Рекордни приходи и рекордни бонуси в НАП

Почти 32 млн. лева са разпределени като допълнително стимулиране на 7863 души - средно по 337 лева

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въпросче: Като имате събрани рекордни с 8 млд. лв. повече от планираното в бюджета за миналата година, защо лупате заем след заем,също рекордни за единица време? А, г- да топ- бизнесмени, Кокорчо и Кирчо?

това правителство: Рашков и Спецов. Гаранция!

tonk11

На мен ми е интересно не колко са взели средно а колко е взел спеца персонално? Щото тия приходи са от акцизи и ддс от повишените цени на горива и стоки. НАП няма голяма заслуга за това.

12 години една и съща цена , а само за 9 месеца изгладнелите мафиоти я направиха по 3 !!! А дългът двойно ! А още се учат да крадът

Никога не се е крало толкова много колкото сега при мунчо

Нали гласувахте за промяната ? Нали имахте някакви усещания за корупция? При Бойко било застой ,статукво ! Ето ви я сега промяната в цялост ! Гребете с пълни шепи от нея , и с празни джобове на студено и тъмно !!!

Всеки, който не е гласувал за Възраждане е виновен за положението. Тези двамата джендъри ще направят нашата държава много еврогейска, но вашия живот няма да се подобри. Очаквайте и десетки хиляди т.н бежанци скоро време. Време наистина няма- ставайте си на заднициъе

От къде ва копаят такива злета? Кво възраждане бе?

Изедници!!!

Аз за това ли плащам данъци? Някви кухи лейки си си ги раздават? Аз на това му викам електорален подкуп. Правителството си купува избиратели с нашите пари. Материално стимулиране във фирмата на баща ти, дето тоя я е създал

А рекордните цени на тока с рекордните ви лъжи...

За рекордните цени на тока кой е виновен? Хайде обяснявай! Тия които управляваха 12 години, или тия, които управляват от три месеца. Цените на ток и газ в цяла Европа са такива и ние можехме да имаме само едно спасение. Ако за 12 години беше построен поне един реактор от 1000 мегавата и беше построен "Южен поток" сега нямаше да имаме грижа за цените на тока и газа. Защото точно цената на ток вдига цените на стоки, услуги, транспорт,улично осветление и какво ли още не. И ТАКА КОЙ Е ВИНОВЕН? ТОЗИ КОЙТО УПРАВЛЯВА ОТ 3 МЕСЕЦА, ИЛИ ТОЗИ, КОЙТО 12 ГОДИНИ СИ Е ЧОПЛИЛ НОСЪТ!

Три месеца е само малка част от времето, в което си будна кома.. Тия управляват от 1 година.. Препоръчвам ти да си извадиш главата от задника и да прегледаш какво казват енергийните експерти и финансистите последния месец.. И то е, че служебните кабинети и новите управляващи са ВИНОВНИ за галопиращата инфлация с неадекватните си действия по отношение на тока и газа. Не го казват от ГЕРБ...нито от някоя друга опозиционна партия. Казват го експерти, декани и професори. Вече го усещате, но ви е срам да си признаете, че вкарахте държавата в непоклатима и дълбока лайняна яма.. Нищо де, още само няколко месеца и ще изпищите на умряло. Точно както бяхте морално на "протестите" преди година и половина. Посрани неадекватници..

"Рекордните" приходи се дължат на галопиращата инфлация и нямат нищо общо с НАП и този педал.

Зад министъра на финансите има една детска градина - тези какво правят там .

Браво бе по една пенсия сте си раздали .А Спецов колко бонус в взел?

Помните,ли?.Имаше Една Мария Мургина?