Синдикалист: 1500 лв. са нужни на един човек, за да живее нормално

Инфлацията нараства за стоките, купувани от най-бедните, коментира икономистът Любослав Костов от КНСБ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи всички сме извън темата

тва го кажете на четворната коалиция дето ще тегли 10 милиарда за една година а не на нас,това е наследството на 32 годишната демокрация на козяк

1500лв на човек, но ако не плаща наем. Иначе едно 400-500лв надолу

1500лв? Че то тва 2 дена на Созопол

До 2 години държавата изпада в дефолт.

нали сичко се насече с манарата в името на вноса за наще ора и което имаме ценно козяк го национализира

Живея под наем с още 10 души в две стаи, 400 - 500 лева са ми напълно достатъчни, къпя се един път в месеца

Кажете го това на Кирил Петков

Хляба гони 2лв бе лумпени!!!

Истината е, че в София, за двама възрастни и две деца, са нужни Мин 5к чисти за да живеят нормално - хубав храна, сносно жилище (не броим депозит, за пестене на депозит 5к не са достатъчни), някоя и друга почивка. 5к без никакви луксове. За лукс, поне 10к чисти месечно...

1500 но за седмица.

Ако взимаш под 10 бона на месец и искаш да отидеш на Сейшелите, трябва да правиш ужасни компромиси с хотела! Затова - минимална заплата 10 бона! Какви са тези изроди от синдикатите? Не мислят ли за хората?

Харвард, искам да съм министър!

Пич, ако ми кажеш едно нещо което се подобри от 10 насам ще ти направя Федерика - здравеопазването, образование, инфраструктура, съдебна система,престъпност, кое бе кое???

700 евро в страна на ЕС? Мигрантите получават 500 евро помощи без да са работили и 1 минута.

много бързате значи. Първо приравняваме цените с Канада, а после ще видим кога ще приравним и заплатите. За всеки случай попитай г-н Петков кога точно ще бъда това.

Някои хора не си спомнят гладните години. То - хубаво, даже ако може - повече, ама никой на никого нищо не е гарантирал. Всеки сам си преценя - да учи ли, да работи ли, пари ли да печели или да си вее бубата. Как я мислите тая работа - някой да ви гарантира лесен живот наготово?

Приятел и на село пак ти трябват 5000, защото всичко е скъпо.

Заем 10 000 000 000 делено на 5 000 000 българи (тяхното служебно правителство, така и не даде резултати от преброяването за да може по-лесно и чрез машините да се фалшифицира вота!) та това прави 2 000 лева на калпак за цяло години, а вие искате толкова на месец - за това не става! трябва 100-200 милиарда дълг да изтеглим и пак само за 1 година, ще стигне - без Индустрия и Икономика и износ, за това не става!

Цитирам ви: "Пич, ако ми кажеш едно нещо което се подобри от 10 насам ще ти направя Федерика - здравеопазването, образование, инфраструктура, съдебна система,престъпност, кое бе кое???" И ви отговарям, както според каквото сте писал - подобри се престъпността, тази рафинираната престъпност, с която властта ограбва българския народ.

Синдикалистът да каже как ще ги изработи, вместо да казва дайте.

"Няма да има увеличение на дълга. За следващата година трябва да се планира дефицит на бюджета." Тези две твърдения се самоотричат.

Колко трябва да е глупав човек, за да гласува за някой който не познава?

А на един синдикалист колко лева му трябват за да се продаде .

Хайде, хайде, наемите, имотите и услугите са в пъти по малко ... Иначе яденето е същото. Да не говорим, е на село ядеш от баба :д

"Хляба гони 2лв бе лумпени!!!" Е голяма работа! Нали чегъртат ГЕРБ, а от това по-важно няма.

Ако разпределим БВП на България, получаваме по 1500 на калпак месечно. Едно е да искаш, а друго да можеш. Представям си какво му е на един обикновен човек в България, щом вече имаме милиярдери :)

Докато не Премахнете ЛихварскатаДълговаСпирала на ЮдеюСемитБанкерите, никога няма да имате, защото дори да заработите нещо, те чрез Инфлация и Лихви по кредитите ви, отново ще ви върнат на нулата! Единственото Спасение е премахване на парите и всеки да се труди здраво всеки ден, но за себе си като си гледа прасета, крави, офчици и т.н. но тогава паразитите ЮдеюСемити и Масони няма да могат да живеят по-добре от средновековни императори, без да са извършили никакъв реален труд през живота си!!

На 8 фев. 2021 , за 4-ри членно семейство беше необходимо 2542 лева. сега на 8 декември 2021 , за един човек е необходимо 1500 лева. Страхотна инфлация. Да благодарим на "прдължаваме подмяната и на кРадев.

Друг въпрос: колко трябва да си тъп, да познаваш лай...то и пак да гласуваш за него?

Рт (нерегистриран), АКО не друго, позагладиха магистралите и пътищата. Траповете от времето на бат'Серги ги няма.

Май преувеличаваш. За двама човека: 1000лв за наем или изплащане на жилище, 1000лв за храна, 1000лв спестени. Тоест около 3000лв за двама човека в София е напълно достатъчно.

След Нова година, тия пари само да си платите Тока, няма да стигат!

На Ганьо Балкански и 5000 лв на месец няма да му стигнат. Ганьо само свикнал да иска и да харчи, а откъде идват парите не пита.

Вече е решено От нас нищо не зависи Дават ни на заем 10 милярда Срещу това България пуска Македония в ЕС и сме съгласни в македонските учебници да пише че бугарите са татари фашисти Съответно Кире ФАЛШИВИЯ намества въпросните 10 милярда в стартъпите на еврейските си приятелчета и парите са затворили кръга и се връщат отдет са дошли +лихвите За нас устава удоволствието да си признаем че сме татари фашисти Освен това и глупаци избрали да гласуват за канадският еленовъд и славяновският селянин в ШЕРАТОНЯ

Май не четеш - 2+2 деца е малко по скъпо - още поне 1000 за кола/транспорт, дрехи, играчки, детски градини, здраве и тн...

Идват от Печатницата на ЮдеюСемитите, какво в известният виц: - ако вие печатите пари в мазето - това е углавно престъпление - ако ЮдеюСемите печатат пари м мазето - това е Централна банка!

А ние 5 човека живеем с толкова :(

И ако 1к лв за ядене за 2+2 стигат за месеца, значи ядете л...а, а не храна. И не излизате по ресторант и не ходите на почивки...

https://www.numbeo.com/cost-of-living/compare_cities.jsp?country1=Spain&country2=Bulgaria&city1=Madrid&city2=Sofia&tracking=getDispatchComparison

Колкото теб.

10 000 000 боливара 1 пиле, ходиш със сак с парите до магазина, редиш се 5 часа на опашка и пилетата свършват точно пред теб! това е Светлото ви бъдеще, все пак Вецуелските Машини на Комуниста Уго Чавес, произведени в Комунистически Китай и финансирани от Унгарският ЮдеюСемит Жоржи Шорош Правят изборите в България!

нека да дефинират какво е "нормален живот". Колко пари са необходими зависи от страшно много фактори, а не от цената на храната и тока. Ако човек живее в собствено жилище е едно, ако живее под наем/изплаща ипотека е друго. Ако е сам разходите са едни, ако живее с някой други, а ако има деца - съвсем различни. Зависи и какви са хранителните му навици, дали се храни у дома или по ресторанти, дали ходи често на почивка... Казвам го като човек, който знае 2 и 200. На мен сметките ми осреднено за годината са 500 лева/месец + 500 лева за храна - мога и с 1000 да карам, обаче ако имам лизинг и/или ипотека - няма как да стане! Така че, айде да не спекулираме с неща, които са неопределими универсално!

Честита Ханука, Г0им! Вашите лидери са в Синагогата с Минора в ръце!! Шабат Шалом.

Не че нещо ама комуниста го разкарахме от властта още април месец.

Докато в средното училище не почне да се преподава поне малко икономика, ще продължаваме да слушаме и четем такива глупости.

Как я мислят, как я мислят - много просто. Не я мислят. Искат. 50 години соц научиха всички че между искането и правенето няма никаква връзка.

Елементарно - няма да ги изработи. Той нали затова е синдикалист.

BajMihal

Чекай малк ся! Хубаво, 1500 трябвали за нормален живот, ама този на който ги даваш изработили ли ги е, заслужил ли ги е по някакъв начин? Говорят сякаш парите ей така се раздават от нищото... Ама кво да очакваш от комунисти?

Прав сте, но в България е много срамно да си беден работещ.