Коментари - Русия обмисля три варианта за отговор на ценовия таван на ЕС, Г-7 и Австралия | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Износа на матрьошки за запада! Хахаха

И 333 варианта да си измислите, вашата е свършена. До 5-10 години и край. Ще продавате само за да се намирате на работа...Водородът е 80% по планетата.

И как точно я виждат тая работа евроГейатлантиците????? Да налагат санции на най-големият доставчик на ресурси е света ????

Така и с горивото на АЕЦ-а. Без да усети ще минем на евтино американско. Като всичко американско ще е по хубаво от насраното руско

Поинтересувай се от къде САЩ купуват ядреното гориво и защо не налагат санкции на РФ за него?

сащ Отделно откраднаха 12 тона злато,19 тона Уран и ракетите ss-20 уж нарязани през 91 г

получаваха руско гориво. В Казахстан производителите на уранова руда е руска собственост. Затова Макрон направи онова изказване, защото и те са го закъсали с ядреното гориво. Наред са останалите. За горивото не са предвидени санкции, но не се очаква някой да им го продава, май.

Руския петрол е безалтернативен!!!!!!! Толкова безалтернативен колкото и руската газ - сменихме я с американска без нищо да усетим за 2 седмици!!!!! Вън руския агент румен радев!!! Смърт за националните ни предатели и руски орки!!!! Не случацно ванга е казала точно в деня преди да умре че русия ще потъне в пепелта от американсия атом защото няма годни оръжия да се защитава

5 пъти по скъпа!!!!!

Нанайци. Цената е по евтина лъжецо. Копейките от тоя коментар си ги свий на фунийка и ситги заври отзад да си запушиш разпонения гъз че смърди

Дай факти че е по скъпа лъжецо. Нещо фактите показват че не е така

"Цената на енергията в американската държава е много по-ниска от тази на други места, защото те са производители. Цената в Европа е с над три пъти по-висока от тази в САЩ", коментира Макрон. Хърватският президент Зоран Миланович заяви днес, че енергията не е стока, а ресурс, който гарантира сигурност, независимост и сила, а Европейският съюз в момента се намира в ситуация, в която ще купува газ от САЩ на „три пъти по-висока цена“, предаде ХИНА. Миланович каза, че това е причината френският президент Еманюел Макрон да отиде до САЩ и да говори с президента Джо Байдън – „да помоли всъщност, като по-слаб партньор, за разбиране и милост“. то и затова "Европа внася рекордни количества руски втечнен газ"

А бе и без ЕС фондове за медиите може да минем.

Чакаме капитализма да загине и ще докладваме на другаря Владимир Илич Брежнев! И той чакаше горкия ама отдавна си замина без да дочака !

Пазарната му икономика отиде в кофата. Тия неща ги видяхме при "социализма". Таванът на цени докарва недоимък и растеж на цените.

Много лош този руски петрол ей, друго си е да го купуват правилните хора и да ни го пробутват на 4 пъти по-ниски цени. Евроатлантически партньори ко да се прави.

скоро бензин 5лв, дизел 7лв, честито на "печелившите"

Цените на всичко по две, после евро и пак по две. И овцете ще си блеят в Метавърся.

Цял живот чакаме да се случи ама и нашите деца надали ще дочакат ! Три поколения комунисти очакваха капитализма да загине , а накрая загина комунизма!

Ми те отново са първите евроатлантици на държавната софра.Поименно са ни познати добре, лицемереха като комунисти, ама сега се осъзнали безнравствениците.

С тая рецесия дето идва и бензин на 2 лева ще се купува трудно...Ако ти изплякат 10 процента лихва по кредита, да знаеш, че точно до бензин ще ти е да купуваш. Тъмни времена се задават, депресивни.

Проблеми с нефтопроводи... изненадващи.

Прочетох неграмотно написаното заглавие. Отворих статията - Чалева пак! Прочетох след това първото изречение от статията - тотално се загубих. Нататък не четох!

тук статии Никога няма има копи и пейст от пенсионирани стрини за бурканче мас бонус

Отказ на застрахователите да застраховат петролните танкери с руски нефт буквално означава край на транспорта на руски нефт по море. Няма държава по света, дето да допусне в пристанището си или в териториалните си води не застрахован петролен танкер.

тъпак си ти застраховат и Китай и Индия и ред други държави а танкери си ги застрахова и Велика Русия сама.

А има ли държава която може без нефт ? Не се напраягай много брато... ...гърците са го измислили... Техните танкери се разпукват от превози... Не руски... застраховани ...

Най-ефективната мярка на Русия: Путин изтегля армията от Украйна "и Точка"!

С Бандера мечти.

Бързо първият вариянт и да приключат тая еврогейска кочина,за да се започне от начало.Трябва да се занули всичко,като след втората световна война,иначе нищо не става и само мъка!

Ама това го повтаряте от 45-та година насам. Пък то фалира съветския съюз.

Направо и теб и такива като теб да те занулят! Най-добре ще е за всички нормални хора!

Да го продава изключително евтино настрани като китай и индия, ако те въобще се съгласят. И след това индия и китай да го продават в рамките на ценовия таван. Други варианти няма

Интерсно защо Русия го прадава и в момента на цялата посрана ЕС и нафта на САЩ ? 214 милярда приход от петрол през 2022 г. С гръцки танкери. Гърция ще извзема свръх печалбата на своите корабовладелци. Руснаците си взимат своето на цената която искат, а гражданството от ЕС купува нафта и бензин по двойни цени в сравнение с миналата година. За опресняване на паметта през лятото на 2021 г. купувахме нафтата на 1.70 до 1.90 лв. за литър, а сега е 3.30 лв. за литър - много полезно припомняне за такива като теб !