Руслан Стефанов пред Dir.bg за Закона "Магнитски": Американските ни партньори бяха много директни

Напредъкът на България, особено по отношение на корупцията по високите етажи на властта, е изключително скромен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те не са ти партньори а господари

И тоя духа здраво!ЕЙЙЙ свиркаджио 27-ма година са щели да ни докарат префалените танакета!До тогава нема да видиме нищо!!!Войната ще е свършила,но от такива бавноразвиващи се сме на тоя хал!

Бакрута на тези 64 бандитски фирми ще има ефектът на доминото за българската индустрия и обръчи от фирми!

Така е. Казаха ви го направо в гьонсурата. Колкото за напредъка в корупцията не трябва да се скромничи. Далеч сме над средното източноевпейско ниво.

не мога да стана от стола. Няма ли кой да ми шибне един шамар, че да се срутя от стола

Само пропуснах да кажа, че “Магнитски” покрива само 64 фирми, останалите 6,400 фирми ще продължат безнаказано да грабят ЕС фондове и въртят корупционни схеми в щатски долари напълно недосегаеми и в бохемстващо състояние!

Американските ни партньори НЕ СА ни партньори . Те са нагли алчни окупатори диктуват ни политиката .

налапай ми го до картофите

Налапал си го до пататите. Черния. Афроамериканския.

Простата истина е, че санкциите по закона "Магнитски" удрят директно спонсорите на ДПС, юмручето, партиите на "протеста" - ДБ, ИМВ, ИТМ и Българско лято! В медиите непрекъснато се правят съвсем други внушения, далеч от истината!

Като изключим ДПС, Герб и Васил Божков - безусловно носители на корупция и създатели на олигархия , като как удря изброените останали?

А, тез удари, върху спонсорите на депесе, засягат ли комунетата от герб?

Не става ясно само на кого са се отчитали данък печалба, така че не са били чак толкова директни въпросните партньори. Директни е директно и Буци в списъка, заедно с Влади бездомния

С про-руското име!

Нинова, Манолова, Антон Кутев – ето кои от БСП гласуваха за Пеевски през 2013 г.

Днес всички Те декларират, че нямат нищо общо с него?

На това се вика "НАГЛОСТА НА ПРОСТАКА".Да искат данни от щатите за нещо което техните господари са направили.Ми като искат данни да питат началниците си в БГ бе.Като че ли не знаят че теа тримата са НИКОИ.Теса само подставени лица ,пионки,паравани на тези които са ги създали с тази цел.Да са паравани.И кво си мислат теа БГ простаци че янките не знаят това.Че по света не знаят КАКВО И КОИ СА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ СВИНЕ,КОИТО НАПРАВИХА "ПРЕХОДА", ТЕА ТРИМАТА СА ЗА ПАРЛАМА.Ама наистина требва да си адски тъпо парче и да си мислиш че таа врътка ше мине.Американците говорат на собствениците на теа три мърши.Те да беха само три-с мед да ги храниш.Др марков,др. йорданов...тва е сигнал за вас ,че вече нема "лабаво"-както казваше вашия господар- правешкия свинар. БГ е единствената страна в света към която се прилага тази мярка с такава насоченост.И не ми обяснявайте за азия или...където е била прилагана.Погледнах какво пише по темата.Представяте ли си ЕДНА ПИКЛИВА БГ,ДЕТО Я НЯМА НА КАРТАТА...Нещо като "лидерството" на БГ в света в търговията с дрога.А причинителите са едни същи..."Кинтекс"...Търговията с дрога беше държавна политика на комунистич. свине.И теа тримата са създадени от същите свине.Или защо кгб поръча атентата срещу папата точно на БГ дс...Разбра ли ма госпожо посланник на сащ в БГ, КАКВО Е БГ.Пак да те питам С КОЙ АКЪЛ ПРИЕХТЕ БГ В НАТО И ЕС.Не знаете ли че върхушката на живков КОЯТО И СЕГА УПРАВЛЯВА БГ Е КРЪВНО СВЪРЗАНА С РУСИЯ И ЧЕ БГ Е ТРЯНСКИЯ КОН НА РУСИЯ.Вие трябва да сте луди да давате каквато и да е информация на теа тук.Ми то по-добре направо я давайте на руснаците.Особено ако е спешно,за да не се губи време.Госпожо посланник много ли ви е трудно да проумеете че тези кото 77г УПРАВЛЯВАТ БГ, БЕЗ ОКУПАТОРА РУСИЯ ЩЯХА ДА СА НА СЕЛО ПРИ ДОБИТЪКА,ОТ КЪДЕТО РУСКИЯ ОКУПАТОР ГИ ДОВЕДЕ ЗА ДА УПРАВЛЯВАТ БГ В НЕГОВА ПОЛЗА.Представете госпожо посланник да сте от некое забутане градче в монтана или дакотите или уайоминг...Или работите на бензиностанция в пустинята или...и нищо хубаво няма никога да ви се случи в тоя живот И ИЗВЕДНЪЖ НЯКОЙ ВИ ХВАНЕ ЗА РЪКА И ВИ ЗАВЕДЕ В ЛА ИЛИ НЮ ЙОРК И ...не знам как да го кажа.Ми да ви даде възможност да заживеете живота там.Нали знаете песента "midnight train to georgia".Така си ги мислете нещата госпожо посланник...Каква ше бъде верноста ви към този.Ми те кучетата не могат да са по-верни на своите господари.....

Да сте прочели некъде че най-богатите на земята са картела ротшилдови.Тези които са собствениците на русия след като платиха метежа 1917г и направиха всв.Е нема да го прочетете.На вас ви се показват гейтс и оня търговеца и... като най-богати ,а всъшност те са просяци спрямо ротшилдови.Ротшилдови задават музиката по които,гейтс и безос подскачат.Така и теа клиентите на магнитски са само паравана на комунистич. върхушка на живков от 89г..."АКАДЕМИК" стоянчо марков (от пазарджишките села)-член на пб на цк на бкп,сливенския мангал георги йорданов-член на пб на цк на бкп и "културист",наследника на "незабравимата" людмила .А да и кум на владето живков...И така на там.Тези които замислиха започнаха и осъществиха "прехода" и са още живи.Те са чорбаджиите а не теа провинциални сополи дето се пробутват на публиката.Теа дето са били на срещата с посланниците на испания и белгия в некакъв ресторант преди доооста години-емил христо,междуречки,караманев...Не знам кои от тех са още живи.Но тва нема никво значение...хаха те имат деца ,нъл тъй...Еееех БГ селяндурЕ,провинциални...Какво теа дето са направилЕ "прехода " не са знаяли ква е далаверата в хазарта и са я оставилЕ на некакв провинциален сопол-черепа-щото е много хубав а?Или майка му на човекоподобието от де взе кинтите ?От тото ли като му е била началничка...хаха. А бе БГ говеда да ви се пробутват такива басни знаете ли кво означава?Ми значи че сте идиоти бе.А щом ви излизат с такива обяснения ТЕ СЪС СИГУРНОСТ ВИ СМЕТАТ ЗА ИДИОТИ.Еби му майката...

Поредният предател на България си ти, не се слагай на американците! Като са толкова директни, къде бяха преди 10-20г да кажат имена и да изкарат всичко на светло???Нали следят всички транзакции във финансите по цял свят? Не ми ги хвали, тези които позволиха на Илия Павлов още през коя година да си купи къща в квартал на Вашингтон, където половината са конгресмени, сенатори или на висша държавна работа.А даже взе и гражданство, благодарение на закона им, позволяващ това да стане, ако вкара 1 млн долара в техните банки. Та не ми се обяснявай за директността им към корупцията в България, всичко е за техния интерес.

Проблемът не е кой на кого "се слага". Прблемът е, че прокуратура, МВР, МФ, НАП - всички са се "сложили" на мафията начело с триумвирата ББ-ДП-АД. Затова не може да се сърдим на никого отвън, че ни вземат на подбив и ни подмятат как им падне, когато ние не сме реагирали, когато е трябвало

Ако ги нямаше американци колко хубаво щеше да бъде в света. Само руснаци, китайци и северо-корейци. А сега поледните няма храна.

Но пък имат армия и дрънкат с оръжия

Очаквах повече.

За Цецо Крадецо, казаха ли нещо, или той "наш" кучи син?

Чудя се до сега къде бяха 30 години Американските ни "Партньори" ( окупатори) ? 30 години се ограбва държавата от престъпници , като Пеевски и от самия Пеевски ! Защо ,чак сега се сетиха ? И те ли са съдебната власт в България, или бяхме уж суверенна и независима държава?

Борисов е свършен!

С партньори като САЩ врагове не са ми нужни ! Нужни ни бяха 32 години да го осъзнаем.