РИОСВ-Стара Загора издаде заповед за спирането на ТЕЦ "Брикел"

Спирането се прилага чрез принудително извеждане от експлоатация и пломбиране на съоръжения в инсталацията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еколозите убиха цивилизацията.

Вместо да ги бесим ги псуваме,ама оттова файса нема

ликвидация след ликвидация .. тия кирчовци и кокорчовци ни унищожават нищо на есен идва Възраждане.. ще има доста работа да свършим за да избавим държавата от пълното и унищожение от подлогите на ФАЩ

Това са най големите мошеници!

Спрат ли го сега, никога повече няма да заработи, докато е на офшорки, притежавани от ко-вачки... Това е истината. Този урунгел инвестиции не прави. Той е от глутницата в която бяха и баневи. Това са назначени бизнесмени. При тях има само изстискване до последно, рязана на скрап и ликвидация.

България е No1 по смърт от ракови заболявания в Европа! Щото едни брикети знаят само да вземат, но не и да инвестират в нови съоражения.

Айдеееее, един по-топъл за Ковачки! Време беше.

Германия и цяла Европа почва да ги отваря, ние ги затваряме???

просто киро ще ни топли с топли думи през зимата.

Само дето в Германия от години имат монтирани съответните филтри, които пречат да се трови населението наоколо.

на края за ТЕЦ "Брикел" ....

каква ликвидация бе?! Тоя ТЕЦ работи 11 години на тържествени обещания, че ще влезе в еко-нормите! България вече е осъдена да плати глоби заради това, че не е изконтролирала Ковачки овреме. Това разбираш ли го? Как омразните ти американци успяха да влезнат в еко-нормите, а Ковачки не може? Нали е на практика същата инсталация? Брикел и "американският" ТЕЦ са един до друг ходи да откриеш разликите.

ТЕЦа е отрова за жителите на Гълъбово - съществува заради ефтиното парно за малка група облагодетелствани в града - основно такива от които зависи спирането му. Сополите на децата са черни в този град, за тях от години няма чист въздух, да се радва Ковачки че засега няма някой който да го осъди за съсипаното си здраве, един колективен иск добре ще му се отрази, ще плати с парите от магазините Европа ако са останали

А можеха да направо да го взивят. Културни хора, хардварци ...

А да ги трови ли, за да ти е топло на теб?

Почти съм сигурен че това няма да се случи ,я заповедта е написана грешно я пък друго нещо ..,...с нетърпение че следя развитието.

Да бяха инвестирали, но що им е - нали и така ББ ги остави да работят?

Продажниците от ПП направиха много кризи и само две хубави неща. 1 Затвориха фирмата за санитарен контрол на границата. 2 Затвориха ТЕЦ Брикел на Ковачки. Всичките им други действия бяха против народа на България.

Продажници са! Че купиха по-мияр като теб, и после те продадоха.... Ми като си по-мияр, кой ти е крив?

Шит Хепънс....

Последен удар на кръгът Капитал върху Ковачки. Да видим утрешното правителство какво ще промени.

Малоумен кремълски маргинал

Знай ли някой чия е Брикел и АЕС-1 Гълъбово? Е Уикито пишат, че едното - канадско, другото - британско.

Крайно време беше този брутален замърсител да бъде спрян-Браво! Най накрая жителите на град Гълабово ще дишат въздух, а не сажди!

Собственост е на AES Corporation - американска публична компания. Ако искаш можеш да си купиш техни акции и така ставаш съсобственик. Ще печелиш или губиш заедно с тях.

Трябваше Ковачки да го модернизира както държавата и другите компании модеризираха другите тецове.

Крайно време е старите съоръжения да бъдат така обновени, че да отговарят на съвременните стандарти за допустимо замърсяване.

Е трябваше. Като го направи, може отново да заработи.

Що Ковачки. Официално този няма нищо общо с Брикел. Ако има, защо се крие?

ДИРЕКТОРКАТА НА РИОС СТАРА ЗАГОРА ДА СЕ АРЕСТУВА И ДА СЕ УВОЛНИ .... АКО НЕ РАБОТИ БРИКЕЛ НЯМА ПАРА .... ДЕМЕК НЯМА БРИКЕТИ ЗА ХОРАТА И НЯМА ОБОГАТЕНИ ВЪГЛИЩА ЗА ГОРИВО .... И ТОВА ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ГАЗ НЯМА ... ЕЙ НА ТОВА МУ ВИКАМ САБОТАЖ СРЕЩУ РЕПУБЛИКАТА

А Цивилизацията уби стотици животински видове, декари природа, дори водоеми. Трябва да се търси балансът между естествената среда и урбанизацията.

Козметичните продукти не ме върнаха в детството, но режима на тока ще успее

РИОСВ не разба ли ,че от началото на войната въглищата са екологични!

В Германия пускат ТЕЦове спрени преди 10 години. В България спират работещи ТЕЦОве по време на криза

Германия плаща Газ в рубли, пали си всички централи на въглища, дори и фанатичната партия на зелените е на път са св съгласи да запали ядрените централи, които щяха планово да се спират, а ние затваряме тецове.

в Германия тецовете не бълват смрад, да ти кажа. тоя крадец Ковачки да си наляга парцалите, и да си поправя централата, ако иска да го бъде

Ами те точно за това го спряха, защото бълваха смрад… Но ние пак сме по-големи евроейци и от немците.

Официално едноличен собственик на капитала на Брикел ЕАД е офшорката БАКАР ЛИМИТИД, която официално е разпусната на 24.10.2014. Кой я е изкупил няма официална информация.

Не бълваха смрад, а въглероден диоксид. Той не мирише.

Едноличен собственик на капитала на „Брикел“ е регистрираното във Великобритания дружество „Бакар Лимитид“ (Bakkar Limited), а роденият през декември 1951 г. Рой Кенеди (Roy Kennedy) е вписан като директор и мажоритарен собственик от 23 декември. Дотогава „Бакар Лимитид“се управлява от 82-годишния Дейвид Фордхам. От началото на септември до декември 2021 г. Рой Кенеди се включва в управлението на още седем фирми: Support4usall Limited, в един и същи ден, на 16 декември, става директор в Intuitive Business Ltd и Heavy Pro Limited, а преди това в Special Image Business Ltd, Tech Room Internet Ltd, Sameg Innovations Ltd и Corber Limited.

Разбират ти тиквата от американски фолклор.

А на "Габровница" в Сахране, общ. Павел баня кога ще издаде !?

Социалните и икономически последствия от загубата на мощностите ще са много по-лоши от проблемите със смрадта. А и сме във война… Да не говорим, че сега Сърбия ще отвори втори фронт пред нашата граница. Пикая ви на екологията.

До сега защо не беше предприето нищо по този повод? Защо сега? Все едно до момента Брикел е бълвал свеж планински въздух! Никога до сега не се е констатирало нарушение в работата. Интересно как пък сега се случи!?

Няколко хиляди души остават без работа, а няколко града начело с Русе остават на студено през зимата! На печелившите, честито! Безхаберието на "Промяната" е уникално!

Ти си цървул. А какво вещаеш на децата си.

Първият парогенератор ще бъде погасен на 02.08.2022 г., охлаждането му ще продължи до 13:00 ч. на 03.08.2022 г., след което комисията от РИОСВ ще извърши пломбирането му. Вторият парогенератор ще бъде погасен на 05.08.2022 г., охлаждането му ще продължи до 13:00 ч. на 06.08.2022 г., след което комисията от РИОСВ ще извърши пломбирането му. Третият парогенератор ще бъде погасен на 10.08.2022 г., охлаждането му ще продължи до 13:00 ч. на 11.08.2022 г., след което комисията от РИОСВ ще извърши пломбирането му. Четвъртият и петият парогенератор ще бъдат погасени на 13.08.2022 г., охлаждането им ще продължи до 13:00 ч. на 14.08.2022 г., след което комисията от РИОСВ ще извърши пломбирането им. За ремонт спират за един ден а сега протакат до новото служебно правителство....

Или е дошъл човек с Големи ТОПКИ или мафията.

А друго си е когато глупака се прави на технически експерт.

солидарни с мръзнеща европа от глупост, корупция и заплахи от нашите западни братя да гье