Росен Христов: Газовата връзка България-Сърбия ще бъде пусната през октомври

Страната ни има готовност за изграждане на допълнителна компресорна станция на интерконектора, за да се увеличи капацитетът му до 3,2 млрд. куб. метра, заяви служебният министър на енергетиката

Обратно в новината

Коментари - Росен Христов: Газовата връзка България-Сърбия ще бъде пусната през октомври | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Подкрепям да се развива газовата инфраструктура, защото това ще ни дадде достъп до различни доставчици на газ. Нямало е зима, в която да съм съжалила, че сме преминали на газ. Топличко, уютно, чистичко. И като вляза в някой магазин с набичен климатик и се сещам бързо защо минахме на газ... нищо общо няма отоплението с газ...

за какво ни е?

Трябва да си купуваме газ от Газпром. Ама да казваме, че е сръбска. Щото то сръбско друг газ нема откъди да доди..

От адриатическите терминали за втечнен газ.

Ще те светна бе, що де не те светна. Нищо, че си прос кат гъс. То и газова връзка със Сърбия няма. Ама ще се построи. Сега загря ли или наистина си толкова тъп?

Цяла юго-източна Европа ще получава руска газ, но с хитрост както Б-я продава оръжие на Украйна, така и ние ще купуваме руска газ, но от Турция. В Турция има закон, влезе ли газ в Турция независимо от къде става турска, турска хитрост. Течна от САЩ, Катар и т.н. на Александрополис, просто забрави, ще е от скъпа по-скъпа. Колкото до азерския газ и там руснаците държат голям дял акции, така, че работата е ясна без руска газ юго-източна Европа няма как да стане.

Газовата връзка със Сърбия,от която тръба нищо не получаваме за нас,та и сега май ще е същото.Вместо да си направим АЕЦ Белене,си харчим парите за Сърбия пък те клатят македонците да ни мразят.Ама така е като не си гледаме нашия интерес.Ейго вчера турците пуснаха Завода си за електроавтомобили,без много да се хвалят ,а Ние кога?

Ще получаваме руска газ от Сърбия... Титан! Тоя е малко да го обесят, трябва да избият и семката му, ако се е размножила.

Абе когато става въпрос за Сърбия, Унгария или някой друг за по малко от година изграждате връзките, а за газовата връзка Гърция - България чакахме повече от година след завършването на Балкански поток нищо, че беше започната преди него. А можеше даже досега да стои замразена и още да не е подновено изгграждането ѝ ако трябваше да го строи онова правителство, което строи Балкански поток.

Eдинствното вярно нещо е " газопроводна ВРЪЗКА". При Боко беха интерконектори, друго си е, а сега някаква си тръбичка за газ.

Българина разбира от всичко. И да е разбира напълно нещо пак дращи. Руски па Турски па азерски паток. Не му го побира главата ама да се изкаже. Какво ги интересува но единственото вярно е че ще получаваме пари за транзит Иран е на газ. Това е важното. Другото е алабализми

Путин плаче в Кремъл

Белград определя антибългарскита политика на Скопие, а ние им помагаме. Я спирайте и ток и газ докато не изпълнят всичко по договора за "приятелство"!!!

То и в Украйна е така, войната си е война бизнеса си е бизнес...избиват се гламавите !!!

Постановки от селски вечеринки стил КГБ

Питай сега дали ни интересува какви далавери правите на гърба на народа.

Що? Да не харизахте Патока? Баце иска също да го развърже…

Тоя щял да ходи с катамарана ... да поправя "северен паток", ама чакал да се запролети.

Къде си бе, помак?

ама ние какъв газ ще им даваме....щото той май и азерския е руски...

Нариден съд за кремълските герберасти които ни продадоха на Газпром !!!

Тоз съ праи на Даниъл Крейг. Е….. Бах ти педеругата!

Дали няма да внасяме руска газ минала вече през наша територия. Един кран ако бяха сложили на турски поток тези инвестиции стават излишни. И друго ,ако не бяха Американските конгресмени сега щеше да има "Южен поток" с евтина газ и транзитни такси за нас.

Строи се заради сериозен строител, а не като измислените смешници на гръцката връзка!!!

Значи газа отива до Сърбия по путинския поток, после се връща в БГ по новия конектор :) Що за простотии... А всички тези връзки ги имаше и преди, имаше връзка с Турция и със Сърбия. Но трябваше всичко да минава през Булгар Транс Газ и сатрапа да плаща такси... ББ е за доживотен без право на замяна... Натам се е запътил и неговия авер - РР.

Каква връзка за тия ве ? Те се гаврят с нас в Македония, а наште глупаци им дават евтин ток, газ, бензин. Затваряне на границата и ембарго е едниствената правилна политика с тия отрепки, докато не им дойде акъла в главата.

между Сърбия и Македония.? Откога Ниш е в Македония?

трасето е сърбия - македония - косово