Румяна Грозева: В Плана за възстановяване е възможен проект на хъб за зелен водород в Стара Загора

"Докато не започнем да изпращаме сигнали за позеленяване към международната икономическа и инвестиционна общност, промяна в състоянието на привличане на инвестиции няма да има", заяви изпълнителен директор на Агенцията за икономическо развитие в Стара Загора

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко цента получи да бръщолевиш глупостите които си написала ? От такива позеленяли като теб и Тунберг в момента Европа издъхва енергийно ! Вместо да четеш за маргаритки и утопични бълнувания, в училище е трябвало да погледнеш малко повече учебника по Физика ! С няколко скъпоструващи перки и слънчеви колектори няма как да захраниш цяла Европа ?!? Без да броим какво става когато няма слънце и вятър.

зеленият водород е далеч от Европата и още по-далеч от нас подобре да караме елколи виж БГ елкола с преносими акумулатори за дом зареждане https://www.youtube.com/watch?v=firIW-1AOi0

Колко мъка има по този свят!!!

Радев е записал 2026 г. за затваряне на Тецовете. Който не вярва да чете плана за възстановяване.

В колониите е забранено да има високи технологии. АЕЦ Козлодуй ще го закрият до 2040 г. Тецовете до 2026 г.

Стана ми интересно като видях заглавието на статията - "зелен водород". Само преди няколко часа, Главният Изпълнителен Директор (CEO) на Siemens Energy каза, че все още няма перспектива да се печелят пари от зеления водород (т.е. може да се произвежда, но на голяма загуба). Та... много ми е интересно как нашето гениално правителство е намерило начин да произвежда зелен водород на печалба? Явно имат технология, за която Сименс не са и чували? Но по-вероятното е, че някак си трябва да се използват парите от ЕС и давай да строим простотии, макар и после подръжката да ни излезе през носа.

Ама възможност ли е или го има... Че до де се на чудим и 2037ма ще е дошла

Зелен водород, тинтири минтири и т.н. Ама европарички да падат.. За нещо, за което няма изградена никаква ИНФРАСТРУКТУРА.. Този зелен водород само ще си го скрадирате ли? Щото в Англия вече има цяло село УЖ на водород.. Ама като прочетеш статията докрая се оказва, че се пускат само 18% в тръбите кам предишната газ.. Щото щяло да бъде много, много скъпо да се пуска нов водороден тръбопровод.. А цената на новата УЖ водородна газ и тя излизала по-скъпо от обикновенио газ за домакинствата..

Платена пропаганда.