След трусове в петък, пазарите на акции в Западна Европа и САЩ приключват отново на печалба

През първата седмица на декември на БФБ най-голямо седмично повишение отчете измерителят на "сините чипове" SOFIX (+1.62%), следван от равно претегления BG TR30 (+1.48%), широкия BG BX40 (+1.22%) и секторния BG REIT (+0.36%)

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трусовете ще започнат утре. Като спре доставката на руски нефт за ЕС и сие...

Всичко по борсите тръгна нагоре откакто ЕС върна отново плановата икономика. При нея акциите само растат, защото потребностите на трудещите се се задоволяват все повече и повече....

Есср ли живеем???

Западна Европа и САЩ а не Русия и Китай..... За пореден път доказахме, че комунизма и диктатурите не работят в дългосрочен план. Лошото е, че взимат много жертви, когато умират. Хубавото е, че след катастрофата към която Путин води Русия може да изгрее една по-добра и зряла Русия, както стана и с нацистка Германия след ВСВ.

И да не пишеш простотии.

Много ти разбира на тебе главата от комунизъм и пазари

След трусовете на пазарите в петък, следват почивните Събота и Неделя, междувпрочем...

НЕ Е ПРИКЛЮЧИЛО ... ЧЕТВЪРТА ВЪЛНА ОТ КОРЕЦИЯТА Е МНОГО ЛЪЖЛИВА И МОЖЕ ДА ВЪРНЕ ДО НАЧАЛОТО КРАЯ НА ПЪРВА ... ОЩЕ ПОНЕ ДВОЙНО ТРЯБВА ДА СЕ СГЪНЕ ВСИЧКО !

може ли да ми завиете четвърт сини чипове и половинка секторен за вкъщи?Ще да апнат децата

Нищо другари! Капитализъме ке падне, Гущерова каза!

Печалба? В какво се измерва? В несъщестуващи енергийни продукти? В деиндуистрализация? В убиване на земеделието? Тая виртуална система на стойности ще бъде заметена. ЗАНУЛЯВАНЕ.

Тъкмо сеа стаам и кво да вида? Имало некви трусове у петък, па ние не сме ги усетиле хептен, даже никак! Откак преживееме оноа землетресение у Вранча се ни е таа и сите ни изглеждат едни таквиа мънечки, мънечки-и..... Па и друго да е, ние паре неаме, та ич ни не пука. Че слеем доле, че пребием некой и че му зеем пенсята и готоо.