Коментари - Руската рубла поевтиня спрямо еврото и долара | Бизнес.dir.bg
назад

Руската рубла поевтиня спрямо еврото и долара

За едно евро вече дават над 79 рубли, за долар-69 рубли

Обратно в новината
| Редактор : Красимир Тодоров

Коментари - Руската рубла поевтиня спрямо еврото и долара | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както винаги. Новини само от Русия. Нито една от Европейска страна, или ЕС.

1. Руснаците могат да се гордеят - от членовете на групата на Г-8, тяхната страна се превърна в лидер в тройката с Иран и КНДР. И всичко това благодарение на Путин! 2. Кримляди осраха СИВ, Варшавския договор, СССР, приятелите си диктатори в Африка, Азия, Латинска Америка! И сега се готвят да осерат самата Русия... при руснаците, няма нужда да се напъваш нищо да противодействаш, те сами ще си унищожат всичко. Сами си разрушиха съюза, сами се разпаднаха. Пробваха нов съюз - ОНД, ама нещо не стана. Пробваха Евроазийски съюз, БРИКС, ама нещо не функционра.70% от БВП на Русия е от газ и нефт. Общо 95 % от БВП на империята е от природни суровини и само 5 % е от други отрасли на промишлеността, вкл. оръжейна. С падането на цените им, падна и БВП на Русия. През 2016 г. ги изпревари Южна Корея - държава с територия по-малка от България.

Скоро всеки руско—турски гражданин му е в кърпа вързано да стане милионер

Тъпи червени тролове, защо никой американец не си купува рубли, а ватенките ако могат да заделят в мизерията си някоя мижава рубла , веднага я обръщат в долари. За долар ватенките са готови и родната си майка да продадат за проститутка…Бил съм Масква няколко пъти - там като се заговори за пари , винаги се говори за долари или Евро. Никой не ебава рублата, та чак сифилистичната мумия в мавзолея се върти като пумпал от мъка...

За първи път от април 2018 година руската рубла поевтиня до нива от малко над 79 рубли за евро и 69 рубли за долар, съобщи rbc.ru. Причината е в появата на Централната банка на страната, която купува за руското Министерство на финансите двете валути, хвърляйки горещи рубли за целта. Тъпите български червени цигани винаги лъжеха, че ватенките щели да се отказват от Долара и Еврото. А на практика мурзилките алкаши купуват все повече вездесъщата световна валута. Няма да има лъжливитъе петро-рубли, нито петро юани. Скоро ще бъдат 300 смешни рубли за 1 Евро. И после пак нагоре. Няма да има лъжливитъе петро-рубли, нито петро юани.

това показва че император Путин е благосклонен към Европа и Сащ, не мисли да ги удря .

таз рубла все поевтинява, все фалира, и все 67-68 рубли за долар

Преди 3 години курсът беше 32 рубли/долар.

е работилницата на света. Проблема на Китай е, че без САЩ и ЕС са кръгла нула (0). Защото те произвежат но някой трябва да изкупува тази продукция :) Затова за да има какво да папкат ще трябва мнооооого да слушкат!

Забавното е, че Центтралната банка се освобождавала от долари, като купува ... долари

какво да праими ния Сига е момента да купим рубли ефтину и по коледа да ги продадем и да напраими пара

Действай, после на кой ъгъл ще ходиш да просиш, да ти подхвърля някоя копейка Оппа … не схванах веднага шегата, докато не прочетох "регистриран"

Е, па ние доматите и лютите чушки се с рубли ги купуваме!?

Не лъжи! В момента курсът е 78.20 рубли за едно евро! За всеки е ясно, че това е резултат от санкциите срещу Русия. Има обаче още една новина. Русия и Китай са решили, че доларът не е свещена крава и могат да минат и без него като средство за разплащане. Това ще е краят на американската изкуствена доминация чрез доларът. В момента печатницата в САЩ непрекъснато работи без потоците да имат реално покритие. В такъв случай говорим не за парични знаци, а за хартийки!

Дедо, на теб в рубли ли ти плащат, че толкова рИвеш ??? Пенсията ти е в евро, поне тя е със стабилни показатели !!!:))) Допълнителната заработка в рубли май трябва да я предоговаряш :))))

Ха-ха, българските ватни подлоги до вчера лъжеха че юана и рублата ще станат силни, ще има петро-юани и петро-рубли... Всичко е лъжа. ЦАР ДОЛАР Е ХЕГЕМОН В СВЕТА. И ватенките са на опашката на световното развитие. Тъпи , лъжливи ватенки, защо при Брежнев, доларът струваше 64 копейки, а при плешивия 64 рубли-(девалвация от 100 пъти !!!) ? Само факти червени гологъзи фашисти. Ватника за 1 долар и майка си ще изнасили и продаде…

Те олигарските си държат парите в швейцарски банки в евро, долари, паунди. Тях не ги мислете.

не ми е много ясно. Преди една седмица рублата падна и беше 70 рубли за долар. Сега продължава да пада и стана 69 рубли за долар. Да не би статистиката да е от КФН?

до кога ще лъжеш? фиксингите ги има и могат да се проверят

Тъй, тъй, чадо. Фиксингите наистина ги има и могат да се проверят. А сега влез и провери фиксинга за днес. Провери ли го? Как се връзва със заглавието на материала? Малко надутичък нали? Що така? Голям зор да се плюе и злобее срещу Русия!

Звънни на Р.Агайн.

От април рублата само расте спремо долара, а спрямо еврото има спад само през месец май и расте спрямо еврото!!! Защо пишете глупости???

какви глупости пишеш бе дете. я отвори и виж колко се качвала рублата спрямо еврото... ненормалник. 2 месеца за цялата година и то минимално

Няма нищо страшно , копейкаджиите сега ще тролнат няколко коментара за величието на кремъл и руската водка от което курса на рублата ще подскочи.

какви са тия глупости ? Отворих форекса да погледна рубла към долар - 67 рубли за долар. Къде е сензацията ??

ха ха ха ах. Самая магучия

Днес 1 евро - 79 рубли;1 долар - 69 рубли,а до края на годината 1 евро 110 рубли и 1 долар - 100 рубли.Нема да се плашите от санкциите братушки.Купувайте злато.