Служебният екоминистър обяви КЕВР за вредна за България

От ВиК дружествата се краде ДДС в размер на 11 млн. лева, заяви министърът на околната среда и водите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е вреден за България,барабар с утрепките си!

Ето какво представлява идолът на някои от вас Бойко Рашков: https://blitz.bg/politika/oshche-razkritiya-za-skandalnite-vrtki-na-rashkov-s-19-imota-i-625-000-leva-dogovor_news824740.html

Да се закрие Н Е М Е Д Л Е Н Н О!

От 10г пиша и искам КЕВР да се разследва като ОПГ , стига с тези фокуси радУЙ се народе те искаха 40% ние им дадохме 25% СЪД и конфискация сигурно са намазали яко , а и мазнинки имат !

Тоест не дружеството, а ние сами от себе си крадем! Ако изобщо е кражба Има ЕВРОПЕЙСКИ ДИРЕКТИВИ кое се облага с ДДС и явно тоя човечец не е питал когото трябва може ли , не може ил Спецов ще му отговори Ако знае, разбира се. В Дубай европейските директиви може и да не са били популярни

Да няма нито един надзорен орган! Защо ни са! Само искат да се спазват някакви правила, да се определят цени и да се решава кое колко ще стрева. давайте всеки ВЕЦ сам да продава тока и да видим! Така ли бе, Личев!????

Баси, всичкото гербаско трол квичи и зхлебва за последно, хахахахааа

издухал дядка

КЕВР вредна, СЕМ вреден... коя институция още ще бъде вредна? Това не е сериозно.

На Мунчо Шпаклата Остават му два петъка служба Мдаа

Чегърт чегърт чегърт...... Мачкай Тиквената сган

То не остана министър от това служебно правителство без "сензационни" разкрития за дейността на всички преди него и заявления за "сбъркан модел на управление". Направо кабинет на сбърканите модели!

- Ало, ВиК ли е? - Не, тук е енергото - Абе и на вас да ви ...

Ревизия за Ревизоро и у затворо

2

и после защо има толкова богати хора в бг където не се произвежда нищо. По медиите им викат успели предприемачи

Цяла България е дошла ,,на София" да ,,работи",ОТИ нЕма работа на село. Айде бе. Какво се произвежда в София за да се ,,работи"- НИЩО. Само лакардии и галене по задниците/отнася се за младите момета/. Селата пустеят ,земята се обработва от айдуци -рентиери . А София тука има -тука нема. Как ще се развиваме така? Никак. Браво на министъра за КЕВР.

Това е твоят златен шанс - вместо да пускаш децата си "на" София , седи си на село с външния кенеф и стани крупен земеделец

в родилния дом на улица ,,Шейново",имам апартамент на ул ,,Оборище" и апартамент на село и вила пак на село. Всяка свободна минута отивам на село за спокойствие и истински хора. Кенефа на вилата е еко,навън но не се ползва от поне 30 г. /за което съжалявам/.В София НЕ СЕ ЖИВЕЕ ВЕЧЕ ОТ ТАКИВА СЕЛЯНДУРИ КАТО ТЕБ. Нагли ,муфтаджии и злобни. Напълнихте хубавата и спокойна столица с долна селска и воняща на чесън пасмина. Тази пасмина КАКВО РАБОТИ В София? Какво произвежда? Нищо. Само кафета,нежни ласки /за мометата/ и разводи. Това е реалността байно, отворен.