Ще има ли газ, откъде и на каква цена: още се чака отговор от "Газпром" ще спазва ли договора

За юли синьо гориво има, макар и на цена по-висока с 1/3; за август - нещата са почти опечени - за нататък се разчита на по-големи обеми азерски газ. За зимата не е ясно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1. Какъв Газпром, нали скъсахте отношения? 2. Защо 32% отгоре, нали новият газ беше по евтин от руския? 3. Къде са 30-те млрд куб.м. за които Кокорча дрънкаше, и как сме щели да изнасяме за всички в нужда понеже ние потребяваме само 3,5 млрд? 4. Защо Красивите и модерните са толкова късопаметни, че продължават да защитават Подкупваме Партиите?

Абе, умнокрасиви, къде ви е вторият танкер, че ни се чу, ни се видя? А като питахте ЕК дали може да плащате в рубли какво ви отговориха? Защо за това нищо не казвате?

ИСКА ВИ СЕ , РУБЛЯЦИ... КОКОРЧО ОБАЧЕ КАЗА: НИКОГА! ХАХАХА

Я как Латвия преди месец отказа да плаща в рубли. Ама и месец не издаяни.. Откри си сметка в рубли. Прати си еврата. И вече не е в списъка с държавите като България.. И хранилището не и е на 35% пълно вече. Като нашия Чирен.. Над 50% е..

Тези ще ги натирим с камъни и дърве!!!

Русия построи Северен поток 2 за да снабдява запада. Запада се отказа от него доброволно / с намесата на Сащ /. Дългосрочните договори не се харесаха на ЕС . Сами решиха цената да се определя на борсата. Тогава извиха ръцете на Газпром и се радваха - спомнете си че и на нас връщаха пари за надплатени доставки. Наложиха санкции и блокираха руски авоари . Искат газ ,но да плащат в долари в блокираните сметки. Конфискации и т.н. И така .... кой е неблагонадежден партньор ?

Не разбрахте ли, че с това правителство и възможните му клонинги, пародия на правителства, няма да се оправи България. Всичко се забатачва все повече и повече. Захапали са властта с мъртва хватка и пускане няма. Всяка от партиите в него, власт вече е малко вероятно да види. Газ може и да има след като падне режима на Петков. И то вече не при изгодни цени. А що се отнася до това, простотията Русия да спазвала договорите, нека Киро да каже колко договора наруши той спрямо Русия. То не беше забрана на въздушното пространство, забрани за пристанищата и какво ли не. И то често преди дори да има някакво европейско решение. Значи, според Киро, спрямо Русия може да прави каквото си иска, ама като последва отвърна реакция, тогава се сеща, че имало договори. Наглост, направо ми се повдига от този и компанията американски еничари. Какъв ти е проблема бе, плати газта в рубли и няма никакъв проблем, дори цената се запазва. Така, както правят европейските компании. И нямат проблеми. Не е редно комплексари да заемат отговорни държавни позиции. Русия взе решение за плащане в рубли, след като блокираха средствата им и се опитват да ги откраднат. С плащанията в рубли, така си защитават. Ако ЕС не се опитваше да ги окраде, нямаше да има ответна реакция. Но от Киро, който е в състояния на перманентно нашмъркан, това няма как да се разбере и проумее.

Ама по 11 дипломата и семействата им ша го пратят.. Сал посланика ни са остане да са шири у посолството ни..

Киро, ще ни затрие!

След всичко което направихте, какъв отговор чакате точно?!

красивите и модерните са жалки мекотели и няма реално народ , всеки е само за себе си. Щом е така ще си ядем помийката.Върепки че то дпс-ари и Герберасти , това е отгледан добитък и няма изчегъртване ,освен ако не изчензат като партия.

да получаваме газ, а да плащаме в блокираните сметки на Русия. Без пари мама на тате не дава.

Ама ти не прочете ли? Ми Булгаргаз веч я изплю цената.. С 32% отгоре..

хората искат да знаят колко струва природният газ, нали беше по-евтин, защо струва 30% по-скъпо, защо уволнихте предишния шеф на Булгаргаз, за да не стига до нас никаква информация, кои са посредниците и какви комисиони получават, защо германия плаща в рубли, а вие не, защо германия не гони дипломати и не закрива посолства, хранилищата им са пълни на 80% и въпреки това са загрижени как хората ще изкарат инфлацията, макрон непрекъснато говори с путин, а вие закривате посолството, кой ще помогне на българските граждани в Русия без посолство, дори не ви похвалиха отвъд океана, толкова се старахте, но никой не залага на провалени политици, защото не вършат никаква работа, дори не говорят вече с вас, а само с президента Радев.

Другари кюмюр по мое време имаше бол по 30 лв тона а сега по 800-900 лв за тон да не говорим за нафта имаше бол за кр@дене.. А сега Другари кланяйте се на Чичо Сам и дупе да ви е яко

блокираха заплатите на руснаците от посолството. И без Киро продължават с простотиите. Корнелия какво чака? Иска народа да я заплюе ли? Не трябва да има правителство с тези американски подлоги. Чакайте газ от Америка. Има да чакате.

Договор има , но Канадеца и кокорчо не щат да плащат в рубли . За това Газпром не ни пуска газ. Да не са луди да ни дават стока без пари ? От злоба и американско кланяне тия двамата идиока изгониха без причина 70 руски дипломати и служители и понеже не получиха ответен отговор вчера ококорения им блокирал сметките . Чудя се до кога ще ги траем тия двамата издиота заради които всичко поскъпна неимоверно ?

Izmama sled izmama. I ako pak bg narod gi izbere da se sardi na sebe si

Русофобите ПП и ДБ които бяха в центъра на Спирането на договора с Газпром... .. Днес се Сетиха, че спреният от Русофобите договор с Газпром.. Е Активен до краят на годината... Ще платят в Рублева сметка както Германия, Франция, Италия..... Цената на Руският газ е 400 долара за 1000 кубика Цената на пазара е 1800 евро

Има вносен газ. Всяка американска (азербейджанска, катарска, саудитска...) компания ще ни го докара... Ако си го платим по ЦЕНИТЕ на борсата (в момента къде $1800 на 1000м3). Евтинко само от Путин и в рубли. Това е.

Eто ви разковничето русодебили за повишаването на цената на газта! поведението от февруари нататък и дори от това, което се случи предходната година, създаване на изкуствен дефицит и изкуствено повишаване на цената за цяла Европа Още миналата година Газпром е изпразнила газохранилищата в Европа. Затова тая година германците заплашиха с национализация! Всичко е било измислено отдавна, какво ще стане и как РФ ще удари по ЕС!

Кога си плащал евтинко и в рубли, цървуле? Точно при Путин плащахме на НАДПАЗАРНИ ЦЕНИ години наред, докато не се включихме в общ договор с ЕС.

Цената за 200 кубика е 1800, когато искаш да вземеш 1 милиар кубика е 200. Когато си русофил или Бойко Борисов - цената ти е 800!

Сега Газпром са виновни че държавите не си следят резервите ли? Много смешно.

"Ще има ли газ, откъде и на каква цена: още се чака отговор от "Газпром" ще спазва ли договора" Вместо да чакат, защо да не отскочат до руското посолство и да се разберат с руснаците на място? Ах да, забравих - Кирливчо изгони руснаците по молба на матряла. Честито на матряла :)

Бе глупак, къде го тоя общ договор с ЕС, Унгария да не са луди да си прекъснат стария договор на много по-ниска цена.

Ценаата на синьото гориво през юли ще бъде с 32% по-висока от тази през предходния месец! Не ме интересуват лъжите на Асенчо Крадеца.

А. Василев: "Нашата икономика не е силно зависима от природния газ, а от електроенергията. Ефектите от високата цена на синьото гориво върху България ще са най-вече върху топлофикациите и торовите заводи и оттам върху селското стопанство и цените на храните." КОЙ ше свали Асен?! СТУДУВАЩА София или ГЛАДУВАЩА България?!

Кирил и Асен БЛОКИРАХА сайта на руското посолство; БЛОКИРАХА парите на руското посолство; ИЗГОНИХА руските дипломати. И накрая БЪЛГАРИТЕ ще ги гонят ОТВЪД Океана...

Tia shto se praviat na umrelio lisici? Beshe kazano iasno, rubli ili bez gaz. Do sega koito si plashta v Rubli, vkl. i Germaniat imat gaz, i koito se pravi na ushtipana gospojica, niama i niama i da ima Azerskit gaz i da doide v palen oben niama da stigne, amerikanskiat e 4 pati po skap, ostava na svobodniat pazar po 2000 vmesto po 200 kakto be predi da se otvoriat tia dvamata da se praviat na targovci i politici

Яз па за да му е на Вуте зле, че си запалим плевнята. Да види он