Служебният екоминистър обяви КЕВР за вредна за България

От ВиК дружествата се краде ДДС в размер на 11 млн. лева, заяви министърът на околната среда и водите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и после защо има толкова богати хора в бг където не се произвежда нищо. По медиите им викат успели предприемачи

2

Ревизия за Ревизоро и у затворо

- Ало, ВиК ли е? - Не, тук е енергото - Абе и на вас да ви ...

Цяла България е дошла ,,на София" да ,,работи",ОТИ нЕма работа на село. Айде бе. Какво се произвежда в София за да се ,,работи"- НИЩО. Само лакардии и галене по задниците/отнася се за младите момета/. Селата пустеят ,земята се обработва от айдуци -рентиери . А София тука има -тука нема. Как ще се развиваме така? Никак. Браво на министъра за КЕВР.

То не остана министър от това служебно правителство без "сензационни" разкрития за дейността на всички преди него и заявления за "сбъркан модел на управление". Направо кабинет на сбърканите модели!

Това е твоят златен шанс - вместо да пускаш децата си "на" София , седи си на село с външния кенеф и стани крупен земеделец

в родилния дом на улица ,,Шейново",имам апартамент на ул ,,Оборище" и апартамент на село и вила пак на село. Всяка свободна минута отивам на село за спокойствие и истински хора. Кенефа на вилата е еко,навън но не се ползва от поне 30 г. /за което съжалявам/.В София НЕ СЕ ЖИВЕЕ ВЕЧЕ ОТ ТАКИВА СЕЛЯНДУРИ КАТО ТЕБ. Нагли ,муфтаджии и злобни. Напълнихте хубавата и спокойна столица с долна селска и воняща на чесън пасмина. Тази пасмина КАКВО РАБОТИ В София? Какво произвежда? Нищо. Само кафета,нежни ласки /за мометата/ и разводи. Това е реалността байно, отворен.

Чегърт чегърт чегърт...... Мачкай Тиквената сган

На Мунчо Шпаклата Остават му два петъка служба Мдаа

КЕВР вредна, СЕМ вреден... коя институция още ще бъде вредна? Това не е сериозно.

издухал дядка

Баси, всичкото гербаско трол квичи и зхлебва за последно, хахахахааа

Да няма нито един надзорен орган! Защо ни са! Само искат да се спазват някакви правила, да се определят цени и да се решава кое колко ще стрева. давайте всеки ВЕЦ сам да продава тока и да видим! Така ли бе, Личев!????

Тоест не дружеството, а ние сами от себе си крадем! Ако изобщо е кражба Има ЕВРОПЕЙСКИ ДИРЕКТИВИ кое се облага с ДДС и явно тоя човечец не е питал когото трябва може ли , не може ил Спецов ще му отговори Ако знае, разбира се. В Дубай европейските директиви може и да не са били популярни

От 10г пиша и искам КЕВР да се разследва като ОПГ , стига с тези фокуси радУЙ се народе те искаха 40% ние им дадохме 25% СЪД и конфискация сигурно са намазали яко , а и мазнинки имат !

Да се закрие Н Е М Е Д Л Е Н Н О!

Ето какво представлява идолът на някои от вас Бойко Рашков: https://blitz.bg/politika/oshche-razkritiya-za-skandalnite-vrtki-na-rashkov-s-19-imota-i-625-000-leva-dogovor_news824740.html

е вреден за България,барабар с утрепките си!