Коментари - Росен Христов контраатакува за договора с "Боташ" | Бизнес.dir.bg
назад

Росен Христов контраатакува за договора с "Боташ"

Служебният министър на енергетиката заяви, че атаката против споразумението с турската държавна фирма е "за да покровителстват частните посредници"

Обратно в новината
| Редактор : Виктор Стефанов

Коментари - Росен Христов контраатакува за договора с "Боташ" | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много е хубаво, че нашият премиер не е на мястото на Хюндай, защото ако бил на тяхно място нямало да даде най-добрата оферта. Думичките честност и почтеност са чужди на нашите управници. Факт е, че "сглобката" иска да е "единствената фирма" управляваща България, за да дава НЕ най-добрата, но единствена оферта за управление.

Айдуци, облечени във власт

Е то тоя е от тия наглите на Румен Шмекера - този и бебе да изнасили и го обвинят, ще каже че тъмните сили са се сговорили и искат да му правят мръсно. Я в пандиза всички министри на резидента Радев руското прокси!!! КРАДЦИ

Много по-страшно е когато "светлите сили" са много по-тъмни от тъмните.

След като Хуйдай обяве цената, Путин веднага ще подаде контра оферта на два пъти по-ниски цени и изгодни за нас условия. Икономическата изгода за България трябва да бъде на първо място, а не желанията на посолството.

Този и зеленият чорап в една килия!

,че теплофикация софию е закачена за капацитето на Белгаргаз в Туркие .Докато го фалират да му земат капацитето Столичани в повече мооже и да се сетят да дигнат джангър на Мара коги стане премиер

за тази долна, корумпирана курва Росен Христов

А НЕ МУ Е ТОВА РАБОТАТА!

НЕ Е ДАДЕНА!