След трусове в петък, пазарите на акции в Западна Европа и САЩ приключват отново на печалба

През първата седмица на декември на БФБ най-голямо седмично повишение отчете измерителят на "сините чипове" SOFIX (+1.62%), следван от равно претегления BG TR30 (+1.48%), широкия BG BX40 (+1.22%) и секторния BG REIT (+0.36%)

Обратно в новината

Коментари - След трусове в петък, пазарите на акции в Западна Европа и САЩ приключват отново на печалба | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъкмо сеа стаам и кво да вида? Имало некви трусове у петък, па ние не сме ги усетиле хептен, даже никак! Откак преживееме оноа землетресение у Вранча се ни е таа и сите ни изглеждат едни таквиа мънечки, мънечки-и..... Па и друго да е, ние паре неаме, та ич ни не пука. Че слеем доле, че пребием некой и че му зеем пенсята и готоо.

Печалба? В какво се измерва? В несъщестуващи енергийни продукти? В деиндуистрализация? В убиване на земеделието? Тая виртуална система на стойности ще бъде заметена. ЗАНУЛЯВАНЕ.

Нищо другари! Капитализъме ке падне, Гущерова каза!

Соросподлого неграмотна. Само Русия ви е в простите кратуни. Зануляват ви директно. Кенефа е ЕССР. Планова икономика. Храни от хлебарки. Зелен фашизъм. Ако не си го разбрал, просто нямаш капацитета да го направиш. За сметка на това заработваш тука всеки ден рецесийни центове и работиш срещу интересите на Българският народ. За това и никчето и картинката ти е такава. Омразата към нацията ти личи от всеки пост. Заминавай да умираш за Бандера нацистите и Краварската хегемония. Там ще имаш щастието да си "успял". Ма не:)

може ли да ми завиете четвърт сини чипове и половинка секторен за вкъщи?Ще да апнат децата

НЕ Е ПРИКЛЮЧИЛО ... ЧЕТВЪРТА ВЪЛНА ОТ КОРЕЦИЯТА Е МНОГО ЛЪЖЛИВА И МОЖЕ ДА ВЪРНЕ ДО НАЧАЛОТО КРАЯ НА ПЪРВА ... ОЩЕ ПОНЕ ДВОЙНО ТРЯБВА ДА СЕ СГЪНЕ ВСИЧКО !

След трусовете на пазарите в петък, следват почивните Събота и Неделя, междувпрочем...

Западна Европа и САЩ а не Русия и Китай..... За пореден път доказахме, че комунизма и диктатурите не работят в дългосрочен план. Лошото е, че взимат много жертви, когато умират. Хубавото е, че след катастрофата към която Путин води Русия може да изгрее една по-добра и зряла Русия, както стана и с нацистка Германия след ВСВ.

Всичко по борсите тръгна нагоре откакто ЕС върна отново плановата икономика. При нея акциите само растат, защото потребностите на трудещите се се задоволяват все повече и повече....

И да не пишеш простотии.

Много ти разбира на тебе главата от комунизъм и пазари

Трусовете ще започнат утре. Като спре доставката на руски нефт за ЕС и сие...

Ганя тя е почти свършила 7 $за галон????

Есср ли живеем???