Коментари - Рекордно натоварване на гръцкия терминал за втечнен природен газ в Ревитуса | Бизнес.dir.bg
назад

Рекордно натоварване на гръцкия терминал за втечнен природен газ в Ревитуса

До това се стига след спирането на руските газови доставки за България

Обратно в новината
| Редактор : Йоана Кръстева

Коментари - Рекордно натоварване на гръцкия терминал за втечнен природен газ в Ревитуса | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да изтървеш питомното и да гониш дивото си е много голяма простотия, а по-голяма простотия е да слушаш и изпълняваш приумиците на САЩ за величие. И гърците и българите не са в час. Но то ще дойде време когато истината ще лъсне, че САЩ са вреудни за Европа, но ще е много късно.

много байдънчета се навъдили тук след връщането на Кирил бре. От къде изпълзяха толкова много.?

гнусните путлерасти много спамите

Не знам за теб, но мен ме интересува само ИНТЕРЕСЪТ НА БЪЛГАРИЯ! Въобще не ме интересува дали Русия имат какво да си правят природния газ и на каква цена. Ако искат да си го пазят, ако искат да се взривяват с него. България от много години трябшва да е устроила доставките си по такъв начин, че да не зависи само от 1 страна за природния газ. Когато обаче Русия САБОТИРА това, България да има избор, това е против българския интерес и трябва всячески да се противопоставяме на това. Свободата струва пари, но накрая цената си заслужава.

Но първо Русия не саботира и второ не виждам смисъл в диверсификация ако Газа ще е по-скъп

И че при разтоварването на втечнения газ има загуби до 25%

а в тръбите 30%. Ще се надлъгваме ли?

Нали знаете каква е цената на тока от американските Марици, и от руската АЕЦ? Ха ха ха ха

Знаеме че Мариците още са в период на изплащане, а АЕЦ е изплатен отдавна

Носете си новите дрехи, и там каквото имате за доеваване, че САЩ вкарват самолетоносач в Средиземно море. Ще обявят зона забранена за полети над Украйна. Ще нападнат двете бази на Русия в Сирия!

глупости на търкалета.........то тъй се контролира небето над Украйна от на майната си в Средиземно море , корабните самолети са със много ограничен радиус на действие. А това пък за нападението над руски бази.....то тъй става,това означава ядрена война бе , лешник :)

Откъде може да знае ръб като тебе какви са плановете на американци или руснаци. Скучаеш и пишеш глупости.

Колегата е от разузнаването, залагам на западното и по- точно Австийското разузнаване. Характерното за разузнаването на Австрия е да пишат в публични сайтове какво ще следва или се планира, с цел или да се избегнат резултатите, или да се ограничат и да се предупреди населението какво следва ...

Подадохме им ГО през крачола Неумит , за вкус Соссйте дейба вашта мама фашистка

Браво. Така вече ще сме напълно независими от Русия. Сега вече ще зависим само от Гърция, Турция, САЩ и Алжир. Колкото повече елементи има в една система - толкова по-сигурна е тя. Това го знае всяко хлапе. Отлични новини.

МНОГО БЪРЗАТЕ ДА СЕ РАДВАТЕ......СЛЕД 2 ГОД. МОЖЕ БИ , ВЪПРОСА Е ДА ГИ ИЗКАРАМЕ ИНАЧЕ КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ , МНОГО ЗАКЪСНЯХМЕ С ТАЗИ ДИВЕРСИФИКАЦИЯ

Западът ще си спомни времената, когато Елизабет си купува сватбена рокля с купони! Ха ха ха ха

Как клецахме рускинчета за един чорапогащник

Точно! Живот си живяхме, когато бяхме със СССР. Бяхме по добре от тях! Я сега изклецай американка за един чорапогащник! Ха ха ха ха

Да се барикадират като Азовци и до последен дъх да бранят шибаните високи цени с които ни дерат кожите

Очаквам да затворите и Нефтохима, че Бургас много дръпна напред спрямо Варна! Ха ха ха ха

Много скоро

Комунизъм или социализъм? Ха ха ха ха

Браво, браво! Ха ха ха ха Те тез танкери и газа са направо без пари! Ха ха ха ха. Ще се къпем в евтин газ и петрол! И царевица може да ни пратят от САЩ Ха ха ха ха

Не са без пари, но пане са по-евтини от руслямските

Защо като газта от 10000 км от САЩ е толкова Евтина.. .. Защо цяла Европа вече 60 години се набутва със Скъпата Руска газ? Или премиера Путков пак ни чете СМС опорни точки от Мустафа паша?

Чети чукча, чети! И няма да задаваш тъпи въпроси!

Това ни е заплатата - подарили два танкер газ само и само да сме срещу руснаците. Затова идва евтин този. Нататък в микса ще ни набутат и скъп.

НЕ бе тъпчовци. Досега нито имаше кораби, нито технологията за втечняване беше евтина, нито имаше терминали. Затова можеше само тръбен газ да се кара. При над 5000 км с кораби е по-евтин преноса. Цените са си пазарни. На Хенри хъб цените са по-ниски от руслямските доста, само че има капацитет на терминала и капацитет на флотилията. Това последните години значително се промени. корабите за нас са изместили само други товари назад във времето или запълват свободен новоизграден капацитет на терминалите..

Гърция хъб! А България- пъб! Ха ха ха ха Някой ще формулира ли" денги нет"

Гледам на програмката си Marine Traffic - жив кораб няма около тоя терминал, ама що казвате, че е супер натоварен - как да не вярвам !

Май месец е Не е юни или юли Чети бре чукча, чети, вместо само да драскаш

Всеки си гледа интереса, само на нас българите интереса ни го гледат хамериканците......

тия с минусите предпочитат да плащат скъпо, отколкото по-евтино и да се руши икономиката на Европа и европейците да гладуват

Гладувате единствено ватенките троле и затова така късате потници на амбразурата !

Не се пенете, никой не е отменял пазарната икономика, има нагоре има надолу, но винаги се търси най евтиното при еднакво качество. И новопостроените терминали ще фалират.

Ха! Америка е фалирала! - помисли си Иван Сидоров, докато сричаше надписа над чейндж-бюрото: Долларов НЕТ!

Разбира се, че е фалирала! Щом вносът надвишава износа с 1 ТРИЛИОН ДОЛАРА всяка година, това какво е?

Не с 1 трилион, а с 850 млрд. долара. Което е дефицит от около 20%. Търговският дефицит на България е над 25% средно за годината.. което според твоята логика означава, че сме фалирали и ние...

А не е ли фалирала, България? И какво прави? Тегли заеми. Ха ха ха ха

САЩ не позволяват Европа да купува евтино.

В знак на протест и тъга от Лукойл ще започнат да плащат данъците си най-накрая.

Чак толкова мекушави не са. На следващата акцизна ревизия нищо чудно да се барикадират като украинците в Азовсталь и до последен дъх да отбраняват тръбите и резервоарите от злите данъчни които искат да поставят фашистки дебитомери и нивомери на православната рафинерия.

Жалко, пак няма да има пари за канализация и пътища за всичко извън Москва и Петербург.

И единствената им автомагистрала Москва Санкт Петербург пак ще остане недовършена. А трябваше за седемдесет и петата годишнина от първата и копка жужи да реже лента та.

Пленените окраински нацисти ще направят новоте магистрали :)

Скоро руските фашисти ще ядат нефт и ще пият газ. Глупаци - нагли, алкохолизирани и крадливи. Свърши това да лежите по цял ден и да продавате каквото даде земята. Ще трябва да бачкате, мизерници.

Тва с бачкането не им се получава открай време. Дай им да плячкосат нещо.

А българския народ и това няма да яде и пие...