Коментари - Росен Христов: Много договори са сключени в нарушение на закона | Бизнес.dir.bg
назад

Росен Христов: Много договори са сключени в нарушение на закона

Енергийният министър е давал показания във връзка с обвинението срещу предшественика му на поста; на прокуратурата са предоставени и много документи - от министерството и "Булгаргаз"

Обратно в новината

Коментари - Росен Христов: Много договори са сключени в нарушение на закона | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е добре темата за ядрената енергетика да се коментира от не специалисти.

Закона тука е само е един: Енергетиката тука е към Кремъл! Всички договори, разпоредени от Кремъл са законни, всичко друго е незаконно и директно посегателство срещу Русия и народа и! И който е посмял ще си носи последствията - справка усраина!

30 годишен договор с Газпром и регент от Русия да ни управлява, че тук явно не стават работите

Защо, да не би в Русия да стават?

Киро и Асен кога влизат в затвора? Гешев, хайде по-бързо...

Tроли яко. А не съм предполагал БОРИСОВ и РАДЕВ, заедно да защитават РУСКИТЕ маFиотски интереси в БГ чрез Гешев... позоR

Защо ППДБ,Кирил Петков и Василев спряха да плащат за договорената газ, и така нарушиха договора с Газпром? Сега България...ние ще платим 1 милиард неустойки за неплатената евтина газ Петков купи риск газ с +30% цена през техни посредници и кашира 100 милион комисионни. Хем ще платим Неплатената от България газ, хем не взехме тази газ хем платихме много по скъпа друга руска газ ,заради посредниците на По!

Защото договора беше наръшен от Газпром, заради това! Подавани са заявки за плащане, както е било записано в договора. Айде аман от неграмотност!

Мирише ми на прецедент. Ще излезем да изгоним служебните с тоягите

Какво направи министъра за да осъди Газпром заради спрените ни доставки?

Гледай те нас да не осъдят.

Юридически газпром наруши договора.

Видовден. Тези нагли, крадливи и лъжливи копелета от “ Пълен Провал”, ще си получат заслуженото.

А б б ,изхождане бкп и сие,кога?

Смях ! А този министър какво направи с договора за доставки на ядрено гориво за АЕЦ Козлодуй- спази ЗБИЯЕ ? Не естествено! Да не говорим за платените пари на консултанта Ковачки за закупуване на ел. енергия от АЕЦ Козлодуй и т.н. От къде се появиха проектите в т.н. Стратегичека Визия - май на всекиго по нещо? И какво от това.......

На среща с Westinghouse а Кирчо и Кокорчо крачат към затвора.

Схемата по която другите държави плащаха не беше плащане в рубли. Другите държави си плащаха в евро и в долари, пък след това тези пари руснаците си ги превалутираха в рубли. Така че тая приказка плащане в рубли си я заврете знаете ли къде? А пък някой защитниците да ми обясни как така вчера си бил шеф на фирма на следващия ден като министър сключваш договор със същата тая фирма и разбира се корупция няма.

Само дето руснаците признаваха плащането за приключено след постъпването на рублите по "трънския" курс. Мурзилките да не изопачават фактите! А ГОЛЯМАТА КОРУПЦИЯ се състои в това, че срещу облаги от Русия в продължение на десетилетия българските политици направиха българската икономика/енергетика зависима от Русия!!!

Хич не ми пука какво признават руснаците. Фактът е че нито една държава не плати с рубли. А пък би ли ми отговорил защо вашата супер американска фирма джемкоп изведнъж се оказа руско прикритие и единият от шефовете и го санкционираха по магнитски? Нещо така по въпроса? И още нещо-тука не става въпрос от къде сме купили газ-щото явно си прекалено тъп и не си разбрал че пак си купил руски газ-а как сме го купили и защо.

Вижда се колко ти е ясен механизма на плащане! :)) Имаш ли сметка в рубли в тяхна банка и плащаш крайната цена в рубли по тяхната сметка в тяхната банка и тогава трансакцията се смята за приключена, значи, плащането ти е в рубли, "умнико"!!! Ама естествено и ти си част от руската пропаганда, което означава платен продажник!!!

Схемата беше публикувана многократно. И превалутирането се извършваше от русия. Разбира се за такива като вас фактите са без значение.

Много закони били нарушени , обаче кура му янко. Главните виновници Киро и Асан си барат топките и никой не ги закача. Какво се занимават с тези мижитурки Кеша и меша, то е ясно кой е виновен за газовата далавера.

Ако представиш доказателства годни за председа че киро и асен са му наредили на тоя да действа по тоя начин-тогава няма проблем. И аз знам че доган е прибирал яко, ама доказателства йок.

За първи път България постъпи достойно, като отказа да се поддаде на изнудването на Русия! Всичко останало е без значение!

Достойно платихме на посредници да ни доставят руска газ:))))

Тотко Петко и той в схемата.

Дървя го за гости. Скоро, много скоро очаквам Кирчо и Кокорчо.

феновете на бойко сте все обратни, няма новост тук

От “ Пълен Провал” съсипаха България!

По това време борсовата цена беше 150 Евро на мегават е момента е 50. При условие че някой съвсем случайно е забваил газовата връзка с Гърция 8 години едва ли сме имали кой знае какъв избор за доставки на газ на ниска цена.

Другарко вие защо биете негрите:))))

ей, аман от партенки, тия руски проксита срам нямат. то е ясно, че нищо няма да намерят, защото няма какво. но идват избори, трябва да се цапат опонентите.

С всичките ви простотии дето ги разправяхте всичките тия две и кусор години. Щото въпреки че всички разследващи органи бяха на ваше подчинение не намерихте нито едно доказателство за всичките си обвинения. Пък тука говорим за намерени документи и доказателства за извършено престъпление. И между другото са ги намерили разследващите органи дето до вчера бяха на ваши подчинени.

ПП и ДБ са мошеници и лъжци. Че това кой не го знае?

Договорите в нарушение на закона си ги сключвал ти, червенушко бездарен, заедно с некадърните червенотиквеници на др. харманлийски цървул. Всички сте за затвор и ще си го получите в крайна сметка! А най-вече гербоподобния президент, който всичко дава, за да управлява и да се разхожда из Европа, а всъщност там никой не го бръсне за нищо, освен др. Орбан, заради просъветките си възгледи и действия. Бай Ставри ви зове, очаквайте повиквателна в най-скоро време!

Ами че именно радев ви изкара на жълтите павета с парите от дубай. Именно радев випробута вашите кирчо и кокорчо и именно радев непрекъснато обясняваше колко сте велики колко сте честни и колко сте и почтени. Обаче сега го пришивате и към герб. Не се ли усещаш колко си смешен?

Долна руска подлога.

Ами като има нарушения защо няма дела, защо няма осъдени. Години наред само приказки и нито един осъден. Горят само дебните риби. Пълна парлама и краденето продължава.

Защото от години обвиненията са политически. Не се ли усещате? Лъжат ви за да гласувате за тях. Сега поне си направете сметката кои лъжат най-много и поне ги отстранете от политиката на 2ри Април

Ами според твоята логика имахте две години да намерите доказателства годни за пред съда. Което значи, че след като не намерихте нищо всичките ви обвинения срещу борисов и герб са били само и единствено политически.

А имаше времена, в които се вдигаше юмрук срещу Гешев. Явно всичко е било един цирк, за да се замажат очите на хората, че уж се търси някаква промяна. А всъщност те били първи другари...

Пичове, не се коркайте. Винаги след подлогите, боклука, помията и слугинажа идва 9 май и 9 септември. Да няма после историята с бананите и измислените сивита.

Била е такава самодейност там, нямам думи! Няма решения,няма писмени заповеди, нищо! Не е ясно кой какво е решил? При това положение Киро и Асен няма за какво да ги хванат! Хващат отговорника по ресор и той го отнася! Идва ми на ум фразата: Той е много умен…….

айде да се докаже това. ако вярваш на картофа от снимката, много си зле. за магистралите на бойко ви се доказа, че са без документи например

Доказа се точно както се доказа за хилядите подслушвания.

ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ НА ПРИРОДАТА ЩЕ НАПРАВИ ГОЛЕМИ ПОРАЗИИ В ЕНЕРГЕТИКАТА!!!

Набуташ ли се в зоната на наркотици, проституция, оръжие и енергетика става страшно! На много от лицата образуват дела после се прекратяват, после плащаме ние, после идват пак те и така нататък...

Кражба в особено големи размери. Близо 100 000 000 ...100 милиона откраднати чрез препродажба на руска газ. Затвор!

Когато стана служебен министър ,ти каза (а и Деница),че ще внасяте газ от Газпром?Седем месеца по-късно,не сте внесли и една молекула от там. Нещо съд?

Пичове, аз съм един от 140 000 домакинства потребители на природен газ. видно от получени фактури ценичката е: - м.септември - 5.02 лв. за 1 куб.м / 1021 г. - 1.33 лв./ -м.октомври - 3.32 лв. за 1 куб. м. /2021 г. -1.43 лв./ - за м.януари 2023 - 2.54 лв. за 1 куб.м. /януари 2020 г. е била 0.71 лв. за 1 куб.м./ Абе пичове, вие сте не за съд, вие сте за разстрел.

Я кажи, ти гласува ли на изборите? А за кого гласува?

Това недоразумение- капитан на картамаран е ибрик на зеленият чорап, който пък е ибрик на мбаце, който пък е ибрик на доганя, който пък е ибрик на товариш мутрафонская ,(която ,който не мога да му определя пола затова) пък е ибрик на маломирния кремлянски гном...

Гражданите за Евразийско Развитие на България искаме газ от Газпром !!!!!!!

Този на снимката може да спечели конкурса двойник на путин погледнете го само то е същият като него все едно са близнаци

Учудвате ли се, че в един глас са се раздвижили всички руски проскита тук? - резидента, гълъбчетата и всички изцвъкани руски кокарчета покрай тях явно наближава година от войната и сатрапията си иска приходите, че ще затъне в лайна

Бухалката на прокуратурата пак се намесва в предизборната борба срам и резил за българия голям срам до кога ще го търпим бухалката на путин в българия гешев

Тая глава стои като крадена на това тяло... Също като врата му...

Киро Кандския миризливец бая пара е гепил.

А представяш ли си, за 12 години, колко е откраднал банкянския толуп?

Колко е откраднал?!?!?!

много е откраднал. твойта тролска заплата не е от севда, от боко е

Този красавец от където и да го погледнеш, си е руско мекере.

Природата си е направила подигравка с тоя, като се е появил на тоя свят.

Не гледай в огледалото!!!