САЩ потвърдиха ускоряването на икономиката с 6,4%

През първото тримесечие ценовият натиск се е засилил до повишение от 3,7 процента

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Малиииии.... Трилиони в действие. Да не ускоряват само толкова рязко, че пак ще гръмнат като през 29. Само дето сегашните "американци" един картоф не могат да засеят и ще пукат като въшки от глад или докато се стрелят за някоя консерва.

За 90 год Гробокопачите на САЩ не бяха малко, но сами напълниха цяло гробище..

Откакто марксистите управляват в САЩ, безработицата и инфлацията са на невиждани равнища. Този цитиран ръст, не е реален, Истинският е написан в края на статията и е 1,6 % за тримесечието. Демек си е направо никакъв. Икономиката се задвижи от подаръците, които хората получиха, но следващите тримесечия те ще бъдат ограничени и нещата ще отидат на още по-зле. Общо взето администрацията на байФън прецака всичко, с което се захвана! Провал след провал!

Ръст има основно в цените на акциите. И при недвижимите имоти. Сещате се колко му е добре на средния американец от всичко това.

Всъщност ръст има в реалната икономика а не в цените.... просто youtube-ърите яко объркаха нещата тоя път.... пак

Рашата затъва ли затъва - те там са постоянно в криза - от 2008 още. И това ще продължи докато не разкарат джуджето. Язък! Такава страна! Такива хора! Ама ги е страх да се опънат джуджака...

Русия се развива перфектно защото ръстът при тях е от реалната икономика, не само търговийка и стъкмистики.

ми не в Русия единствено ръст има в финансите и реалната икономика се свива от 2004-а насам.....

Ха ха, добър виц