Синдикатите: Предложената от Велкова МРЗ от 940 лв. не може да покрие издръжката на живот

Тази година правителството не предвижда второ увеличение, отбелязаха от "Подкрепа". КНСБ държи да се вземе под внимание по-висока цена на живота, за да се вдига и минималната заплата

Обратно в новината

Коментари - Синдикатите: Предложената от Велкова МРЗ от 940 лв. не може да покрие издръжката на живот | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези урудливи Синдикати на тях се сърдете за цените в магазините. От утре моите продукти стават двойна цената.Всяка седмица ще вдигам по 20% щом МРЗ става 900 лв ще купувате сирене на 100лв килото .Яжте палми и банани

Че нали затова сме бедни. Щото не ни стигат парите. То ако можеше в бедните държави на всички да стигат парите ехеее.

Тези дебелогушестите какво работят ? Май от безделие съвсем са изперкали.

Всичко се движи по-плана на сатанистчето кокорчо: Бюджета е сметнат, да задлъжнеем с 45 млрд лв за 3 години. За 3 години също така планът е МРЗ да достигне 1128 лв или около 600 евро. Т.е. задлъжняваме около 120% и ни се вдига МРЗ с около 80%. Мародерство. Живо мародерство.

С увеличението МРЗ става нето 400€. В Германия никой не каза колко е МРЗ, за Англия никой не казва колко е МРЗ, Нидерландия... Докато нашите бизнесмени се правят на ощипани моми, населението ще бяга в други държави, където заплатите им са 3-4 пъти по-високи и пазаруват на много по-ниските цени.

Да обяснява, че нямало пари за заплати се сещам за един от работодателите ми като бях млад и глупав. Седи и ми обяснява, че няма възможност да ни вдигне заплатите с по 100лв (само 2-ма служители), а само за обяд оставяше по 100лв. Добре, че беше той де. Толкова бях шокиран, че си обещах да не работя за никого повече.

по време на борисов не смееха да гъкнат, сега все недоволни

А казват ли въпросните синдикати, кой ще ги изкарва?

На които заплатите им не мърдат от 10 години насам.

И не забравяйте да върнете Васил Левски на банкнотата от 1000 лева.