"Лукойл" е договорил продажбата на италианската си рафинерия

Рафинерията ISAB в Сицилия ще бъде продадена на G.O.I. ENERGY, която е сформирала партньорството с международната търговска къща Trafigura

Обратно в новината

Коментари - "Лукойл" е договорил продажбата на италианската си рафинерия | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Навремето Иван Костов забави приватизацията с около година за да търсят неруски инвеститор. От което само цената падна наполовина. Ако го одържавим ще настане разсипия като във всяко държавно предприятие у нас. Не съм против Лукойл да се изнесе, напротив. Само искам да отбележа, че за съжаление е доста трудно да се намери купувач.

Нашту кога?!

а ние кога ще поемем контрол над Бургаската рафинерия , докога ще ни мамят и ще ни продават най скъпия бендZин и диZелак , бай Ганя ли е най големия глупак , та търпи тоZи пладнешки грабеж !

Ами не е най-скъпият по цени на пафинерията. Я да видим знаеш ли колко е държавния акциз на литър? И след това да ни кажеш пак койе най-скъпият, а!!!

Руският петрол се търгува под 50% от световните цени с малък брой купувачи Водещият сорт петрол на Русия се продава на по-малко от половината от международните цени - и далеч под наложената граница от Г-7 - след санкциите, насочени към приходите на Кремъл от продажби на петрол. Сортът Urals, много по-голям експортен поток от всеки друг суров петрол, който Русия продава, струваше 37,80 долара за барел в пристанището на Балтийско море Приморск в петък, според данни, предоставени от Argus Media. Глобалният бенчмарк Brent се установи на $78,57 в същия ден.

И източника ти е.....

същото купува правителство.

Продадена а не национализирана (открадната) интересно......

Беше поставена под държавен контрол, да не правят мърсотии чебурашките

Стани богат!

Рушките бандити Лукойл!

А в България дали ще стане някога или ще продължавате да ни цакат руските орки както си искат...

Ромпетрол, ОМВ или Еко що не ти продават по-евтино?