Шест начина за инвестиции в стартиращи компании

Екипът на Dir.bg ще ви представи шест възможности на лесни инвестиции в стартиращи компании

Обратно в новината

Коментари - Шест начина за инвестиции в стартиращи компании | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цяла поредица подобни на тази статии за това, как като спестяваме по 5 лв на ден, 10% от приходите си на месец, как като инвестираме в ... Абе изобщо, как по най-лесния начин да станем безумно богати без да бачкаме и цветя и рози, мед и масло и най-вече - Илон Мъск ряпа да яде пред нас. А па за ония лузъри от BlackRock изобщо да не говорим. Имам обаче едно питане: След като така и така ни съветвате да подарим парите си на някого, няма ли да е по-удобно и пестящо време и нерви, да обявите една сметка, на която направо да преведем всичките си пари, но не и преди да ипотекираме имотите си? Мислих и за друг вариант - направо да наредят на един площад две редици контейнери, едните жълти, другите - сини и в тях да пускаме направо парите в кеш - в едните чужда валута, а в другия за левове. Ама няма как да пускаме биткойните, а и много пари ще отидат за охрана на тази площадка та се отказах от него.

Банките в САЩ от това фалираха - от тъпите стартъпи. Много еднорози са с изрязани рога и вече са обикновени крави:))))) Предоверяването на красиво звучащи думички е грешка. започне ли някой да ти говори как ще направи непонятни неща с фокус-мокус и как базовата индустрия и икономиката трябва да бъде затворена, просто те чака грозен фалит. Без нормална икономика с добрата стара индустрия няма нищо - лаптоп с фантасмагории, които живуркат само ако има истинска икономика. великите IT откриватели на топлата вода да посвият малко крилца, не всичко зависи от тях. Икономиката ще им го докаже по болезнения начин. не, че няма нужда от тях - има. Но са безпомощни амеби без работеща, цялостна икономика.

Имаш пари за инвестиране - правиш стартъп. Прибираш парите от инвеститорите, а нищо неподозиращият данъкоплатец плаща сметката накрая. Поне тази година е така. Догодина ще е друго

Нито догодина ще е друго, нито миналата година е било различно. Схемата си е една и съща и работи безотказно, а както се знае - if it ain't broke, don't fix it. Хвърляне на въдица в рибарник - ха, ха.

Вие подигравате ли се с хората? След фалита на банка, чийто основни вложители са стартъпи, вие пускате статийка, как да инвестираме в стартъпи.... Що не напишете първо, какво се случва с всички компании, които изгоряха с прите си? Та, ако вложим, това ще са и нашите пари, нали? Нещо не видях съвети и информация, как да проверяваме финансовото състояние на всяко дружество или банка. А това е основно, преди да си хвърлиш лекомислено парите в някое Но е разбираемо. Поръчкова статия и затова не заслужаваща никакво внимание

Аз предлагам в Силикън Вали Банк да инвестирате

Аз пък ще ви кажа кой е единственият начин - don't! Референция - SVB.

Хубава реклама лошо изпълнение