17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ㅤ

Затова пък санкциите от Русия към Европа ще включват земеделски стоки. И Европа ще го задуха.... Ама яко ще го задуха.... Под вода... Докато изсъхне...

Изглежда няма връзка с кораба-майка ...

Бяха развити , скоро няма да са такива. Тавани на цените на неща които нямат! Малоумници.

Според материала, тия се изживяват като началниците на света, а Русия я възприемат, все едно, че е България. Нямало да и налагат санкции върху хранителни стоки, щели да сложат таван на цените на петрола... А дали Русия ще иска да изнася хранителни стоки към Цивилизования свят? И дали Русия и другите производители на нафта ще се съобразят с "тавана" в цените? няма значение, важно е "най-развитите икономики" да балалайкат нещо.

да видя как ще го приемат този "таван";)Ако пък вземе,че се случи,напълно ще потвърдят мнението на Айнщайн за безграничната глупост:)))Защото,освен всичко друго,това ще означава и автоматично спиране на петрола и газа за ЕС:)))Е,тогава вече ще са се простреляли не в крака,а в главата(колкото и да е празна,никак не е приятно):))

Вие може и да не включите, но Кремъл може и да включи! И тогава ко? Ни газ, ни бензин, ни леб! Е...ше си имате айпади. Дано да стават за ядене ;-)

Г-7, а да ги преброиш 6. И стара да е. Някой се скатава. Я познайте кой. Хитри са тия.

Гладни ли сте вашата кожа!

"Групата обсъжда възможността за въвеждане на ТАВАН за цените на руския петрол. Ресорните министри проверяват дали такава мярка може да бъде въведена и за цената на газа. Целта е Русия да бъде принудена да продава на международните пазари нефт на значително по-ниски цени." Едно е сигурно, глупостта таван няма!

Значи само за селскостопанската продукция няма санкции ами яжте Мерцедеси БМВ- та Ф-16 и темподобни

хайде на бас, че дори и в Г7 да сложат таван на цените на нефта и газта, цените в бензиностанциите няма да паднат!

Г-7 взе решение какво Русия може да внася и изнася. Не знам да плача или да се смея.....

и с тези милиарди как ще се снабдите с храна, ЕС с туризъм закупува храна, Русия е спряла износа, Индия също, в Украйна е война, в Европа има недостиг на храна, само в Румъния и България има достатъчно.

ми като няма газ, нефт и селскостопанска продукция, яжте iPhone ве. Топлете се с тях, возете се с тях, карайте ги, зареждайте си колите с тях и т.н.

утре отивам в банката и казвам, че си слагам таван на вноската и на стойността на ипотеката. Надявам се банката да не възрази.

Глад майка. А тук разни соросоидни запъртъци викат руските ще мрат от глад :) :) :) Не е лесно да си соросоиден прост либерал тия дни.

Като въведете таван, кой ще ви продаде газ и петрол?

А санкциите на Русия може и да включат ...

Тия се помислиха за богоизбрани То при социализма беше така пределни цени Кой ще ви предложи суровини пък вие да му определяте цената Няма такива идиоти

И кв"а стана тя, оказва се че долари не се ядат.... Оня с коня ще трябва да ги храни, да ги грее, и пляска по дупето...

и страхливи евроатлантически педали , не лидери.