САЩ удължиха крайния срок за сделки с 3 руски компании

Съединените щати удължават срока, до който инвеститорите трябва да приключат сделките си с Русал, руската група Ен+ (En+) и компанията Евросибенерго.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

явно на краварите им трябват ресурси и то евтини щом удължават срока,че после ще се наложи пак да си купуват от рашките но чрез посредници и тогава ще им избият зъбките гнили

Политиката си е Политика ,но парите са важни за САЩ !

Ето на това му се казва свободна търговия и глобализация....само че аз му казвам колонизация.

САЩ купуват бокситна руда от Африка, а не от Русия бе тъпанар неграмотен !

аман от крокодили обаждащи се от дамски чанти,че те на това стават,да си носят дамите в крокодила страпоните

Санкции, санкции, ама трябва и бизнесчето да върви. Та така.

При "свободния пазар" и "демокрацията" е така.

Добре де!Една сделка,винаги е изгодна и за двете страни,в случая руска и американска.Никой не прави неизгодни сделки.Следователно,губещи са както руски,така и американски фирми .Де е Киро ?

tonk11

Явно нещо важно трабва да се купи. Затова е промяната. После пак ще я променят и готово. А ЕС и ние ще кимаме с глава и щи си причиняваме все повече проблеми.

Ей умни руснаци шъ знаш...пак прекараха американцити със санкциити

Schilo

И ще продължат да го удължават. Алуминий им трябва.

Може би двигатели за ракетките на Мъск,те руснаците само в това са добри космос,ракетни двигатели и водка,по нищо не си приличат с умните и иновативни американци.

Чудя им се на руснаците как тъй все на тях ембарго им се струпва на главата,те не знаят ли че и те имат право и могат да наложат ембарго на Америка и ЕС?Да им наложат ембарго на ракетните двигатели и на природния газ,няма да умрат от глад и за водка 3-4 години но западняците ще знаят че мечката играе по други правила вече.Да спрат да се снишават като нашият дебел пожарникар и да се изправят като мъже срещу целия свят в противен случай света ще разбере че мечката няма зъби.

'свободна търговия и глобализация....само че аз му казвам колонизация' Кой си ти че да казваш?

Сега кой ли не се води за експерт за Русия и постоянно натякват едно и също: колко Русия технологично изостанала и как тя не може да създаде мобилния телефон, например.Но едва ли някой знае, че в основата на създаване на телефона стои Нобелов лауреат Жорес Алферов награден заедно с двама други учени. Разпадане на СССР и безвремието след това попречило практическото им създаване в Русия. Другото е, в което традиционно обличават Русия, че тя не създаде съвременни леки кули. Германия ги има, но тя едва ли може да се защити своя суверенитет с хубави коли. Тя фактически няма боеспособна армия и по тази и други причини не притежава пълен суверенитет. За Русия обаче има други приоритети - не създаване на битови удобства за задника си, а да запази границите си. И веднага въпрос към алармистите: как изостаналата технологически Русия може да създаде безаналогови военни свръхтехнологии, което едва ли не отричат известни физически закони, с които Русия изпреварила времето, и които години напред няма да притежават богатите САЩ и, които сега няма с какво да се защитят от "изостаналата" Русия. Който иска подробностите ще ги намери в Инет. Диваното плямпане не помага. Генералитет на САЩ обезпокоен сериозно и остро поставя въпрос как да неутрализира напредък на Русия. За сега няма как. Не може изостаната държава да притежава този научен капацитет, знание, научни кадри, което може да бъде използвано в последствие и за битови нужди.

Каквото и да предложат или направят САЩ винаги става дума за грабеж.