"Северен поток-2": ще прекрати ли проекта "смълчаването" на Навални

Засега канцлерът Ангела Меркел държи да се раздели политиката от бизнеса, но натискът върху нея расте

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да се организира поредното представлуние - цирк с отравянето на "критик" на кремъл и така да се принуди Германия да се откаже от СП-2.Късно е либе зе китка. Крайно врече е осатъците от т.н. англосакси които са една долнопробна измет, ако искат да просъществуват трбябва да си смеянят репертоара от циркове.

Абе, сащ спряха ли да купуват петрол и да продават оръжия на СА, след "смълчаването" на Кашоги!? Че не моа се сети.

- Навални може да бъде убит от Руснаците с много други методи и да изглежда като нещастен случай. - Кои има полза от отрязване с НОВИЧОК? Този, които иска да изолира Русия от ЕС и да вземе черешката на тортата от Брексит. - Сега ще ни набутат Брексит с най-неизгодния за ЕС договор с Англия.

Ако на дебилите до сега не им е станало ясно, то надявам се сега им е ясно защо го отровиха Навални и кои най-много има интерес от това.

Сега вече е ясно,кой е направил провокацията с Навални ! Този ,който има интерес. В случая-американците !

Същият, който имаше интерес и от убийството на Политковская, Литвиненко, Скрипал... папата, Г.Марков...

Само ги "наказаха" да купят оръжие за 100млрд.

Проектира се Силата на Сибир 2.

Всички тези са били извън Русия, а в Русия има много други методи за нещастни случай(освен НОВИЧОК)...

Да не говорим, че този "новичок" очевидно е безполезен - опитите за отряване и на Скрипалови, и на Гебрев, и на Навални не дадоха резултат. Излиза, че набедените служби в Кремъл са малоумни, а иначе са в състояние да обърнат хода на изборния процес в САЩ - звучи чак шизофренично.

Пълно спиране на всякакви контакти с руската кочина, а не само СП2. Всичко зло идва оттам. Трябва да ги оставим да ги изядат китайците до последната пиянка и да си отдъхне света.

Изглежда това живо интересъва дир.бг. На мен мо дреме на фара. По-скоро съм за това да бъде спрян.

Германците трябва да са дебили за да се откажат от СП-2. Този проект ги прави енергиен лидер в Европа. Меркел може да е всякаква, но Германия си е Германия, никога няма да загърби интересите си в полза на някой друг. Само Баце може да прецака народа си и се бие в гърдите колко е "велик"...

На мен пък ми дреме на фара за дневалния. Аз съм за потока да бъде завършен.

Няма да го прекрати. Германия не е Англия.

Да бе, ама не искат да спират с руската кочина! Светът вече е малък и няма място за маневри. Щото и дървата идват от Русия. Аз се чудя на Путин, защо още ги трае? Има си газ, нефт, произвежда си достатъчно храна, да им дърпа шалтера и да ги гони! Само след година, западняците ще почнат да се самоизяждат.

ВСЕ по-зле ще става руската кочинна! Скоро ще се равни само с държавите в Африка! Путинова Русия по статистика на ООН за 2018г. заема: - 79-о място в света по стандарт на живот. -71-во място в света по ниво на човешко развитие. -72-ро място в света по брой на държавните разходи на гражданите . -157-о място в света по показатели за здравето на населението. -134-о място в света по очакваната продължителност на живота на хората, което показва продължаващо бъдещо влошаване на качеството на живот. Но затова пък- -1-во място в света по брой на самоубийствата сред възрастните хора, деца и юноши. -1-во място в света по броя на разводи и извънбрачни деца. -1-во място в света по брой на абортите и броя на деца, изоставени от родителите си. 1-во място по брой на деца сираци. -1-во място в света за абсолютен упадък на населението. -1-во място в света по консумацията на алкохол и алкохоло-съдържащи продукти. -1-во място в света по продажбата на тютюн. 1-во място в света по смъртност от болести на сърдечно - съдовата система. -1-во място по брой полицаи/милиционери на глава от населението. 1-во място на пациенти с психически заболявания. -2-о място в света по продажба на фалшиви лекарства. -1-во място в света на потреблението на хероин (21 % от световното производство). -1-во място в света по брой на произшествията (13 пъти повече от средното в световен мащаб). -1- място по убийства в Европа - 6.48 на 100.000 души. -1-място по заболели от СПИН - Екатерининбург и втори в света след Лагос, но се работи упорито по въпроса! -Само през 2017г. – 513.680 руснаци са умрели от дирeктна употреба на алкохол. Докарали са я дотам, че се наливат и с препарати за почистване на вани и тоалетни „Боярщник“-само в единият случай имаше 138 смъртни случая!! - 135-то място -/делят си го заедно с Нигерия/ по сигурност на инвестиции. -159-о място в света по ниво на политическите права и свободи. Средна нетна месечна заплата в евро: България - 538 евро Русия - 512 евро Сърбия - 508 евро Северна Македония - 436 евро Казахстан - 351 евро Молдова - 302 евро Азербайджан - 295 евро Беларус - 277 евро Армения - 249 евро Източник: List of European countries by average wage https://rb.gy/zuyp8m

Абе, "американският" газ пак е руски, обаче, "демократизиран", обезмирисан, компресиран, "диверсифициран"... Срещу "малка" надценнка, разбира се.

пПутКин ще нахлуе ли в Беларус, мишки русАфилски! М!

Не знам от къде ги вадиш тези данни, ама като гледам каква НЕТНА РЗ си писал за Бг, малко се съмнявам източника ти да е обективен. Или ти си измисляш в момента някакви данни? Иначе, като цяло словоизлиянието ти ( да не кажа плюнченето ти) звучи леко притеснително. Притеснително, защото много прилича на брътвежи на ментално увреден индивид...

Всъщност САЩ вече наложиха санкции (уж заради "отравянето" на Навални) на руският институт, създал наскоро ваксина срещу коронавируса, и обявиха, че ще санкционират всички, които поддържат връзки с въпросният институт! Т.е. на практика американците ще налагат санкции на всяка фирма или държава, която закупува руската ваксина срещу коронавируса, което вероятно беше и целта на цялото мероприятие с "отравянето" на Навални! Спомнете си за това, когато по медиите чуете пак някой как реве, колко опасен бил коронавирусът, какви карантини трябвало да се предприемат срещу него, и какви икономически загуби има от този вирус! И въпреки всичките тези вайкания, когато някой (в случая руснаците) успее да създаде ваксина срещу коронавируса, САЩ и ЕС правят всичко възможно да блокират използването на тази ваксина!

Майоре, майоре... Замислял ли си се някога за големината на държавата Русия и броя на нейното население? Или само изтъкването на негативната статистика е изгодна за тези, при които си на щат???

Някои германски политици силно се заблуждават, като забравят основния принцип, че политиката, е продължение на иконимиката. Следователно, те може да си приказват колкото искат и както искат, но по отношение на “Северен поток” ще се слуша мнението на големите индустриалци. Като се знае, че германците са практични хора, от сега е ясно, че тази шумотевица свързана с Навални, ще си остане само в медиите. Дори звучи някак си нелепо на фона на множеството неизвестни. Не се знае дали Навални действително е отровен, ако е, с какво вещество (“Новичока” би го убил за секунди или минути, по думите на химиците), кой е направил опит да го отрови (може да е дело на чуждо разузнаване, което иска да злепостави Путин, може предварително да е било планирано случаят да се свърже със “Северен поток” с цел прекратяването на проекта и още много други). Та след като се установи опит за отравяне, трябва да се види кой има интерес от това. Защото (да допуснем като хипотеза), ако властите в Русия са искали да ликвидират опозиционера, той просто щеше да изчезне и никой никога няма да разбере защо, а не да го “полуотравят” и да го изпратят в германска болница, за да може “Западът” да ги обвинява. Даже е глупаво да се помисли.

Иди го кажи на бащата на Литвиненко, който и до ден днешен твърди че сина му е убит от Британските служби, не от руснаците. Не вярва и в отравянето на Скрипал - иди го светни, че там на село по-добре ги разбирате нещата!

Ваксина, която не е преминала всички необходими изпитания все още не е ваксина.

Ясно, американците отровиха Навални да спрат северен поток 2. За да си копуват Германците от техния втечнен шистов газ. Те ти мотив

абре, добитък, с понятието "покупателна способност" запознат ли си? Виж цените на тока, бензина, газта и всякаквио режийни разходи в Русия и ги сравни с БГ и тогава може и да стоплиш че с тия пари купуват поне 2 пъти повече от нас! Да не говорим за цените на храните в БГ!

Кога е отровен Навални? В Русия, или в Германия? Немците имат много голям опит в отравянията.

"Този явен опит за убийство чрез подобните на мафия структури на Кремъл трябва не просто да ни тревожи, а да има реални последици", каза Катрин Гьоринг-Екард. Ах, какво хубаво немско име - ГЬОРИНГ! На хората с такова фамилно име май им е наследствена черта да обвиняват и раздават присъди без никакви доказателства.

Защо баба Ангела не покаже епикризата на Навални и данните от лабораторния анализ? Защото няма такива документи, или защото в тях нищо не пише за отравяне?

явно настана време да четем опелото на северния паток, товариши. лошо за територията-бензиностанция, много лошо.

Абе тези руснаци нямат ли други средства, че само този новичок ползвват, дето всички ще се хванат за него, щото видите ли само те го имат? И очевидно не е отровен, както се кълнеше създателят му от сащ.

Русия иска да хвърли едни пари за изграждането на един поток, защото едни кравари налагат санкции за едни фирми. Ако Русия изгради потока то тя ще очаква някой да купува продукта и. Така на ЕС пазара има още един доставчик и има конкуренция. Нали в това ни убеждават и краварите и европейците, че това е добро. Та да запитам, ако на европейците не искат да купуват от Русия, то няма да купуват, а ще си купуват от Щатите. Защо е този зор, нали Русия иска да се набута с едни пари?

Я да видим сега каква полза имат от Москва да тровят това абсолютно политическо чучело с един асансьор поддръжници - точно така, никаква. А каква полза имат тези, които му дават пари и никаква полза не виждат от това?

падна като жертва на Северен поток. Финансиран е бил добре, но вече целта става друга-еврейския интерес преди всичко.

досега колко опелота чакахме , така и не се случиха.Та и сега.

навремето един наш цар отиде в Германия и ...

профанизацията и просташката мафиотщина обхванала остатъците от англосакската измет са стигнали до ниво от което те нямат връщане.

а така да си дойдем на думата, явно санкциите не дадоха резултат, има ли някой още да се чуди кой "отрови" Навални и защо?

ЦРУ си върши работата не спира.

СП2 трябва да бъде спрян! Това е от жизненоважно значение за САЩ. Затова Меркел е притискана от шефовете си отвъд океана (Германия е окупирана страна) да спре потока. Но пък от друга страна спирането му ще унищожи голяма част от германския производствен бизнес. Бизнесът се спротовлява ожесточено на Меркел и тя в момента е под кръстосан огън. Та случаят с Навални, трябва да възмути германските бизнесмени толкова, че те да предпочетат фалита пред руски газ. Това с Навални не е достатъчно, скоро ще се фабрикуват и други подобни и по-страшно звучащи истории.

Ама тази другарка Меркел даже и с новичок не разбра, че трябва да спре този паток, щом е руски? Ами да я разкарат оттам, хамериканците! И най-добре да сложат някого като другаря Орешарски, че да й покаже как се спира паток за руски газ и как се слуша началството. хАмериканското разбира се, че засега друго няма. А и като гледам к'во става, явно и ББ не си е научил урока.

Ама разбира се, четрябва да се прекрати проекта иначе американските интереси ще бъдат нарушени, нали те трябва да продават своя газ.

Не, ама на при теб са нахлули анално и са ти изкочили малките очички

Тея па се оляха. Прроблема е не в истината, а в изислени факти на които се вярва и се взимат мерки. Санкций и т.н.

Ще го лапат те зимъска, когато сняг забръска!!!

Като гледам как се е забързал и закъхарил ПУТИН да завърши СЕВЕРЕН ПОТОК-2 до сега, може да се каже, че явно Русия не бърза и може да бави още 2-3 години докато някой си опъва нервите. За сега друг бърза това са Германия и Запада за да дават евтина газ за публичните компании у тях и да подържат тяхната конкорентноспособност. Хронология за 2020: Путин докара кораба Академик Черски по възможно най-дългия маршрут заобикаляки цяла Азия и Африка за 3 месеца, а не пусна кораба по северния маршрут който е по-сигурен и двапъти по-кратък. После се сети, че има нужда от още 2-3 кораба-пак чакане, после се сети, че трябват още няколко разрешители от Дания. Този път Дания се разбърза, но Путин реши да смени собственоста на корабите. Сега дооборудват корабите, следва обучаване на персонала, после карантина, ПОСЛЕ СМЯНА НА ЗАСТРОХОВАТЕЛНИТЕ КОМПАНИИ НА КОРАБИТЕ, и ХАЙДЕ ДОГОДИНА. Догодина ЗА 2021: чакаме да свърше зимата, после чакаме да свърше размножителния период на рибата, със сигурност ще иска нови разрешителни от Дания, ПА ПОСЛЕ ЩЕ ВИДИМ – Т.Е.. я си плащайте по-скъпата газ на американците за да ви е ясно приятелството колко струва, иначе екологичните такси от световната търгорска организация ви чакат.

Меркел е продажница и не иска да спре Рушки поток-2.

Може ли някой да ме каже какво се казва в долният текст 2020-09-05 05:09:40 Dir.bg е Либерастки Сайт

Лонд

Америка (USA) Зарази света с Вируса за да се ползва Долара $ сега искат да продават газ от 2000г са в Фалит и ако не разбият Европеиския съюз ПОТЪВАТ ТЕ !