначаването на служебното правителство с гълъба Донев, Искахме да ни освободи от назначените от Курнелия БСП, по списък 500 червени калинки от ЦК на БСП, хрантутници на държавната трапеза! Уви, за целия си мандат, Гълъба Донев НЕ успя! Ще го очакваме от следващото правителство на България!