17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пишете глупости! Никъде не е казано, че персонала на тези централи ще бъде от африканци. Да, ще има и африканци но подбора за персонал експлоатиращ ядрена централа и то руска е много строг.

Очакват се много и големи ядрени аварии с руски чайници, върху които се упражнява великата маймунска нация от африкански народи!!!

За белите тъпоъгълници - Етиопия е една от ранните християнски страни и е втората по население държава в Африка с 108 386 391 души . Етиопия и Либерия остават единствените страни на континента, които никога не попадат под колониална власт.Етиопия е най-бързо развиващата се африканска страна, която не е зависима от износ на петрол. Страната има най-големите водни запаси в Африка. Всички ресурси са държавна собственост. Всичко е на ниво като от соца и само чака подходящи инвеститори, в енергетика, селско стопанство, промишленост и военно-промишлен комплекс. Има бъдеще, само да не я демократизират бързо-бързо суперчовеците от сащ и ес. Хм, Китай също гледа натам.

Че тя си е демократизирана, но е м го слабо развита, и то спрямо слабо развитите страни. Това си е една земеделска страна, е дръпнаха последните години и вече не е такава трагедия, но пак са моого зле. И доста често има войни със съседите си и бунтове, кой ще праща контингенти за защита на тези централи, ООН или Русия.

За България остана някакъв газов хъб, който не се знае какви "газоносци" ще го пълнят и от къде, един гьол в Белене и една проста безалтернативна Тиква от Банкя, с тиквички около него.

A на нас не ни харесваше Руския атом, защото сме европейци :) За Чехия, Румъния, Естония, Египет, Турция, Йордания, Етиопия може, ама за нас неееее, не щем

Браво. Получаваш 10 рубли за коментара. Утре ела в централата да си ги вземеш. Ура.

Маймуна с граната. После да не рИвети че има радиация в цяла Африка и че се бият с ядрени оръжия?

Следващата стъпка на Русия е да продължи офанзивата си в сектора на ядрената енергетика в Южна Америка. Да му е честито на големия брат!

Майко мила...! Ядрени централи в Африка? Африканците отнеха едни обикновени земеделски ферми от белите заселници и ги съсипаха и сега гладуват. Страх ме е да помисля какво могат да направят с ядрени централи.

Етиопия е една от ранните християнски страни и е втората по население държава в Африка с 108 386 391 души . Етиопия и Либерия остават единствените страни на континента, които не попадат под колониална власт.Етиопия е най-бързо развиващата се африканска страна, която не е зависима от износ на петрол. Страната има най-големите водни запаси в Африка. Всички ресурси са държавна собственост. Всичко е на ниво като от соца и само чака подходящи инвеститори, в енергетика, селско стопанство, промишленост и военно-промишлен комплекс. Има бъдеще, само да не я демократизират бързо-бързо.