Скрити дългове за $80 трилиона има в пенсионните фондове и други небанкови институции

За това предупреждава Банката за международни разплащания, определяна като "централна банка на световните централни банки"

Обратно в новината

Коментари - Скрити дългове за $80 трилиона има в пенсионните фондове и други небанкови институции | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не би да ства дума за милиарди, а не за трилиони?

Няма страшно, ще ги напечатат! :-) Машинно разбира се, не на хартия. Колко му е. Западните икономики са се засилили към брутална хиперинфалция. Само тя може да ги спаси от тоталн фалит. Няма друг начин! Махане на 3 нули и 30 трилиона американски дълг, стават 30 милиарда, пито платено. Процесът вече върви и няма да се размине.

Ай чИститУ, кога ще ни зануляват банките, питам че съм канен на прасе...

Не, точно за трилони става въпрос. :-)

Еми да, така е при демокрацията, аре шараните да лапат

До 2030 няма да имате нищо и ще бъдете щастливи!!!

А Биткоини? Нали уж като са ефтини да се купуват и са бъдещето?!

Пиночет ли, Хитлер ли, не знам, но ще се роди някой нов, който ще им разкаже играта на тези боклуци ! А който не иска в газовата камера, ще духа на ледниците да им прави вятър поне да има някаква полза от него за климатичните промени !!! Нароиха се едни тунеядци- дизайнери, мениджъри, стилисти, финансисти и обикновени джендъри, просто казано-- клатику. ци,, а няма кой да копа, сади, плеви, елементарни водопроводчици, плочкаджии няма. Май трябва този свят да се изрине и после построи наново!!!!

Уплаших се ,помислих ,че за нас се отнася а то било за свето

Ето го отговора на въпроса :Кому беше нужна пандемията, ваксините и в крайна сметка смърта на възрастното население. Хора, които цял живот са давали не по своя воля част от заплатите си и чиито средства отдавна се говори, че са окрадени трябваше да бъда убити по един или друг начин. Няма такова падение на човешката раса. Едни алчни боклуци да се опитват да убият всички останали за да се наядат на пари.

Абе Гоше, знаеш ли че общия дълг на "великата" краварска икономика е минал 93 трилиона долара. Чувал ли си, че за последните 14-15 години са напечатали повече пари отколкото за предходните над 100г.

Това ако е вярно лемън Брдърс ще се окаже невинна комсомолска вечеринка. Едно е да имаш $80 000 000 000 000 задължения при нулева лихва, друго е лихвата да ти стане 4-5%.

Вече нямаме нищо, н овсе още не сме щастливи. Втората част от плана кога ше я изпълните?

Няма никви лихви. Това са задбаансови задълбжения. Ние къде си плащаме като попове всичко с лихвата сме едно на ръка. Оние на които са им опростили 80 000 000 000 са съвсем друга бира....

Световния БВО към 91 трл. Световния задбалансов дълг 80 трл. Сигурно сън не сънуват от това, че не са успели да направят сумата близо до 100-те процента.

Тези 80 трилиона за България ли се отнасят, или така, пишете колкото да не заспите?

Мъск не го искам в България. Интирищия. Видя красивата ни България и гледа как да я разпарчадосаха. Аман от такива богаташи. Да си стои в Америка. За добро не идва. Грабители.

Този чаосвник на дълга е за заблуда турен да го гледате. Виж батака с поенсионните фондове в световен план е плашещ....

За целия свят. А след като България си раздаде земята, поелзните изкопаем ии половината хора, скапа си замеделието и производствата, всяка машабна световна криза я казае повече отколкото можеп да предположиш. Бързо е агресивно трябва да си върнем реланата икономика!

Той пък като се е затичал да посети твоите "красоти"...

Хммм... Задълбочен анализ

С две думи ограбихме ви и парите за пенсии, оправяйте се както можете!

Капитализъм. Ши на занулят

Ха ха ха ще дойде ..... АМА ДРУГ ПЪТ :-)))))

БМР, централната банка на световните централни банки.... и е можело да добавите а също така и основен филиал на ФЕД...

До "обикновен мъж": Много истина има в думите ти. Харесаха ми. По отношение на един нов Хитлер - ДА, напълно съм съгласен, че трябва такъв. Като изтреби всички останали жидове и семити, тогава т.н. мениджъри, стилисти, дизайнери, джендъри и прочие обикновени пе#ерасти, то тогава сами ще започнат да търсят истинските професии, които носят някаква реална стойност.

Тези алчни боклуци се наричат ЕВРЕИ