Коментари - Русия се съгласи да удължи зърнената сделка с още два месеца, засега | Бизнес.dir.bg
назад

Русия се съгласи да удължи зърнената сделка с още два месеца, засега

Москва обаче си запазва правото да я напусне, ако не бъдат изпълнени условията й

Обратно в новината
| Редактор : Ива Капкова

Коментари - Русия се съгласи да удължи зърнената сделка с още два месеца, засега | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изсрайна е държава загадка .

Амонякопровода

Обект на сделката са пшеница, ечемик и царевица. Ечемикът и царевицата са фуражни продукти и отиват в Европа за изхранване на животни или 40% от общите количества. За Африка директно отиват 15% от пшеницата. Те се осигуряват от ФАО - Организация по прехрана и земеделие. Турция също купува и изнася за Африка, но нейните количества са извън този процент. 5% от общите количества отиват в Далечния изток. От общите количества, които минават през транспортния коридор, 55% са с руски и 45% с украински произход.

гладните другото у Добруджа и Европа. Що стачкуват наще!?

В Крим става дискотека https://www.youtube.com/watch?v=u6kSjvp3lkk

Ха ха ха ха Крим наш! Шака ла ка чалга!

Пуцат с калашници по дронове.

След два месеца Украйна удря Севастопол и си взема Крим.

Само форумен специалист може да роди такава сентенция.

на повърхността ..е всичката убавиня ..Пекин и Масква се правят на братя ..а под масата ..в случая под африканската маса се ритат Zдравичката по кокалчетата ..раZбира се с моето любеZно съдействие : Президентът на Китай Си Дзинпин осъди убийствата на миньори в ЦАР Публикувано преди 7 часа Президентът на Китай Си Дзинпин каза, че убийците на девет китайски работници в златни мини в Централноафриканската република (ЦАР) трябва да бъдат "строго" наказани. Двама китайски работници също бяха ранени, когато въоръжени мъже нахлуха в минна площадка близо до централния град Бамбари в неделя. Местният кмет обвини бунтовническа група за убийствата. Но бунтовниците казаха, че зад атаката стоят руски наемници от групата Вагнер. Групата Wagner все още не е коментирала твърдението. Широко се съобщава, че неговите бойци са били разположени в богатата на минерали ЦАР, за да помогнат на правителствените сили да победят Коалицията на патриотите за промяна (CPC), съюз от бунтовнически групи. Както Китай, така и Русия инвестират сериозно в Африка, за да се възползват от нейните минерални ресурси, както и да се съревновават с влиянието на западните сили. В изявление външното министерство на Китай призова своите граждани да „напуснат зоните с висок риск възможно най-бързо“. „Цялата Централноафриканска република, с изключение на нейната столица Банги, е оценена с червена оценка по отношение на рисковете за сигурността“, добави той. В изявлението се цитира президентът Си, който казва, че трябва да се положат всички усилия, за да се спасят животите на ранените и да се гарантира, че извършителите са арестувани и „строго наказани“ съгласно закона. Кметът на Бамбари, Абел Матчипата, каза, че атаката е извършена в минен обект, открит преди по-малко от седмица. Няколко нападения са извършени срещу китайски граждани в ЦАР. При последния случай трима от тях бяха отвлечени на 13 март близо до село в западната част на страната.

дорде ние бехме в ЦАР ..никой не нападаше поднебесните бачкатори ..от как еварZийските муZиканти дойдоха в ЦАР ..Zaпочнаха яки погроми срещу интересите и работниците на Пекин ...

Другарят Си е наредел на всички китайски карти Сибир да е с китайски имена само.

Нещо си се видиотил, май? От Карлуково ли избяга?

Укрсйна е във война, но изнася жито и вдига вой до небесата, ако търговията спре за миг. Ако сега е война, то как ще сеят, за да имат жито тая година и какво ще ядат? Или плъзнаха като скакалци по света и ги хрантутят, подяждайки местните. У нас няма вече помощ храни за бедните , защото отиват за издокарните украинки. И каК Имат тор за износ като за производството му е нужен газ.

Елементарно Уотсън - Украйна ползва чрез тръби директно газ от Русия и в момента. А на теб - диверсифекация. Земи сега, земи, земи!!!!

Русия- АСТРАХАН - ако случайно сте забравили картината БУРЛАКИ на ВОЛГЕ Руският МИР - и то забележете- руските МЪЖЕ се скатаха и оставиха жените да теглят гимийта https://www.youtube.com/watch?v=7wIW6fVi88U

Странна война, в която всички транспортни коридори се пазят внимателно ..... Зърното се движи през Черно море, газта по тръбопроводите през Украйна се движи към Европа, влакове и камиони със стоки от Русия за Европа се движат по жп мрежата на Украйна, стоки от бившите съветски републики се движат през Русия към Украйна, Белорусия е хъб за стоки от и към Европа на кой ли не .... Търговията си върви. Никой на никого не пречи за бизнеса, а войната, ако четеш и слушаш медиите, е на живот и смърт...... Не че нямам отговор, ама замисляте ли се кво става бе?!

Тъй тъй

Русия от седмица казва, че ще я одължи само с 60 дни. Обаче масата идиоти дрънкат как било за 120 дни.

Удължи.... Ама пък то кой държи на правописа....

Руснаците си вкарват автоголове като продължават да изнасят стоки. Неслучайно са стигнали до тук за да нахлуват в Украйна защото сами са си виновни че допуснаха да се стигне до там. Правят ги на глупаци пред цял свят а те не забелязват.

Путлер е идиот!

Но ти Си по-голям идиот

Защо? Анексира си територия колкото България. Нека вземем данните на Униан - убити 200 000 руснаци. Ами, взе си 8 милиона от новите територии. Загубите на военноморските сили, включително и крайцера Москва са горе-долу колкото това, което си взе, когато завзе Крим. Нима има някой, който смята, че не продаваме и на Русия бомбастични играчки? Нека да е идиот!

Ние ще продаваме оръжия на Русия, а пък американците ще гледат на другата страна? Не подценявай ЦРУ.

ше се съгласи ..де ше ходи мужика ..тепърва ше се съгласяява по пълна програма

нема лъжеш я.