Шишков: Над 100 км ПУП на магистрали са одобрени за последните 7 месеца

От 2019 до 2021 година само 16 км са направени като основни ремонти по напълно законов начин

Обратно в новината

Коментари - Шишков: Над 100 км ПУП на магистрали са одобрени за последните 7 месеца | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шишков и ти и бившата регионален министър Комитова, ставате само за едно-да стопирате строежи на магистрали. Комитова опапа парите, заделени от правителството на Борисов за лотовете на Хемус.Где ги сега тези пари? Законно ли пренасочихте средствата за магистрали в други направления? Тогава да ми кажеш, като нищо не строите, защо сте още министри и не ви е потърсена отговорност защо съсипахте северна България? Няма ли пътища, няма индустрия, няма търговия, няма и инвеститори да дойдат .Това е злонамерено действие на теб и Комитова срещу народа на Северна България. Народния съд срещу вас е със дата втори Април. Да наказвате народа и да го карате да си троши колите по третокласни пътища, че и винетки да плаща само за това, че си харесва управлението на народна партия Герб е престъпление. От къде ви изкопаха такива опитни нищоправещи да се чуди човек?

Като си спомня и Бати Бойко колко пъти строи магистрала Търново- Русе. То беше до 2018,после 2020,до 2022ще е готова, а още не е почната.

Е на Кирчо и Кокорчо гласоподавателите няма ли да ги питат кога ще бъдат готови 5те моста на Дунав или ще си остане само на хартия?

А пъпа кога ще го отрежеш а ! Гербаджиско лайно!?

Проглушиха ни ушите какви огромни далавери били правени с тия магистрали. Сега пък тоя министър твърди, че искането за проверки било pr на герб и такива проверки не били правени. Чакайте бе хора-е как така вие установихте тия огромни далавери кражби нередности и така нататък след като не сте правили проверки??????

Шишков, предпочитам 100 км магистрала построенна незаконно пред 100 км ПУП на магистрала на хартия!

Шишко,не се хвали с хартиени постижения, а с реални строежи! Истината е, че обрахте милиардите от сметката за АМ Хемус и сега само шишкалкавите и шарлатанствате по тв студиата с глупости! Ама и тези журнал не ви задават неудобните въпроси, щото са "независими"!!! БГ журналистика - no comment!

+10

Само лъжи, празни обещания и гепане в колосални размири, и така десетилетия наред.....Но население си дреме и не му дреме.

бакшишо...

Аба нещастници. Борисов досега щеше да е построила магистралата. Какво направихте вие за 2 години - едно голямо лайно (както би казал Швейк).

Какво са 100 километра магистрали?

"Той определи като политически пиар искането на ГЕРБ да бъдат извършвани проверки и посочи, че за годините на тяхното управление проверки в мащаба, който те настояват, не са били правени." Шишков, къпеш се в лъжи. Проверките са правени по установения ред, а не както ти настояваш. Защо не покажеш един документ, че нещо не е законно. Дрън дрън дрън

Какъв документ да ти покаже ,ГОЛЕМИВТ ТОЛУП не борави със документи...

Шишков много хвалби , келаво бебе! Та така и ти за твойте забавяне на всичко по пътищата , когато фактите говорят и Боговете мълчат , но не и ти! За две години никакво строителство , спиране "Струма" по разпореждане на татко Петко, вземане 5 млд лв пт "Хемус" за компенсации на бизнеса, с кога ще се върнат! Жслко за нищо не съавате!

Като видя да се строи Хемус тогава ще кажа "добре". Тия бюрократични хватки са само опит за извличане на политически дивиденти. Както се строеше магистралата, досега щеше да е преполовена - значи може. Но - не! Ще чакаме още 40 години докато стане.

Това добре. Но...защо чак сега. И кога ще имаме реална магистрала.Щото на мен ми трябват магистрали. А не разни трапосерковци, дето се чудят как да не строят магистрали. Щото така е по лесно. Нали щеше да има тримата и пет тунела. Кирчо лъжеца и Кокорчо крадеца обещаваха. Още преди година. Ние знаем че те са изпечени лъжци, ама все пак се надявах поне един тунел да има. Я под Шипка, я под Петрохан. Ама то не става само с ядене, трябва и акъл.

Като толкова искаш тунели и магистрали , вземай кирката и започвай да копаеш. Кой ти пречи? С лопатата завърши магистралата Нито акъла , нито образованието., което е средностатистическо за гейбераст.

Първо, това не е моя работа. Разбирам бригадирския ти ентусиазъм, но сега сме 21 век. И има механизация. ББ беше обещал да построи Хемус до 2023 г. И после да се оттегли. Сега ще ви бърка отзад още дълги години.

Герб щяха да завършат Хемус през 2017-та, ама все нещо им пречеше. С депутати като Славена варненската ку .ва толкова.

Последното нещо което се строи са магистралите. Да напомняме ли на Шишкавия защо го изритаха от общината. Не беше ли незаконния павилион който се захранване с ток и убил едно дете.

Тряя да има по какво да превозвате парадно танкове, няма как.

Не те знам какво си одобрил, но спряхте поне 100км магистрали. Досега Хемус щеше да е стигнала поне до Бяла, а от Ботевград до Видин щеше да има автомобилен път с 2платна и макс скорост до 120 км/час.

Утре ще мина по 100 км ПУП.

Откраднаха милиарди резултата 16 км, пътищата явно са от злато

Аз съм добрият, преди мен бяха само лоши. Това го слушам цял живот.

Всъщност добри няма има такива дето вършат работа и такива дето само говорят че ще я вършат, но и в двата случая се краде. Питам кой е за предпочитане?

Харесвами ориенталска музика в началото наседмицата няколко приятели напраихме састав един свири на кларне един бие тъпана един на иониката един на зурла и един пее маане още сма ученици