Сашо Дончев: Ако се махнат всички пречки от политиците, пазарът ще бъде залят с газ

Бизнесът хленчи непрекъснато за помощ, защото работодателските организации не могат без държавата, каза собственикът на "Овергаз"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Профедионален мошенник и демагог.

Абсолютно прав е. Докога политиците , ще се хранят от това. Особено ДПС и ГЕРБ.

На такива като този държавата да направи пълна национализация Както дошли така и отишли парите им

Изгонете всички земеделци от Добруджа,за да се добива шистов газ на спокойствие. Зърно ще внесем от Украйна,но газ няма откъде. В Тракия също има шистов газ.

Американците да дойдат да пробиват в Добруджа . И да има газ пак ще е скъп защото ще ни го продават на високи цени нищо че е на територията на България

Ех, Сашо, стар коцкар, газ има и ще има, но въпросът, ако не си го рабрал, е на каква цена? Кой е най-евтиният газ? Как пристига тук и доколко са сигурни доставките? Все въпроси, които удобно се премълчават...

Руснаците не спазват сключения договор с българската страна. И после искат да ги уважават. Айде улево бе мекере

По рождение ли си така, или си силно "материално стимулиран"? Скоро ще изтрезнееш от студа и празния си джоб! Дано „сребърниците“ ти стигнат да оцелееш! И хубаво е сам да си отговориш на силно „неудобните“ въпроси: - Кой налага санкции (икономически), а после подсмърча за не спазване на търговски договор от страна на санкционирания! - Колко милиарда капитали „замразиха“ (на практика – откраднаха с обещание уж да не ги харчат) твоите „нови братя“ на Русия“? - Да не си мислиш, че Газпром са наивни дебили, като теб? - Чувал ли си понятието „пазарна икономика“? - Случайно да си чувал поговорката: „Каквото повикало, такова се обадило.“ Така, че недей да квичиш, а се замисли (ако можеш), кой е крив и кой прав?

tonk11

А ти сигурен ли си, че в договора не е предвидена възможност да бъде сненана банката? Щото всъщност това е едиствената разлика и "нашите орли" отказаха да плащат в нова банка.

Американското мекере Кирчо отказа да плаща в рубли и тогава руснаците спряха газа,недей да лъжеш, пиклю неден.

Тои не е пикльо Тои е усерко

От 10 години Сашо Овергаза иска да променят българското законодателство, за да ДУПЧИ Добруджа. Искал да прави газова централа, която да работи със синтетично гориво, добито от въглищните пластове по метода "подземна въглищна газификация".

Сашо Дончев иска да се възползва от кризата,да накупи оттук оттам газ и да го продаде с надценка.По държавните тръбопроводи ,ей така от компютъра за нула време да се напечели..Ами това е!След като държавата е договорила евтин газ по договор,който развалиха и влязоха посредниците,е какво стана "слобооден пазар",пазара диктува,както на нерегулирания пазар на тока.Няма оправяне с вас,тъмко ви бяха махнали преди 12 години,за да не вдигате изкуствено цените,хайде пак чакат на яслата.В БГ не стават нормални неща,видяхме едни хиени посредници и търговци които се нахвърлиха да източват Булгаргаз когато цената беше най изгодна.Е източиха го и за нула време презабогатяха.

държавата не е разваляла договора с Газпром- руснаците без основания спряха доставките в противоречие с договореното.

Руснаците не спазват договора. Това е истината.

като не го спазват руснаците , защо купуваме пак от тях ама с надценка ?

Ако се махнат всички пречки от политиците и той ще е аут.

Този вместо да трови България с шистови дупки, да каже по-добре, колко деца има от негови колежки и къде са те сега заедно с майките си.

не подценявайте другаря сашо дончев, който е профи въртигъзец и дупелизец. тоя спокойно може да изпее химна на червените милионери: "нас червеното знаме роди ни, нас не ще ни изплаши да сме продажници, ние сме поставени на всеки бизнес-метър и все минаваме метър..." и т.нт. малко се губи римата, но за подлеци и мошеници, като тоя не е нуждна такава, а съд, конфискация на имуществото и назначаване на дългогодишна работа в раиран костюм без вратовръзка, за да не се обеси в килията си. инак, другарят дончев щял да прави газово наводнение на "свободния" пазар. тея, както и другия прокопиев - друго не могат. или правят суша, или наводнения и разрушения. разкритикувал бил "бизнеса".. ми ти си същия ревльо бе джанъм. другаря дончев твърди, че дълги години бил лоялен към газпром? я пак си помисли, другарю! и от газпром били с две лица. епа и ти, дончев си така. един път върло комунде дето е врякало "кпсс-бкп вечна дружба", а другий пат верен до смърт, многоценностен евроатлантик с окрадените народни пари. и сигурно, другарят дончев, ако не му платиш, ще ти подари газа използван от теб, а и отгоре ще добави и няколко безплатни, изветрели броя на лумпенския му в-к "сега". дончев манипулира съвсем брутално и лаишки, сякаш сме дебили, като него. няма промяна в условията за закупуване на газ от газпром. всеки купува с валута упомената по договора, но дори в договора да не е упоменато плащане в рубли, същия този всеки, купува с валутата спомената в договора, а обръщането в рубли не засяга купувача. айде чао, измекяр, лузър, лъжец, манипулатор и паразит. Природата с нас Бог с нас

се развърти мислете за оръжие. Този ще ви залее със скъпа газ, която ще направи цените на стоките, горивата и отоплението безумно високи и всички, които оцелеят след предстоящата зима ще бъдат разорени. Туземните олигарси до един са престъпници и само оръжието ще ни спаси от тях.

Сашо натри носовете на руските тролове.

Марко дългоухи, тъп си като гъз.

Само така държавата да се маха, само Овергаз и американските партньори да останат. Почваме добива в Доброджа на шистов газ. Е че веселба ще настане само да видиш какъв пазар ще настане изобилие. Булгаргаз и политиците са виновни целия газ ще е БГ. Да се смееш ли да плачеш ли!!!

При ганчовците работодателите се представят пред държкават като социално слаби , за да влачат парите , които в белия свят отиват при бедните , , пред работниците са , като пострадали от престъпление , изразяващо се в плащане на заплата, все едно те са наети от работниците, а те ги грабят, а пред себеподобните си като като арабски шейхове , с всички последни екстри , които може да си позволи един бос. Тази мимикрия е типично ганьовска , едни нули , които са постигнали всичко с анадолско-комунистически грабежи.

Само тук можеш да видиш мултимилионер да проси презрели домати без пари , че да затваря в буркани.

бейби, капиталистите да подаряват печалбите си на онези, дето им ги изкарват с труда си? Така е при капитализма, бейби, всички съществуват, работят и измират, за да обогатяват шепата бандити, дето ги ограбват. Това е така, защото политическата система го позволява и даже закриля. Тази система се нарича капитализъм, управлява се от капиталисти, банкери, лихвари, продажни антинародни политици и откровени престъпници само и единствено в техен интерес. Бълнуванията ти за някакви "анадолско-комунистически грабежи" са чудовищна глупост, бейби, чист дебилизъм. Грабежите, колониализмът, войните, измамата, спекулата, наличието на богаташи и бедняци са основна отличителна характеристика на капитализма. Те са основна черта и за нашето разпадащо се, колониализирано общество. Известно е, че първоначалното натрупване на милиони винаги е свързано с престъпление, а това престъпление, за да може да стане, е било покровителствано от капиталистическата държава. Трябва да си много глупаво същество, твърде изостанало в развитието си, за да не разбираш това след 32 години капитализъм.

Ами над 90 процента от фирмите по света фалират още първите пет години, бейби. Не е лесно, предприемачеството иска умения , тук обаче искат държавата да ги дондурка вовеки. Това не е бизнес и конкуренция в основата на развитието, а дондуркане, първо ми дай бизнес без пари, после най-ниски данъци в света , ако може да не ги плащам, ами държвата да ми плаща и т.н. И така 30г, първоначалното натрупване мина, време е за нормалност, правила, отговорност, прогресивен данъл , , като не ставаш за бизнес никой не е длъжен да те поддържа работодател и предприемач цял живот, не е пазарно. Само Ганчо мисли , че като се обяви за бизнесмен и държавата трябва да му оправя бакиите, които забърква , по модела , че партията и държавата трябва да бута всеки партиенобявил се за комунист. Никакъв капитализъм няма тук , а познати комуноидни и източни практики.

Най-правилното нещо е следното : 1) Избиране на власт , която окончателно да скъса с патологичната Русофобия . 2) Възстановяване на проекта Южен Поток 3) Възстановяване на строежа на АЕЦ Белене ( Джон МакКейн който го спря , вече НЕ Е на този свят , но ние СМЕ и искаме евтин ток ) ! 4) Запуск и рестарт на 3 и 4 блок на АЕЦ Козлодуй , щото ядрената енергия ВЕЧЕ се счита за ЗЕЛЕНА , и като такава вече МОЖЕ реакторите да работят . А те имат доста ресурс ! 5) Който мрази Руснаците - да хваща пътя и да отива на фронта ! Само така може да си докаже патологичната злоба и жлъч ! Все пак ТРЯБВА да го кажем : Русофобията НЕ носи никакви дивиденти ! А тъкмо обратното - тази зима някой ще го усетят на практика !

Чемодан, вокзал и ........

Този път сбърка ! Никакъв чемодан и никакъв вокзал няма да има . За сметка на това обаче ще има Здравствуйте Братушки 2 , а след това и Народен Съд 2 ! Дай Боже !

Разбирам, за себе си си решил...а ми заминавай, въобще не си нужен.

Някога, след 20 или 30 години, аз няма да съм жив, ще бъдат изметени всички тези политически, чужди, олигархични, спекулантски структури. Ще имаме тръба директно до Русия, "Български поток". С договор за 20 години и автоматично продължение за по още 10. С цена като за "приятелска държава". До всеки дом в България ще има тръба, ще има газ. Който е виждал какво благо е това, той ще го оцени. До всеки дом ! Ще има топлина, топла вода, няма да мъкнем бутилки за готвене. Енергията ще бъде евтина - ядрена, газова и от наши лигнити. Никой няма да мисли за сметката за парното. Всички НПО-та, фондации, атлантически съвети, чужди военни бази ще бъдат изгонени. Всички чужди медии, телевизии ще бъдат "чуждестранни агенти" и ще си натискат парцалите. България ще има 6 реактора и ще се къпе в енергия и газ. И ще бъдем приятели с Русия ! Аз няма да доживея, но децата и внуците - да. И споменът за "демокрацията", "прехода", "кризите", ще бъде неразбираем спомен за тях.

Колко голяма ще е тръбата?

АКО БЯХМЕ ДЪРЖАВА ВСИЧКИ ТИЯ, ДЕТО ОТ КОМСОМОЛЦИ СТАНАХА МИЛИОНЕРИ, ЩЕШЕ ДА СА КЛИЕНТИ НА ЧРОКУРАТУРАРА. ТОЗИ Е БУЛ ПАРИЕЦ, НАЧАЛНИК ПРИ КОМУНИСТИТЕ И ОПА-МИЛИОНЕР. НА ПРОКОПЧО БСЩА МУ Е БИЛ ЛИЧЕН КУЧКАР НА БАЙ ТОШО. ЕКОНТА ПЪК БИЛ НАЧАЛНИК НА РЕЧНО ПЛАВАНЕ, ТОЙ СЪЩО СТАНАЛ МИЛИОНЕР БОБУКОВЧО НА НЕГО БАЩА МУ НАЧАЛНИК НА ОКРЪЖНИЯ КОМИТЕТ НА БКП.. НЕ СА САМО ТЕЗИ, ВСИЧКИ БОГАТАШИ, ВСЕ ГОЛЕМЦИ ОТ СОЦА. ДА ГИ ПОТПУКА ЕДИН ЗДРАВ ПРОКУРОРСКИ ЕКИП, ТА ДА ВИДИМЕ КАК СЕ СТАВА МИЛИОНЕР. МОЖЕ ДА СЕ НСУЧИМ И НИЕ.

А тия, дето не са били комунисти като напр. мутрите, политиците и антикомунистите, дето натрупаха милиарди, като отгоре на всичко разрушиха и разпродадоха икономиката и страната ни, тях, деби, какво ще правим? Щото, дебил, невинни няма.

Може и така, но трябва да кажеш откъде и на каква цена. Може ли без "Газпром" да залеете пазара? Бизнесът не се интересува откъде ще дойде газът. ТОЙ СЕ ИНТЕРЕСУВА НА КАКВА ЦЕНА ЩЕ БЪДЕ!! ТУК МАЙ ОБЕЩАНИЯТА И СЛАДКИТЕ ПРИКАЗКИ СВЪРШИХА! АКО СЕ ПРЕДЛОЖИ НА БИЗНЕСА ГАЗ НА ВИСОКА ЦЕНА ЩЕ ПОСЛЕДВА ВЪЛНА ОТ ФАЛИТИ И ХИЛЯДИ ЩЕ ОСТАНАТ НА УЛИЦАТА! ТЪЙ ЧЕ УМНАТА!

Религията векове наред спъваше развитието и убиваше хората със своита простотия На тяхно място се настаниха политиците и стана още по ужасно Крадци престъпници разбоиници Та и на този престъпник ако се наложи прогресивен данък е най добре, Но никои не смее да опита за програсивния данък да не му секне комисионното Преди години Ага боико каза Сложим ли им прогресивен данък те престъпниците ще напуснат БГ и преместят бизнеса си Никои няма да напусне защото този гьол го има само в ПРОСТАТА БГ

Сашо Дончев е дърт, грозен, мазен крадец и педал с постригана брадичка. Овергаз трябва да се национализира и крадеца Сашо в затвора.

Нагъл си, ама много си нагъл! Интересно, защо никой от антимонополната комисия не повдига въпроса за монопола на овъргаз!

А ако се махнат политиците в България всичко ще се подобри.

ако се махнат държавните предприятия НЕК и БулгаргаZ ще Zaробим окончателно БГ и ще я доим по пълна програма !

За газа не знам, не разбирам, но българските работодатели така са свикнали. Все търсят държавата. И затова все сме най-бедни и с най-ниски заплати.

Голем бизнесмен, голем организатор, предвидлив и работлив, доколкото се отнася да се настани на клона на държавата и да цица оттам,. А ЗАЩО ТОГАВА НЕ ПРЕУСПЯ С ВЕСТНИКС СИ ,,СЕГА,,? ЗСЩОТО ТОЛКОВА МОЖЕ

Вестникът все още го има ... За разлика от повечето дето се продадоха на Тиквата и на Пеевски... Кво има да преуспява ?

Колко го има, бе, алооооо? В колко броя и кой го купува

Да раздават по пакет боб, леща плюс стъргана ряпа за октан и сме готови да пълним Чирен. Аман от тази руска газ, света ще свърши без нея.

Този беше замълчал и прехвърлил всичко на едно едро момче.....явно сега е само говорител на чужди интереси.

А той викаш си няма интереси? Нормален бизнесмен..., а не политик и за това не му пука.. Ама ти такива не си виждал и няма как да знаеш...

Той за вас и черепа е нормален бизнесмен, та този ли.

Бачо Илия съм, от ТопЕнерджи, помниш ме ! Абе и аз си мислех че съм хванал господ за шлифера знаеш как беше - парламент, министри, прокурори, служби, банки, приватизация, весници, предприятия, мутри, инфлация ... Абе каквото ти душа поиска ! Е мислех си да взема всичките пари на тая държава ! Ама не стана.

НА ТОЯ НЕГРАМОТЕН БОКЛУК КОЙ МУ РАЗРЕШИ ДА ТЪРГУВА С ГАЗ? КГБ? МУЛТИГРУП? ЦРУ? ЗАЩО ТАЯ НЕГРАМОТНА МАРИОНЕТКА НЕ ИЗЛЕЖАВА ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА В СЛИВЕНСКИЯ ЗАТВОР?

Абе....,а ти кой беше ,че избухна с тва прозрение ??!?! Кой му разреши...ми ако не знаеш да те светна ,че човека се занимава с това цял живот.. И ти викаш си по-грамотен..аман от малоумни тролчета ей..

Неграмотен боклук, Сашо Дончев до 89та е бил по каска по кални ливади, докато не се събудил един ден съдружник с Газпром, да продава газ на държавата... ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР В СЛИВЕНСКИЯ ЗАТВОР! ЗА ОСОБЕНИ ЗАСЛУГИ КЪМ ОГРАБВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ!

И ти ли искаш да си посредник и да ни заливаш с руска газ на двойна цена? Щото държавата не може да си я купи сама ли?

С.Дончев е един мошеник.Просто е гнусно да го слуша човек.С разбирания от преди 25 години.Отново явно иска да е посредник и да печели.Нахалник.Искаше и все още иска да дупчи Добруджа за шистов газ. И да трови водата на хората там. Пълна гнус!

Бат' Сашко хитро ги усуква! Под "премахването пречки" разбира да му разрешат да си договаря газ директно от Газпром. Все пак Бат Сашко си е руски възпитаник и натрупа капиталите си от препродажбата на руския газ и контактите си с Русия. По едно време заедно с Мултигруп рекетираха цялата ни държава с цената и препродажбата на газта! Обективно погледнато за високите цени на газта у нас не е виновна Газпром, а българските посредници на терен, като Овергаз и Мултигруп. Сега ПП направиха абсолютно същото, само дето си сложиха техни комисионери и ограбиха Булгаргаз буквално за месеци! Единственият начин за по-ниски цени е Булгаргаз да купува газта и надценката да е фиксиран % от цената, която е платила Булгаргаз за вътрешния пазар. Иначе просто ще сменяма едни комисионери с други, а цената ще хвърчи безконтролно в небесата, ако няма държавен орган да я следи и контролира!

Тоя пак иска да е прекупвач и да губи парички, да ама нема да стане.

ПО ДУМИТЕ НА ПЪРВАНОВ, САМИЯТ ПУТИН Е КАЗАЛ ЗА ТОЗИ, ЧЕ Е ЖУЛИ- МОШЕНИК.

И НА КАКВА ЦЕНА БЕ МОШЕННИК. ТЕБЕ ЕДВАМ ТЕ ИЗЧЕГЪРТАХА ОТ ПОСРЕДНИЧЕСТВОТО И МИЛИОНИТЕ ПЕЧАЛБА

Тоя "честен " частник да каже как се забогатява,без да ограби някого.И да не ръси тъпотии,защото ако не си получи парите и той няма да даде и молекула газ.Аман от политици и мръсници

е забогатял с куфарче от партията. От комсомошец е станал милионер-другар.

Тоя лигльо не мога да го понасям.

Този е прав само за едно. Тнар работодателски организации нямат право да хленчат на държавата. Пазара е свободен и всеки може да участва както намери за добре. Печалбата на 100те големи компании за 2021 е 500% над тази за 2020. За какво хленчат? Евтиният газ ако го има трябва да е за населението (топлофикации и газоснабдяване)

Газ има , но зануленият вожд на крадците на съдомиялни машини го пуска когато и колкото иска ... :) ... Това ще се промени до няколко години !

Да не чувам хохолски плач :)

Като се появи някой такъев нагъл крадец и си мисля че Нелене е било доста добра идея!

Разбира се, че газ има, цена ми е през х.я, свободата е важна!

Цената на газа щети е през/във гъзЪ и ще ти излезе през носЪ!

Айде поредният местен бкп феотдал се обади. Явно усеща че далаверата му се измъква и почна да квичи

Газ има въпроса е колко лесно е доставим и колко евтин! Но това са детайли за сашко милионерчето

Сашо, ако дадеш на Путин да те оноди отзад, скоро ще бъдеш залят със семенна течност.

ААА на каква цена ще баде газта Що не казваш бре

Да има закон като в Русия. Който лъже 15г. затвор. За този нагъл,долен, лъжлив педераст 150г.

Тоз съсел!

Да бе да. Е сега.

Правителството е турско-еврейско. Погледнете им лицата .Имитират вражество с еврео-турското правителство на Петков.Оетков пък имитираше вражество с турско-еврейското правителство на Борисов. Този тип малтретиране на един народ или личност се нарича "мобинг". Мобингът е малтретиране на множество безличностни същества над Силна Личност или Силен Народ.РазиграватбВи,успиват Ви,дразнят Ви,разкарват Ви от една точка до друга без да има смисъл,карат Ви да гласувате за едни или други,които са всъщност едно и също. Без оръжие няма да мине. Въоръжавайте се. Всички чужденци на Българска територия трябва да бъдат елиминирани.

Еее, не чужденци, чуждопоклонниците само.

Точете манарите, запасвайте сатърите и обръщайте косите!