След Италия и Испания спира бизнеса, който не е от първостепенно значение

Работниците ще получат обичайните си заплати, но ще трябва да наваксат пропуснатите работни часова по-късно

Обратно в новината

Коментари - След Италия и Испания спира бизнеса, който не е от първостепенно значение | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Слушах по радиото и телефизията един Мангъров който системно саботира правителството в борбата с вируса - казва маските не помагали/ а защо целия свят и докторите ги носят не коментира,/ днес по радиото намекна че ограничителните мерки бил прекомерни...... Пари ли иска да изкара от заразата или е тъп комплексар??? Но мисля че трябва да бъде разкаран от медии и държавни служби

Мангъров изразява едно различно мнение, което се споделя от доста епидемиолози, а именно, че пътя по които върви България е "правилен" само ако тя има на разположение 1-1,5 години да се справи с кризата. А БЪЛГАРИЯ НЯМА ЕДНА ГОДИНА- тя има 1-1,5 месеца. След това всичко свършва!!! Обаче тия дето много величаят щаба ще го разберете след 1-2 месеца. Затова казват - много е важен баланса, а не както в България се прави , за де набляга само на вируса. В повечето европейски държави карантината е проектирана така, че да се грижи балансирано и за вируса, и за психиката на човека и за бизнеса. За всяко от тези звена е направен дългосрочен проект - какви пари ще се дадат, какви респиратори, какви тестове, какви разходки и спорт...всичко. Тук - само вируса има права!

Епидемиолозите общо взето са на едно мнение във всички държави. Решенията за карантина са политически и с цел здравната система да издържи. Като изключим Швеция всички останали държави правят както и в България. А тпова за балансирана политика относно вируса и икономиката не знам откъде си го чула. Това е по- скоро пожелание, а не реалност. А и няма как да бъде. Правителствата се надяват кризата да отмине за около 2 месеца. Надеждите са базирани на данните от Китай. Няма правителство с дългосрочни мерки, т.е. по- далеч от май- юни.

Чак сега?!?! имало начи и по-големи идиоти от нашите управляващи!

Нашите се сетиха по-рано дори от Германия, Франция, Белгия и Нидерландия.

В България реагирахме много по-рано и много по-адекватно от Испания и Италия.

От 30 март до 9-ти Април са десет дни, а не две седмици.

Не броиш съботите и неделите, после е Разпети Петък и Великден.

Този наистина е враг на своята държава. Първо остави хиляди да се заразят с манифестации на осми март, после не купи предпазен материал, нито тестове дори за медицинските работници и сега ще унищожи и малкото останало от бизнеса.

Испанска Социалистическа Работническа партия Как ти говори?! Това е партията на Санчес. Мисли българино! този прословут израз трябва да дрънчи в главите ни

Китай и Русия се справят доста по-добре от USA и Западна Европа https://www.worldometers.info/coronavirus/

Само официално. Реалността поне за Китай е ужасяващо друга.

Социалистите трябва да ги разстрелват

Китай въведе наистина КРУТИ мерки. Част от българите вече мрънкат, че приличало на диктатура поведението на правителството, но в Китай нещата са добили понякога доста груби окраски. "На война като на война" са казали хората. Ситуацията в момента прилича много на военните времена - особено по отношение на потенциалните жертви.

Тия са врагове на народа си!Искат да съсипят бизнеса и да го фалират,а след това го лапат без пари!Веднага оставка и целия купон начело с цар футбол да кипи!