"Скверна технология за политически дивиденти": Дончев и Сачева контраатакуваха президента

Вицепремиерът и социалният министър отговориха на поредната критика на Румен Радев за бюджета за 2021 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голем изрод е тоя Р.Радевчето

Десетилетия за да може България да се оправи след бедствието "Борисов" Оставка вече не е достатъчно,съд и затвор.

Фигуранта се изд риска.

Де що имаше видни финансисти в страната критикуваха бюджета, само те си го харесват.

Аха! Искате идеи щото нямате свои! И след това ще кажете - видяхте ли колко сме умни? Нема да стане! Вън!

трябва да го мислят как ще са без ББ, да не са много сиротни

Да умирате бавно и в големи мъки, боклуци герберастки!

След като под всички финансисти разбираш БСП и Радев. А да и площадните експерти.

И те оп ръска!

хем безидейни. Толкова сте опротивяли на хората,че са готови да дадат доверие на всеки друг, само и само да ни се махате от главата.

Как може ритин говия gancia финансови институции да смеят да противоречат на Радев Че той е експерт по всичко. Нищо че освен да бъде летец не е бил нищо друго. Нищо че не е управлявал дори и домашен бюджет.

А, и до Сачева: Госпожо, Вашите заместнички, по наднормено тегло ли ги избирате? Я, малко фитнес...

Ще оцелеем въпреки бюджета и Борисов

Чудя се кой е по-красив, Дончев или Сачева ? Но е съвсем ясно, че и двамата са достатъчно глупави и некадърни ...

Ще си говорим март месец. Ама тогава какъв рев ще ревете.

Това не ни е то на Фейсбук експертите ли е?

Дончев и Сачева - МАНУПУЛАТОРИ ! Дончев освен да приказва, друго нищо не е свършил. Той е Координатора на кражбите ! Сачева, жената с биволски поглед е същата - празнодумка! Думи, думи, а насреща - НИЩО ! МАНИПУЛАТОРИ !

тоя още ли не е прихванал софийския вирус от крушевската биволица???

Всеки ден вадят или обещават да извадят някакви пари. Откъде изведнъж тулупа ги изнамери? От небето ли падат, от чекмеджетата ли? А за полит. дивиденти - самите управляващи с раздаване на кинти си правят пиар и предизборна кампания, но те могат всичко, а другите - абсурд.

Да противоречиш на международно признатия световен експерт по финанси. то като се замислиш той не само по финанси е световен експерт. Абе карай бе утре и за папа ще го предложим.

Герберунгелът комунистически е най-противното същество на тази планета !

Дончев - човекът с уста като КОКОШЕ ДУПЕ ! Сачева - с поглед на недоклатена крава!

А социалистическия комунист Какво е според теб?

Измет са тези двата.

Тези двамата работа не вършат, но приказват като партийни секретари. Дончев се е самопроизвел като най-умния в ГЕРБ, а Сачева го конкурира

Браво Томи, бой по фатмака

фигуранта да изпрати бившата си любовница /доброволка/ да сменя памперси на болните заради него!!!

Президентът наистина не е прав. ГЕРБ никога не са управлявали по принципа след нас и потоп, нищо че като свърши парите Борисов винаги подава оставка... Пандемията просто подчерта че тяхното управление е пир по време на чума;)

ТОЙ Е бОЙКО бОРИСОВ

Бойко Методиев Борисов.

Контраатакуваха чучелото и плашилото :)))) Какво има да контраатакуваш като е ясно, че хвърляте НАШИЕ ПАРИ на ВАШИ фирми. Ей сега нова вратичка за 170 милиона....'баси!!! То хубаво нисък дълг сме имали ама тези с висок дълг какви са им икономиките и имат ли паричен съвет и прочие? Хубаво е да се равняваме по големите ама малко и с разум да подходим!

Тези двамата се намериха най сетне. Отличен дует са. И двамата бяха световно неизвестни а сега са най гласовитите. И нищо свястно не са сътворили. Това “философче” томиславчо знаем че може да ги реди думичките но за работа от него нищи не е излязло. Всичките му т. нар. ресори са в застой. И само философстване. Тази пък пача толкоз си повярва че си Позволява да говори по всевъзможни теми Отврат. Наглост и безочие.

И аз не съм фен па президента, но пък тези две муцууни кото ги видя, направо ми се повръща! Какви нови мерки, бе, Дончев, 11 години сте на власт и всичко разрушихте, сега нови мерки на правителството. Не ви щем мерките, искаме ви оставката, за да можем поне да започнем да възстановяваме държавата след апокалипсиса, който вие сътворихте. А тая смешна кака до теб направо е за резил, откъдето и да я погледнеш, милата женица с мечтата си да бъдела политик. Нямам думи! Все сте едни политици, събирани от кол и въже, но пък добре се накрадохте. Вън от властта, време е, ако искате поне малко да си измиете срама от челата. Иначе знаете къде ще ви отводе тази лакомия, посоката е ясна! Бай Ставри ви очаква всичките до един!

Браво на Дончев и Сачева, добре му го рекнахте!

Хитър Габровец :). Стои в сянка и си драска по тефтерчето по време на брифингите. Отговаря за най-апетитния ресор, еврофондовете, а обикновено плямпа без нищо съществено да каже и стои в сянка. А еврофондовете господа хем може правилната фирма да спечели, пък хем може да я консултират където трябва, пък всички ще са доволни и накрая ще дадат и банкет в някой скрит ресторант ;)

Ама цялото БСП са комунисти социалисти. Радев също е бил член на БКП. Има и документ за това. Та какво казваше за социалистите комунисти?

Лапам дивиденти с отвращение!

Ръмпел и Щръмбел атакуват президента. Оставка

Какво се разрушили бе сладур? Какво оставиха за 20 години управление тия преди ГЕРБ? Какво не разпродадоха и не разрушиха, че да го разрушава ГЕРБ?

ПРЕЗИДЕНТА ТОВА СИ МОЖЕ - ДА ПЛЮЕ. ЦАЧЕВА ИСКА И НА ХАРТИЯ ДА ГО НАПИШЕ. ТОВА НЕ ГО МОЖЕ. ПРОСТО, ПРОСТ ЧОВЕК. СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ ИМАМ ТАКЪВ ЗЕМЛЯК.

Толкова сте долни, че не ви вярвам и на една дума... Отивайте си...

Грозни и тъпи.

Никакви лъжи на Мафията ГЕРБ няма да ни отклонят вниманието от основното... ГЕРБ Трябва да бъдат Унищожени ! По-малките партии да се обединят пред/след изборно с най-голямата опозиция БСП ...и да ни Спасят от ГЕРБ ! Моля ви направете го за нас деца и внуци... После Заедно Възстановете България бързо!

20 млрд. нов дълг, например...

Никакъв тример не можеш да дадеш защото такъв няма. Я да те питам разрушена страна как се гради? Кой за 20 години открадна всички пари в тая държава, че еврофондовете им спряха, та се наложи да се теглят заеми? Кой за 20 години преди Герб разпродаде за скрап де що имаше предприятие и завод? Кой унищожи селското стопанство?

Президентът си е на мястото и халът на който сме не можеш да скриеш, нито може да се загаси с пожарникарски средства. Политиците от новата ера - Депутати и министри от несвършващия преход - всички до едно са яко за бой - освен собствената им кариера и джоб нищо не ги вълнува.

произвел нищо-само лапа 15 00 заплата...

Пък тебе те пита.

Абе путьо марийкин,познавам много хора които кандидатстваха по прорамите ви и нито един още не е получил и лев.

Добавям че без Обединяване на Опозицията... ГЕРБ отново ще фалшифицират изборите и ще ни мачкат .