Славчо Нейков: Отменете бързо "поправката ЧЕЗ"!

Приетият в парламента спорен текст не решава, а създава проблеми, категоричен е енергийният експерт

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

знаете ли кое е най-тъпото и позорното? Точно БСП да се окажат най-родолюбивата партия в Народното Събрание. "Експертът заяви, че БСП оказва публичен политически натиск върху държавните институции сделката (ЧЕЗ-"Инерком" - бел. ред.) да бъде спряна."

Те шиши и тиквун се разбраха. Света Гинка Пазарджишка ще е собственик на ЧЕЗ.

Доколкото пише ,той е енергиен експерт!Изказва по юредически казуси?Има нещо абсурдно!Още повече ,че сделката не е приключила.Това щеше да бъде смешно,ако не беше трагично.

Доколкото пише ,той е енергиен експерт!А се изказва по юредически казуси?Има нещо абсурдно!Още повече ,че сделката не е приключила.Това щеше да бъде смешно,ако не беше трагично.

Сделката незнам да е сключена!!! Ако всички са такива експерти ,горко за държавата!!!!

Недоразумението курни си намери начин да е*е Боки ама той от своя страна да вземе да спре да се връзва на всяка и прищевка а да мисли с главата си , достатъчно му е обемна , да я ползва !

Славчо Нейков, кой ти навреди да напишеш тази статия? И какъв експерт си ? Май по поръчкови статии?

сега чез щени осъди пак за провалена сделка за 500 млн. после гинка за пропуснати ползи за 500 млн .! и пак избирайте неграмотни калинки!!!

И така докато бспто или дпсто не осигурят техен човек да вземе ЧЕЗ , после нещата ще се кротнат , само тока ще поскъпва три пъти по-бързо .