Росен Христов предупреди, че няма откъде да внесем ток, ако се наложи заради спряна мощност

Проблемът с новоприетите енергийни компенсации е в необходимостта да се иска одобрението на ЕК за държавна помощ поради различното третиране на небитовите клиенти, поясни министърът

Обратно в новината

Коментари - Росен Христов предупреди, че няма откъде да внесем ток, ако се наложи заради спряна мощност | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато се водите по акъла на ЕС, така ще е. Правят ви проблем, после ви предлагат решение, във ваш ущърб естествено. Изнасяме ток, ама ще пестим и ще плащаме по-скъпо. Това е нелепо.

Този проблем се решавалесно - теглим една майна на тези калинки ит ЕС и се махаме. После може да си купуват ток на десеторна цена.

Щом опряхме до тоя мизерник ,то банка кадри на мафиотите е зле.

Кое му е добрето...че ще спират тока и ще го увеличат още???? За лъжите на Радев??

Без да го познавам лично - този министър е единственият - който взема някакви нормални решения - свързани с България... / спрямо колегите си от предишните правителства.../ Имахме прекрасна енергетика - само трябваше да се грижим малко повече за нея - да ремонтираме ПАВЕЦ , да построим Белене и още 1 блок на Козлодуй , да си защитаваме интересите пред ЕК - вижте Полша и Германия - колко въглищни централи отварят и да им покажем среден пръст - на еврогейците - като ни караха да затворим 3 и 4 блок на Козлодуй... И в този момент - само от износа на енергия - можехме да раздаваме пари на пенсионери и по-бедните... А не да теглим кредит след кредит... 3 и 4 блок все още могат да се включат. 1 и 2 на АЕЦ еврогейците ни накараха да повредим невъзстановимо.... Мечтая - някой да има смелостта -да изправи всички продажни политици - подписали подобни документи - за унищожаването на България - пред Народното събрание и народа да отиде и да им се изплюе в лицето...

Не съм забелязал този министър да говори за подобни идеи. Той е икономист , не е ясно колко разбира от енергетика.

Аман от тоя некадърен мшнистър празнодумец. Стига е давал мнения и съветвал. Да си ходи!

Тиквата ще внесе от гьола на АЕЦ Белене, дагоибът у главата проста

Да си изберем баце отново! Той разбира от гьолове ! Ще го рестартира за десети път и работата ще стане. Даже чух че имало интерес от руски инвеститори.

Хубавото е, че до края на 2025-та няма да имаме никаква икономика, никакво производство и нищо което да развива голям бизнес и да има нужда от електроенергия. С тези управляващи ще затрият за 2-3 години и малкото останал едър работещ бизнес в България.

Къде е ТИКВАТА от Банкя да му го начукам У ГАЗО. Ако имахме втора централа да сме имали поне пари, ама нали искаме да имаме тикви .... Ей, Тикво ето ти парите, ама си идиот от класа да те еб у тпана де се взе

"Министърът беше попитан за т.нар. "реформа №10", в която са записани целите на декарбонизацията в енергетиката. Реформата предвижда да се намалят въглеродните емисии в електропроизводството с 40 процента спрямо базовата 2019 г. Това условие трябва да бъде изпълнено до края на 2025 г." Мика Зайкова ПРЕДУПРЕДИ по време на ИТН, че Тулупа ПОДПИСАЛ в Брюксел ДА ЗАТВОРИМ ТЕЦ- овете до 2 025 г.!!! Предупреди и за ЗАТВАРЯНЕТО на " Козлодуй", ПОДПИСАНО пак от Тулупа.

Вместо ток да внесем допълнително евроатлантически ценности.

Пуснете 3 и 4 блок на АЕЦ Козлодуй.

Нали допреди няколко години същите тези псевдо "експерти" ни уверяваха че имаме огромен излишък от мощности.Е сега балона гръмна.С тези стари централи от Тошово време ,които въобще не се обновяваха сега се оказахме в небрано лозе.И като ни отрежат от частите и горивото за АЕЦ съвсем ще го втасаме.Нашите идиоти са живо доказателство за приказката:Ум царува , ум робува,ум патки пасе"Та нашите са нагледен пример за последните две.

Напротив, повечето от тецовете са обновени с нови турбини и сероочистващи инсталации.

Ми няма да спирате бе, няма да налявате мощности, и няма да вземете шибаните пари от Плана. Майка ви да ...

"Вятърен парк е демонтиран в Западна Германия, за да се разшири открит рудник за лигнитни въглища. " - Значи германците се връщат към въглищата , а на България заповядаха да си закрива енергетиката ?

Руския кавал прави всичко възможно да спъва работата на парламента. Забележете кои организации искат същото като него.Всите руски кавали. Имам чувството,че този министър е назначен направо от руското посолство

ти си кавал, кавал. Какви усници те бият у главата, говорим за БГ ТЕЦове, работещи с БГ въглища, олигофрен.