Руският крал на металите към Путин: Национализациите ще ни върнат в 1917 г.

Призова Кремъл Русия да реагира с прагматизъм на изключването си от цялата глобална икономика.

Обратно в новината

Коментари - Руският крал на металите към Путин: Национализациите ще ни върнат в 1917 г. | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Международният наказателен съд в Хага подготвя международна заповед за арестуването на Владимир Владимирович за извършени от него престъпления срещу човечеството. В неговия случай следствените действия ще се задвижат бързо защото доказателствата за престъпленията му са зъбрани отдавна.

Кока-Кола" (Coca-Cola), Ейч енд Ем (H&M), "Макдоналдс" (McDonald's), ИКЕА (IKEA), "Шел" (Shell) и Би Пи (BP) Тези компании която и страна да напуснат не е никаква загуба за страната, те са само консуматорски компании, загубите са в тези които произвеждат и имат технологии за обработка на ресурсите

Ами Кока-Кола" (Coca-Cola), Ейч енд Ем (H&M), "Макдоналдс" (McDonald's), ИКЕА (IKEA), "Шел" (Shell) и Би Пи (BP), тъпако, имат заводи в Руслямската държава и произвеждат за хората. Очевадно за тебе понятието производство е твърде ограничена представа

Този иска да краде от руския народ, да изнася капиталите си на запад и краварите да му ги конфискуват, за да могат да произвеждат повече оръжие, с което да убиват руския народ.

Сбогом Русия. Няма да липсваш на никого. Беше отвратително да те познаваме. Няма да се повтори.

Ще ви ебем у гузо украински миндили ! Марш обратно у кочината Осрайна !

Тоя "Руски крал" бая е крал и сега се насира, че и неговото ще бъде Национализирано !! Ами , украинците искат Декомунизация и Путин им каза: "Ще си я, ПОЛУЧИТЕ".. от 1917 година... когато Ленин ви създаде като държава и Ви набута (Подари.... руски, полски,унгарски и румънски територии )

Ленин не е съсдавал нищо през живота си, а само е рушил. След като отново окупира Украйна през 1921, която през 1917 е освободена от България и Германия, я прави съветска република. А Злото джудже ле долен лъжец и да му верваш показва че си малоумен.

Наивни сте - тия олигарси какво са направили бе, да не са като Мъск. Подставени лица с преференции да изнасят в чужбина руските природни ресурси, с благословията на КГБ. Не знаете ли, че ако говорим за крайности има точно две възможности - или РФ да се разпадне или да ги избият за назидание и да им вземат имуществото, което си е на държавата. И те го знаят много добре. Какво ще стане ще видим, но повероятно е да са разумни. Междувременно цените на суровините продължават да се вдигат и всички ще плащаме за тази война (все едно от формулировката е война) без значение кой крив кой прав.

А бе идийот, какво общо има цената на електроенергията, газа и петрола? И без да имаше война тези цени щяха да са така високи, както и след войната.

Поправка: Какво общо имат цените с войната?

Войната е оправдание на крадците за увеличаване на спекилата и сл. цените. Като вирусът

Абе нашите да не би да блокираха руските тролове? Нещо днес хич ги няма. Или свършиха рублите?

Щом и самите руски олигарси започват полека да казват публично че има проблем , значи санкциите работят и то много добре и напрежението около Путин расте в геометрична прогресия ...

ми то и неговия бизнес може да се .....вътне на народа

Капитал-социалисти...

В русия, заради огромната и територия и маса, гравитацията е по-голяма и времето тече по-бавно. Те са си в 1917 г.

Ла Путана, Ла Путана, ква я мислехме, ква стана! Уругвайска народна песен

Да живее световната болшевишка революция! Ето, вече 200 години чакаме прогнилия капитализъм да умре, ще почакаме още 200, бог Путин е безсмъртен!

Не не. 1917 е доста модерна година. Путин иска да е император като от 1817 г.

Как да се върнат. Те са си още там и няма изгледи скоро да мръднат от 1917г.

Ако връщаме времето сега си някъде 1990-91Има бая време...

Ами вместо да хленчат, руските олигарси да заделят по някое милиардче, за да поръчат "самоубийството" на Путин. Той и Хитлер така се е "самоубил" в бункера

Даа.

Айде стига с тия внушения, че милиардерите в русия не искат Путин на власт. Тия, които не го искаха, вече повече от 15 години са занулени напълно- Березовски, Ходорковски, даже и Абрамович дали не му прибраха цялото имущество, което притежаваше в Русия. Руснаците в момента са единни и никакави санкции няма да ги отклонят от целите им. Колкото и да вият на умряло от Запад.

До месец в Русия ще настане канибализъм. С решителна стъпка крачат към тази си "цел".

Мдаа, при Сталин вече са го тренирали това!! Сталин - откривателя на диетите

Така е . Никой не може да ги спре по пътя да станат Северно Зимбабве или Народна Република Московска Корея

Пич, даже руската пропаганда не се опитва да убеди някой , че руснаците в момента са единни !!! П юросто защото това би нагнетило още повече напрежение в обикновените руснаци, които плащат цената на путиновото безумие ...

Единни в яденето на варени приклади.

Да върнем руслямска държава в 17ти век ! Златен век за кочината!

Както се казва, на война като на война! Щом САЩ, Англия и ЕС конфискуват активи на руската държава, и дори активи на руски граждани, защо Русия да не последва светлият пример на тези "демокрации"?!

Защото САЩ, Англия и ЕС могат да си го позволят. И вестителите няма да напуснат. Не така е в русия. Виж курса на рублата! Или май не може да се види, че още не са отворили борсата.

То и да искаш да видиш курса не можеш, влизам днес в една банка, на касата табелата с курсовете на валутите, а срещу рублата - празно, ни приемат, ни предават, това какво ти говори?

САЩ с перманентните си санкции на Русия я правят по-силна. Третия райх направи същото и сега не доубитите фашисти в Украйна се налага да бъдат озаптени. Тази страна на "операцията" е обект на непрестанна дезинформация, манипулация и всякакви джендърски внушения на запада. Както през 1933 година е толерирана Националсоциалистическа германска работническа партия на Хитлер, така и сега толерират последователите на Бандера. . . . . . . . (Степан Бандера е сред символите на украинското национално освободително движение. От 2007 г. всеки август във Волинска област в Украйна се провежда фестивал „Бандерщат“.)

Е, хайде сега, аналогиите между Русия през 2022 и фашистка Германия са 1000 пъти повече и по-ярки отколкото аналогиите между някакъв футболен отбор доморасли свастикаджии (демек, бандеровците) и фашистка Германия.

Да е по-силна, да е по-силна, колко да е по-силна?... Банкрутът на цяла Русия е не просто неизбежен, а вероятно ще се случи до две седмици, руснаците загубиха спестяванията си (бяха им обърнати валутните депозити в рубли за една нощ), работодателите на милиони руснаци се изнасят до седмица и идващата безработица за милиони руснаци ще е потресаваща, цялата страна е блокирана информационно и финансово от целия останал свят, рублата стана 180 за долар онзи ден и още ще поевтинява, войната в Украйна, освен резил и черно петно върху Русия, сравнимо с фашисткия отпечатък върху репутацията на Германия, не води до нищо друго... Колко стана по-силна Русия?...

Ти тотално не си в час ... 1/ как точно я правят по-силна ... правят я многократно по-бедна и изолирана от останалия свят 2/ между 3тия Райх и някакви си нео-нацистки групировки в Украйна (ако въобще приемем че има такива) - някакви си 80години разлика ... какви неубити нацисти ... то дори да е имало такива , те са измрели преди 50години ... нещо мноооого смесваш нещата . А колко има нео-нацисти в Украйна - ами то и в UK има, и САЩ има , и в Русия има ... да не говорим че Израел самият има големи проблеми с нео-нацисти с израелски паспорти (главно с произход Русия и бившите СССР републики ) ... ама само в Украйна има "спасителна мисия" , дето трябваше да е уж "военно учение" !!!

Путин прилага програмата на В. Сидеров.

"най-големият производител на паладий..." а 35% от американскта електронна индустрия разчита именно на този руски паладий за да подържа своята конкурентноспособност. Потанин изглежда е новият Ходорковски;)

Абе , помешчици , кой ви направи олигарси, а ? Аз като казах че ще връщам СССР това значи връщам всичко, барабар с комунизма. Щом пяхте песента "Дада Вова , мьi с тобой" сега трябва да намерите в мазетата лозунгите от Октомврийската революция "Вся власт Советам" и други.Пийте една водка ,дайте милиардите и потърсете червените рубашки.Ще ви чакам утре на митинга на Червения площад !

С други думи Потанин твърди че няма смисъл от национализация, защото западните фирми само на думи "напускат" Русия и за маскировка прекратяват инвестиционните и рекламните си кампании в Русия... а иначе ще работят в нелегалност от правителствата на държавите в които са регистрани главните им офиси. Е, нищо де... то до месец всичко ще се изясни;)

Давай, Вова, гони колонизаторите! Да ходят да колонизират Украйна. :)

Никога преди олигарсите не са се осмелявали да критикуват думите и действията на Путин. Това е важен симптом че на Путин му се клати стола.

Ами, ако беден човек загуби 100 лв., ще препсува и ще му мине. Но когато олигарх загуби някой и друг милион, това няма как да остане без последици за този, заради когото се е случила загубата. Колкото повече имаш, толкова повече се стискаш за всяка стотинка. Олигарсите няма да позволят да им намалеят милионите заради Путин.

Този е опасен и подмолен вражески елемент! Как смее да противоречи на вожда велик и плешив! И не е прав! Няма 1917 година! Направо 19 век! БУХАХАХАХАХА

Искал е да каже 1817.

Я, имало и мислещи в рашата! Много учудващо! Сега изметете тоз от кремъл!

Точно същото писах/коментирах вчера, когато новината излезна преди да има списък с компании. Че такава постъпка ще откаже всяка компания било то и китайска от всякакъв вид инвестиции в страната.

1917? Звучи твърде оптимистично.

Всички олигарси - конфискация на имущество и в затвора!