17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При тези супер високи цени на газа и да намалят производството все ще са на печалба . Едно обаче е сигурно , руснаците през зимата са на светло и топло , а европейците на студено и тъмно .

Тъкмо ще си спестят ресурси, да останат за още няколко века. И Европа ще е дволна, че минават на зелена енергия. Всичко си е супер.

Много си заблуден :) Руснаците си остават в лайната , където винаги са били . Без ток и газ с тоалетна на двора .

Газпром обявиха приходите за Q2 - 3 пъти повече от периода за миналата година - 7 млрд долара. Източник Ройтерс

56

Като цяло новината е лоша. Производство на петрол и газ нито се спира/намалява лесно или пуска. Това може да доведе до голямо поскъпване на този вид енергия.

ъхъ... Освен дето продават на договорни цени, а не на спотови.

Грешка - това е за миналата година. За тази не мога да намеря за Q2, но за Q1 - печалбата с исторически рекорд - от 135 млрд рубли до 2.09 трлн рубли

Това е целта!

Да бе. Само бананите ще са кафяви, защото ще ги ядете по два пъти...

Руснацците лъжат за...руснаците! Нали продават 12 пъти повече газ и петрол на Китай и Индия, отколкото на Европа! Бай Ганьо ще го потвърди!

Намалиха засега с 12% добива си.. А таблицата за приходите им що ли не коментира? Щото в ПЪТИ повече са спрямо седемте месеца на миналата година.. С колко сега си пълни Германия хранилищата, като след национаризацията на Газпром Германия се оказа, че газ в наетите руски хранилища там не е по договора за 300 долара? Вчера на TTF цената удари 2 600 долара за 1000 кубика.. Близо девет пъти излиза "тънканата" на немците. И коюй ли си продаде по реверса газа на Полша. Да са облажи и тя от таз далавера. Е сега полските хранилища са пълни на 99%. Немските къде 70%..Ама Газпром е виновен..

Има финансови отчети. На тях ли да вярвам или на тебе, разбирачо?!

Всъщност светът трябва да се захване и да ги измъкне от дупката. Не че е справедливо ама иначе все ще им е на акъла пак нещо да плячкосат.

Таблицата на приходите е ясна. Цените са договорни, хъбовете препродават на спотови.

Дърва и въглища наричаш зелена енергия?

Ама 30% по петролните деривати и 70% по цени на борсата TTF каква яснота ти дават? А и съм ти написал - хранилищата в Германия и Холандия вече не са по от левия джоб в десния на Газпром. А СА ИЗВЪН ДОГОВОРА НА Германия. Дето сега иска Полша да и сподели част от продаденото от самата Германия..

колко кофти за рашъните! продават триста процента по-малко, а печелят триста процента повече. ебаси загубеняците! а наци-евреите? а? а? а? ааамааа... и кой печели от санкциите с "ваксината"? урсула! киро, фатмако и... лузъра ротшилд! ясно дотук! трябва си обезпаразитяване на кораба! все пак джендърите започват да надвикват нормалните, което е ненормално, като е под прозорците на кайутата ми, неспа? Природата с нас Бог с нас

Или някой да ми обясни как произвеждаш нещо с 300% по малко