Коментари - Рекорден данък, за да наследиш империята Samsung: $11 млрд. | Бизнес.dir.bg
назад

Рекорден данък, за да наследиш империята Samsung: $11 млрд.

Да дариш Пикасо и Гоген, за да намалиш данъчното си бреме...

Обратно в новината
| Редактор : Александра Ангелова

Коментари - Рекорден данък, за да наследиш империята Samsung: $11 млрд. | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДАНЪЦИТЕ СА КРАЖБА!

Пълен абсурд - 50% данък наследство ! И на какво основание . Това си е пладнешки грабеж . Ее , аз толкова се радвам на Южна Корея и то най вече заради Самсунг ! Май , държавата трябва да не им взима данък наследство , защото точно Самсунг прославиха Южна Корея и и придаваха огромна стойност !

Така и трябва. Все пак им оставя наготово империя носеща по 18 милиарда печалба годишно. Няма много справедливост някой наготово да получи пари без да си е мръднал пръста само защото случайно се е родил от успели родители. Този данък е частична компенсация заради това и е стимул новите собственици да си гледат работата и фирмата да продължи да е просперираща.

Наготово?

Трябва да си много глупав. за да си мислиш, че наследниците просто са седяли на дивана и са чакали тати да умре.. прочети малко повече за ролята им в компанията.

Това си е чиста кражба. Данък наследство си е чиста кражба. Тези наследници просто трябваше да продадат половината от акциите на Самсунг на китайците и с парите да си платят пълният данък. Тогава на корейците можеше и да им дойде акъла в главата.

Аха. Щото в Китай ти взимат целия бизнес и наследниците обикновено го духат.

така ли? ти сигурно живееш в Китай от 30 години и знаеш точно какво е, мали ве малоумнико?

Да....тази нощ не спах добре...измъчваше ме проблемът им на тия наследници.... Няма ли край тази "информираност"... Ако има тук и един човек, който да се интересува и впечатлява от тази новина, ще съм съгласен от смисълът на публикуването и. Но не вярвам...

Аз!

Ей, лъжко :) Дреме ти на уя!, ама се бъзикаш :)

И ти ли братко се коси за теа хорица? Много пара бей, много нящо! Наште политгейове длаи знаят какво е това число и как се пише? :)

Данък наследство е по-различен от данъка върху доходите, но в никой случай не е 50 процента. Въпросът е, че с всичките си връзки и контакти семейството не е могло да избегне плащането му, за разлика от България.

няма никакъв въпрос, 11милиарда са си 11милиарда

не само, че е 50% ами и си го плащат като поп

Колко са далече тия нещастни държавици от демократична България, където мутрите плащат някакви си мижави 10% и то на нищожната част която по тяхно благоволение регистрират.

премести се при комунделските си приятели - я у францията, я у северна корея или у рашистан и се бий в гърдите после колко много данъци плащаш :))))