Скрити дългове за $80 трилиона има в пенсионните фондове и други небанкови институции

За това предупреждава Банката за международни разплащания, определяна като "централна банка на световните централни банки"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БМР, централната банка на световните централни банки.... и е можело да добавите а също така и основен филиал на ФЕД...

Капитализъм. Ши на занулят

С две думи ограбихме ви и парите за пенсии, оправяйте се както можете!

Мъск не го искам в България. Интирищия. Видя красивата ни България и гледа как да я разпарчадосаха. Аман от такива богаташи. Да си стои в Америка. За добро не идва. Грабители.

Той пък като се е затичал да посети твоите "красоти"...

Ха ха ха ще дойде ..... АМА ДРУГ ПЪТ :-)))))

Тези 80 трилиона за България ли се отнасят, или така, пишете колкото да не заспите?

За целия свят. А след като България си раздаде земята, поелзните изкопаем ии половината хора, скапа си замеделието и производствата, всяка машабна световна криза я казае повече отколкото можеп да предположиш. Бързо е агресивно трябва да си върнем реланата икономика!

Световния БВО към 91 трл. Световния задбалансов дълг 80 трл. Сигурно сън не сънуват от това, че не са успели да направят сумата близо до 100-те процента.

Това ако е вярно лемън Брдърс ще се окаже невинна комсомолска вечеринка. Едно е да имаш $80 000 000 000 000 задължения при нулева лихва, друго е лихвата да ти стане 4-5%.

Няма никви лихви. Това са задбаансови задълбжения. Ние къде си плащаме като попове всичко с лихвата сме едно на ръка. Оние на които са им опростили 80 000 000 000 са съвсем друга бира....

Хммм... Задълбочен анализ

Ето го отговора на въпроса :Кому беше нужна пандемията, ваксините и в крайна сметка смърта на възрастното население. Хора, които цял живот са давали не по своя воля част от заплатите си и чиито средства отдавна се говори, че са окрадени трябваше да бъда убити по един или друг начин. Няма такова падение на човешката раса. Едни алчни боклуци да се опитват да убият всички останали за да се наядат на пари.

Тези алчни боклуци се наричат ЕВРЕИ

Уплаших се ,помислих ,че за нас се отнася а то било за свето

Пиночет ли, Хитлер ли, не знам, но ще се роди някой нов, който ще им разкаже играта на тези боклуци ! А който не иска в газовата камера, ще духа на ледниците да им прави вятър поне да има някаква полза от него за климатичните промени !!! Нароиха се едни тунеядци- дизайнери, мениджъри, стилисти, финансисти и обикновени джендъри, просто казано-- клатику. ци,, а няма кой да копа, сади, плеви, елементарни водопроводчици, плочкаджии няма. Май трябва този свят да се изрине и после построи наново!!!!

До "обикновен мъж": Много истина има в думите ти. Харесаха ми. По отношение на един нов Хитлер - ДА, напълно съм съгласен, че трябва такъв. Като изтреби всички останали жидове и семити, тогава т.н. мениджъри, стилисти, дизайнери, джендъри и прочие обикновени пе#ерасти, то тогава сами ще започнат да търсят истинските професии, които носят някаква реална стойност.

До 2030 няма да имате нищо и ще бъдете щастливи!!!

Вече нямаме нищо, н овсе още не сме щастливи. Втората част от плана кога ше я изпълните?

Еми да, така е при демокрацията, аре шараните да лапат

Ай чИститУ, кога ще ни зануляват банките, питам че съм канен на прасе...

Няма страшно, ще ги напечатат! :-) Машинно разбира се, не на хартия. Колко му е. Западните икономики са се засилили към брутална хиперинфалция. Само тя може да ги спаси от тоталн фалит. Няма друг начин! Махане на 3 нули и 30 трилиона американски дълг, стават 30 милиарда, пито платено. Процесът вече върви и няма да се размине.

Да не би да ства дума за милиарди, а не за трилиони?

Не, точно за трилони става въпрос. :-)

Абе Гоше, знаеш ли че общия дълг на "великата" краварска икономика е минал 93 трилиона долара. Чувал ли си, че за последните 14-15 години са напечатали повече пари отколкото за предходните над 100г.