Рекордно изтичане на капитали от Русия

През ноември частни компании и лица са изнесли 16.3 милиарда долара от страната

Обратно в новината

Коментари - Рекордно изтичане на капитали от Русия | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скоро всички ще станат милионери. И у нас беше същото по жанвиденово време.

ТАзи статия е писана както дявола чете Евангелието! Плащането и погасяване на дългове към чужди институции се представя тук както изтичане на капитаи!!! А Русия е една от малкото страни с изключително малък външен дълг! Даже бяха казали,ч е в близките години ще бъде изплатен напълно! Затова някои представят ситуацията като лъжат, че има изтичане на капитали!

Иванчо, ама ти наистина си Иванчо!!! Пише освен че капитали на фирми и лица изтича, също Русия трябва да си плати по дълга капитали който също изтичат!!! Ама как Иванчо да мисли без Марйка!

И какво .... краят е близо...... още стотина години.... както беше преди стотина години. Не парите, а хората правят една нация силна./това не е еднозначно на богата/

Тези суми са смешни. Цялата путинско блато не може догони Епъл по оборот. Смях.

Само една Калифорния има по-голямо БВП от цялото ватно блато... За какво говорим ?

Предполагам че ги надминават и по продажба на наркотици. В главите ви само пари...

това означава, че няма възможност да екплоатират народа за жълти стотонки и богаташите еввреи си иозтеглят парите да ги вложат в други държави, за да екплоатират народа това е

"превеждат се пари за погасяване на външни дългове от банки и компании. Само за онември по дълговете на компаниите и банките са платени 1.3 милиарда долара лихви. През декември предстои и плащане по външния държавен дълг на Русия от 12.5 милиарда долара, както и изплащане на дивиденти на чуждестранни юридически лица, имащи дял в руски компании и банки, които се изчисляват на 5.4 милиарда долара." Това незнам вие как го разбирате ,но излиза че за да няма "изтичане" Русия трябва да спре изплащания на дългове и дивиденти ,особено на чужденци

Ушанките не само си изнасят парите далече от путинското блато но и те самите бягат накъдето им видят очите, само да са по-далеч от кремълските крадци. До края на 21-ви век 500 милиона души ще живеят в Съединените щати. Русия ще има 100 милиона души.Американското население ще бъде християнско. Населението на Русия ще бъде предимно мюсюлманско.

Ко речи това - От данните на Централната банка следва още ,че от притока на валута в русия , 99.3% е напуснал страната към чужди банки извън зоната на рублата.

Нищо. Донисника “македонец” от Русе се погрижи българските пенсионери да вкарат капитали в Рашка.С ремонта на съвеЦки бракми за стотици милиони.

Дир-а, що не дадете подобни данни за нашата икономика, а само ни занимавате с Русия? Какво ме интересуват такива детайли за икономиките на Русия, Китай, Щатите? Интересува ме как техните действия влият на нашата икономика и благосъстояние. И как в голямата криза Испания, например успява да стигне минимална заплата над 1000 евро, а ние се чудим защо при цъфтящото си положение не можем да стигнем 1000 лева? Или пак друг ни е виновен?

Колкото повече тъпи русофили има в една страна, толкова стандарта и на живот е по - нисък. Изцеденото кисело мялко, което гоце, курнина и другите мутанти червени фашисти от бкп са ви шприцовали в кухите кратуни! След като спре да изнася газ за Европа ватната мижава държавица, на българските червени мърши ще им секнат копейките, плащани за лъжите, които ръсят тук. Хубаво е когато руските тролове разкривате безпределната ти простотия.

Всъщност доколкото разбирам това е погасяване на дългове. Що пак пишете глупости бе? Сензацията е само в заглавието. После се оказва друга бира ама .....!

Рекордно изтичане на капитали от Русия - ха-ха, стандартната ситуация, когато плъховете първи напускат потъващият кораб русия. А за бедните ватенки без пари да избягат от фашисткия концлагер - ще си останат завинаги роби в страна управлявана от некадърника путьо... Да се родиш в русия, това явно е Божие наказание. Най-лошото е, че руснаците не искат да се лекуват и всичко отива до ампутация ...

Кажи бе монголоиден татарино чийто господ е бил куче и знамето конска опашка. Кажи какво произвежда България бе джурул ?

Произвежда путинофилски кретени в полза на азиатския поробител.

Що а вие освен к...ви и крадци нищо нямате!!! Само пиене и после ви ебът жените!!! Как е да се живее в комуналки и къщи с криви стени, недей да ни я хвалиш СССР то ни сме го виждали!! Идеално че Украйна и Русия са дърлят, дано има и още с няколко республики да се дъвчите идеално е за света!!!

или руснаците си изчистват дълговете към неруски финансови институции?!

Изтичат не само от Русия, ами от всички държави. Търсете кинтите по офшорки, острови, яхти и курви.

Аа да бе..изтичали от всички държави. Изтичат от Русия, Венецуела и подобни. Да фалират..хем и ние ще рахатясаме от хибридни тролове.